Halloween party

Hejs dudes!
Jag kom precis hem ifrån frisören. Har klippt mig litegrann.
Idag är det även dags för krök eftersom det är Halloween. Bilder på mig och mina vänner kommer upp inom kort.
Nu ska vi laga mat och krööööka. See you later dudes!


.

Förlust, 2-1. Det är kuken. Vad gör vi? nu kör vi


Köttarmatch 21.30

Duuudes! Hoppas att ni alla stöttar mig och mitt lag när vi möter Ferrum. Sista conference-matchen, vilken är avgörande för om vi kommer 3:a eller 7:a.
Ferrum ska tydligen hata oss och de har redan tre röda kort och sju gula.
Denna match kommer med stor sannolikhet att bli en intressant match att kolla på. Se till att bänka dig framför TVn med en bärs (or whatever you want) och var med och heja på Averett Cougars!

http://averettcougars.com/
Gå in på den sidan och tryck på "Listen live" på vänster sida. Matchen sänds bara live och börjar 21.30.

Dags att nana och ladda mentalt!
Later mates
Mycket kärlek!

Abercrombie and Fitch

Heeeejs!

Kom precis hem ifrån Buffalo Wild Wings med mina roomies except for Mark, han spelar match. Vi har tränat och efter träningen insåg vi att vi ville äta så vi åkte till BWW. Jag åt Chicken Wrap. När vi väntade på maten spelade vi poker på en storbilds-tv mot andra som också väntade på maten. Vi fick varsin liten dator där vi tryckte in vad vi ville göra med våra kort. Ganska ball faktiskt. Jag älskar Buffalo Wild Wings!

När vi var på ett Mall (köpcenter) för några veckor sedan köpte jag en ny vinterjacka. Såhär ser den ut. Vad tycker du?



Mycket kärlek!


Tornado warning in Danville

Fick precis ett sms ifrån coach. Hon skrev att vi måste stanna inomhus för att det är tornado varning här i Danville. Tornadon är just nu i Greensboro som ligger 40 minuter härifrån. Jag hoppas nästan att den kommer hit så att man får uppleva en tornado. Den får dock inte ta våran bil eller vårt tak på huset.

Nu ska jag umgås med mina älskade roomies som är så söta. Cammi sitter och håller på med sin mobil och Milton gör lite övningar för hennes knä. Hon ska bestämma operationstid på fredag. Hoppas hon får en bra tid. Markie är inne hos våra grannar/roomies och spelar fifa gissar jag på.

Pussis och kramis!

Jackass 3D

Nyss hemkommen ifrån bio med mina grannar som bor nedanför oss. Riktigt härliga människor! Det var dock väldigt tråkigt att mina roomies inte kunde följa med för de har så mycket i skolan nu. Men det är väl nyttigt för mig att umgås med andra människor på egen hand litegrann, jag gör ju trots allt med dom.

Filmen vi såg var Jackass 3D vilken jag rekommenderar. Riktigt nasty ibland men underhållande!


Jag ligger i sängen och ska nana mig nu, är sjukt trött och ögonen går i kors. Imorgon har jag ingen skola och kommer inte ha det någon tisdag framöver eftersom bowlingen är slut och det var den enda class jag hade på tisdagar.

Mycket kärlek!


Haloween outfit

Jag och mina bebbor har precis vart och köpt outfits till haloween. Kan ni gissa vad vi ska vara för något? En ledtråd är att det är Cammi, Milton, Jonathan och jag som ska vara något tillsammans :)


Daewoo Leganza 2001

Jag pratade precis med min älskade pyssling och broder Patrik på skype. Jag saknar dig.
Kom att tänka på att jag inte har lagt ut bilder på vår bil som vi kör runt med här. Bilden är inte på vår bil men det ser likadan ut. Den är ingen skönhet men den duger för oss. :)
Vad tycker du?


Morgonstädning och försvunna saker.

Jag tror att städa är min grej dagen efter krök. Varje gång vi har haft pre-game eller fest hemma hos oss så har jag alltid städat på morgonen dagen efter.
Nu ligger jag i min säng och vill nana lite, men somnar jag nu så kommer jag inte vakna till nästa class. Jag har en class kvar och sen kan jag nana mig.

När jag städade så upptäckte jag några ritktigt sjuka saker som har försvunnit. Följande objekt har försvunnit spårlöst ifrån vår lägenhet: Klockan på väggen i köket, Hushållspappersrullarna (typ 10 stycken), våra vatten (ca 20 flaskor med vatten), och sist men inte minst, vår älskade brödrost. Vart har dessa saker försvunnit? Har något snott dom? Vem snor en äcklig brödrost eller en ful klocka?

Yeye, nu ska jag vila mig lite.

Later!

Beeertzz

Sitter här med en go bärs i handen (egentligen en smirnoff pineapple, men det låter goare med bärs). Tre vinster vilket betyder att vi har gjort historia. Aldrig förr har Averett Women´s Soccer haft fler en 10 vinster, och vi har nu 11 och har fler matcher kvar.
Detta ska ju givetvis firas ikväll med hela laget. Ska sitta och njuta en stund med min "beeertz" (Citat ifrån Ove Sundberg, Solsdidan) och sen ska jag göra mig iordning litegrann.

Mycket kärlek dudes! Jag saknar er lite (ganska mycket)

Traveling for the weekend

Om 30 minuter kommer Lupo och hämtar oss. Det är dags för tre matcher och team bonding denna helg. Ska ta med datorn så jag hoppas att hotellet har internet.
Hoppas ni får en riktigt go helg därhemma. Jag har hört att det snöar. Åk lite pulka och frys lite för mig :)

Kanske hörs vi i helgen, eller så hörs vi på måndag.

Mycket kärlek och ta hand om er dudes!


Vem löser?

Jag löser! Idag är det min dag! Jag har haft två lektioner och två prov. Första var bowling. Jag fick 93% rätt vilket är ett A. Därefter hade vi sista bowlingklassen. Sista serien fick jag 199 poäng vilket var high score för tjejerna. Jag fick tre turkeys den serien (1 turkey är 3 eller fler strikear på rad). Första var 4 strikear i rad och andra var 3. Jag avslutade serien med 3 strikear!
Sen var det dags för biologi-test vilket jag inte har kunnat plugga till för att jag har haft så svårt att koncentrera mig efter hjärnskakningen. Vad får jag på provet? Jo, 97,5% rätt vilket är ett A.

Idag är min dag. Jag hoppas den fortsätter, så att jag får ett bra besked ifrån läkaren.

Mycket kärlek!

Breakfastclub

Nyss hemkommen ifrån Breakfast-club. Det är morgonträning för de som inte har klarat testerna som man bör göra för att få spela i laget. (Jag har klarat testerna, haha). Träningen består huvudsakligen av kondition.
Så jag ställde klockan på 6.40, och 7.00 började träningen. Idag sprang vi i 40 min. Det kändes jättebra, jag blev inte yr och fick ingen huvudvärk. I´m ready to play this weekend! Jag hoppas bara att läkaren inte säger något annat..
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag väcka mina älskade roomies med frukost. Därefter är det dags för sista bowlinglektionen vilket innebär prov, sen direkt till biologiprov, sen biologilab. Efter det är det lifting (gym) med laget och träning. Därefter har jag förtjänat en ledig kväll!

Later dudes! Myket kärlek!

Besök hos läkaren

På träningen idag gjorde jag en del fysiska tester för hjärnskakningen. Sjuukt jobbiga tester. Sjukt mycket jobbigare än testerna jag gjorde första gången.
Vad jag inte har nämnt är att jag var hos läkaren igår och han ville inte låta mig börja träna fotboll än på ett tag. Han ville helst inte att jag skulle spela över huvudtaget denna säsong. Anledningen är att mina pupiller är större än normalt, vilket oroar honom då stora pupiller är ett symptom på hjärnskakning.
Vad vissa inte vet om mig så har jag grymt bra övertalningsförmåga så jag fick honom att gå med på att jag kan spela i helgen om jag klarar de fysiska testerna. Vilket jag nu har gjort! Melanie, som är Athletic trainer, ska ringa läkaren imorgon och berätta om testerna så jag hoppas innerligt att han inte säger något annat nu..

Jösses, det är dags att nana mig nu. Mina roomies ligger redan och nanar och jag gillar inte att vara uppe själv. Jag borde för jag har biologiprov imorgon, men jag orkar inte. Jag ska upp tidigt och gå på breakfast-club och sen ut och springa med markie (om han vaknar).

God morgon Sverige, God natt USA!


Framtidsplaner

Satt och tjötade lite lätt med mina roomies om vilka resor vi ska göra under året. De resemål som kom på samtal var följande; Florida (Miami bland annat), Washington, New York Och Ecuador.
På Thanksgiving kommer förmodligen min älskade roomie Milton opereras så då kommer vi förmodligen bara åka på småutflykter såsom till Greensboro, Raleigh och Washington (ca 2 timmar bilväg).
Men under våren så kommer vi åka längre.

Jag ser så sjukt mycket fram emot det! Planerna har redan börjat smidas!


Pass the concussion test

Riktigt gärligt! Imorse klarade jag hjärnskakningstestet! Bowling gick dock inte like bra, men det skiter jag i.
Nu är det bara att läkaren ska göra lite tester och ge mig tillåtelse att börja träna. Om han har gett mig tillåtelse att börja träna så kommer jag vara tillbaks för att träna fotboll på torsdag. Jag har en del fysiska test att göra innan de tillåter mig att spela igen.

Nu är det dags att packa väskan och bege mig med coach emot läkaren. Sen är det förhoppningsvis cykelträning för min del.
Cross your fingers for me dudes! Mycket kärlek!

Nu blev det natten

Har suttit och kollat runt på flashback idag och sett och läst diverse olika saker, tråkigheter och roligheter.

Nu är det dags att sova för imorgon bitti ska jag upp och göra mitt concussion-prov. Därefter är det bowling-class och sen ska jag till läkaren som skall göra lite tester gällande hjärnskakningen. Cross your fingers for me!

Talk to yall later dudes!

(Liten parantes; jag har sagt det tidigare men jag säger det igen, jag och Cammi har fanimej exakt samma humor. Jag älskar det!)

Bildregn

En del bilder jag hittade på min kamera som jag inte har tömt på länge. Look and enjoy!


En del vänner i vårt sovrum

Såhär ser vårt kylskåp ut


Alla mina älskade roomies except for Markie

Pre-game with the americans

Jag och markie

Efter att vi hade monterat ihop soffan. Nöjda

Cammi, Jonathan, Milton och jag

Några ifrån laget. Vi är påväg ifrån vråt hotell till ett stort Mall där shoppade som aldrig förr

I väntan på att få åka hem till hotellet efter shoppingen

Middag, tända ljus och ljuvlig musik

Nu är det dags att ta tag i mitt liv och göra något. Mycket kärlek!


Bloggar ifran skolan

Sitter i skolan och har english-class. Ar klar med mig assignment, men den gick at fanders for jag har lite svart att koncentrera mig efter omstandigheterna. Snart ska jag bege mig ifran Main hall till Frith hall och ha Biology-class.
Sen ska jag hem och vila, ar sa fruktansvart trott.

Pussis och kramis, hors av senare!


Klagoinlägg

Vill börja med en tråkighet. Igår höll jag på att dö, det kändes så iallafall. Jag trodde att hjärnskakningen var borta, men icke. Kan även fortsätta tråkigheterna med att vi förlorade idag med 3-0.
En nyhet som jag ej kan kategorisera under varken dålig eller bra är att jag klarade allt på concussion computer testet förutom reaction-part. Bra eller dåligt? Jag väljer nog att se det som något bra. Det känns bäst så.
Om jag nu håller på att beklaga mig över allt negativt så kan jag väl fortsätta. Jag har sjukt fruktansvärt jävla mycket att göra i skolan och jag kan fan inte koncentrera mig för tillfället. Jag skiter i skoljävel för tillfället.


Yeye, det blev bara massa dåligheter i detta inlägg, vilket inte var riktigt för avsikt.
Jag avslutar helt enkelt detta inlägg med några bra, för att jämna ut det lite. Jag älskar mina älskade sambosar CammiCamelenCammiluring, NillaMiltonBebbis och Mark i parken Antony, och även mina grannar som man kan kalla sambos. Ibland vill jag bara pussa och krama ihjäl er!


upprörd

Pratade med min syster idag på skype, vilket var riktigt trevligt. Fick även prata lite med mina systersöner Lias och Leon. De är för söta <3
Dock berättade hon något som fick mig att bli väldigt upprörd. Det var om en kille som hade ett loginkonto på flashback, och han tog livet av sig live. Han filmade hans självmord så att medlemmar på flashback kunde följa det live. Att det skall kunna ske utan att någon agerar, helt sinnes, det gör mig upprörd. Rest In Peace!

Yeye, över till lite roligare saker. Idag när jag Cammi och Milton (Sneeela hestar) skulle till Target och köpa en byrå sa Milton nog det roligaste jag har hört. Såhär lös konversationen på parkeringen:
Jag: Milton, vad gör du?
Milton: Jag gör ett fullt rattutslag.
Haha, hur sjukt är inte det svaret då? Jag och Cammi dog.
By the way, och och Cammi har så sjukt lik humor och jag älskart! :D''

Mycket kärlek!

Fall break

Dagen började förfärligt. Mådde sjukt dåligt hela dagen, fram tills det var dags för träning. Jag följde med till den och gick på treatment. Där fyllde jag i det dagliga pappret som jag måste göra när jag har hjärnskakning.
Jag mådde fortfarande sjukt dåligt när vi gick ner till planen.
Men när vi väl kom ner till planen och jag promenerade runt lite mådde jag helt plötsligt bättre. Jag pratade med vår Athletic Trainer om det och hon sa att det är väldigt vanligt att det går upp och ner hur man mår.

Förresten såhar vi fall-break nu, fram tills måndag. Vi ska inte göra något speciellt för vi har två matcher och sjuuukt mycket plugg. Yeye, det är riktigt gött att vara ledig ifrån skolan i några dagar.

Idag saknar jag mina kära vänner Ida och Ebba väldigt mycket! Jag skulle så gärna bara vilja ha en myskväll med er idag. Men det är bara två månader kvar tills jag får träffa er. Mycket kärlek, speciellt till er idag!!

Gårdagen

Himla trevligt! Vi hade filmkväll med några vänner. Dock somnade jag under filmen. När jag vaknade upp mådde jag så sjukt jävla dåligt. Så jag gick och la mig i min säng och vaknade för en stund sedan. Mår inte så dåligt som igår, men jag mår fortfarande dåligt. Sjuk press emot huvudet och ont i nacken (hoppas det är för att jag har sovit konstigt).

Nu ska jag gå och lägga mig en stund igen.

Pussis och kramis!


Second concussion

Second concussion in a month. Jag åkte till läkaren idag och han fastställde ännu en hjärnskakning. Det känns sjukt jobbigt eftersom jag mår hyffsat bra. Nu väntar möte med läkaren varje vecka fram tills det helt bra. Jag får inte känna minsta lilla innan jag börjar träna igen.
Det är bara att gilla läget, det kunde ha vart så mycket värre. Har sjuuukt mycket plugg men jag orkar fan inte, en anann dag..

Nu väntar en riktigt go filmkväll med ett gött gäng ifrån olika delar av världen. Jag gillar!

Då var det dags igen

Spelade match igår. Vi förlorade med 20, inte rättvist. Jag fick gå av planen efter 20 min. Jag fick än en gång en boll i huvudet. Jag fortsatte först att spela för det var inte så farligt. Efter 3 min kunde jag inte andas och började hyperventilera. Jag kände mig yr och mådde riktigt dåligt. Jag mådde riktigt dåligt hela kvällen och hade svårt att somna.
Imorse när jag vaknade upp mådde jag mycket bättre. Jag var bara väldigt trött och lite press för huvudet.
Jag åkte till vår Athletic trainer (typ sjukgymnast) och gjorde lite tester som visade på en concussion.. Så nu sitter jag hemma och väntar på att få åka till en doktor. Jag vill inte men jag måste, för att om man har fått två hjärnskakningar under så kort tid, så måste man uppsöka läkare. Jag blir så trött, för så dåligt mår jag inte. Jag mår faktiskt ganska bra.

Nu ska jag vila lite innan det är dags att åka till sjukhuset.

Later! Mycket kärlek!

gaah

Har just nu sjukt mycket i skolan, så mycket att jag inte orkar tänka på det. jag går och lägger mig istället. God natt

En härlig helg

Heeej folket,
Hoppas allt är bra med er.
Min helg har varit riktigt härlig. Nedan kommer en briefly summary av helgens händelser.
Matchen i fredags gick åt helvete. Vi förlorade med 3-0 och vi spelade uselt!! Efter matchen åkte vi till hotellet. Där väntade käk och quality-time med laget.
Dagen efter hade vi day-off, vilket innabar att man fick göra vad man ville i stort sett. Vi åkte till ett stort köpcenter och där spenderade jag en del pengar på diverse olika saker, bland annat en vinterjacka ifrån Abercrombie, och även de två första julklapparna :D
Efter 7 timmars shopping var det dags för restaurang med laget. Därefter väntade hotellets pool och bastu, riktigt härligt!
På söndagen var det dags för match igen. Vi spelade på en plan där div1 lagen spelar. Den var sjuuuukt bra! Pricken över i var bollen. Vilken boll vi lirade med! Lätt som en fjäder. Matchen vann vi med 10-2 :D
Det var helgen i stora drag. Hoppas ni hade en härlig helg därhemma. Saknar er!

Natten

Nu är det natten och jag ska nana mig. Imorgon kommer förmodligen en go uppdatering om helgens händelser.

Godmorgon Sverige och Godnatt USA

Shopping and pool

Vi har haft en day-off och den har tillbringats på köpcentret. jag spenderade 590§. mamma, du får räkna ut själv vad det blev ;) jag köpte massa goa saker och även de första julklapparna. curious?! i won´t tell!
Därefter åkte vi och åt på restaurang med laget och sen åkte vi hem och badade i poolen och bastade.
Jag summerar denna dag med två ord: Riktigt härlig!

Imorgon, time to kick som ass. Vi möter ett kag som tydligen ska vara ganska dåligt så jag satsar på storvinst.

God natt alla vänner och fiender!


On the hotel

Matchen igår väljer jag helst att inte prata om, det gick åt helvete och vi förlorade med 3-0. Man kan itne vara på topp jämt.
Jag har sovit som en kung inatt. Sängen är awesome! Igår efter matchen tog jag ett bad, har så sjuuukt ont i ryggen nu så det är inte roligt. Tur att jag inte tänker på det när jag spelar. Efer badet satt vi på vårt hotell med några sköna teammates och tjötade. Jag tokgillar laget, alla är grymma!
Nu är det dags för att gå ner till poolen och träffa laget, sen ska vi till ett stort köpcenter och shoppa som aldrig förr.

Talk to yall later dudes! Mucho amore!

Travel for the weekend

Om några timmar åker vi till Raleigh över helgen. Vi ska spela två matcher och shoppa med laget. Det ska bli så sjukt skoj!
Jag ska ta med mig datorn så jag hoppas att det finns internet på hotellet. För då hörs vi i helgen, annars på måndag.

Pussis och kramis! Mycket kärlek!

Dagens sanning

Jag saknar er därhemma! Mamma, Pappa, Therese, Veronica, Lias, Lionel, Maxmimus, Leon och mina älskade vänner!
Jag skypade med Lionel och Maximus igår. Lionel pratade på som en galning och Maximus satt i sin hoppgrej ibakgrunden och hoppade som aldrig förr. Mina älskade systersöner!! <3

<3

Top notch

Träningen idag gick alles! Har dock sjuka skoskav överallt, men jag ska inte klaga. Det kan vara så mycket värre.
Jag avslutar dagen med nedanstående.. Helt sinnes gott!


I like

Kan inte sluta lyssna på Ellinor - koko boom boom
Jag hade den låten när jag hade Funky Kidz. Jag saknar dom små fröna!

Vehicle Insurance

Nyss hemkommen ifrån träning. Nu har vi fixat försäkring för bilen och även tankat den. Vet ni vad det kostar för en full tank här? 38 Dollar, ungefär 210:- vilket är helt insane! Jag gillar!

Ikväll tillägnar jag min älskade roomie Pernilla en tanke. Jag tycker så synd om dig! Jag ska göra allt jag kan för att du ska bli bra så fort som möjligt! Jag älskar dig lilla hjärtat!

Nu, chilla med mina roomies. Mycket kärlek!


Stolt bilägare

Då har vi äntligen inköpt vår efterlängtade bil. det blev inte riktigt den bil vi tänkt oss, men det är iallafall en bil.
bilder kommer senare.

Mycket kärlek!

Sensation White 30dec-2jan

Då var äntligen resan och hotell bokade, och biljetten köpt till Sensation White, Düsseldorf, New Year.
Jag gillar det!! Självklart kommer jag åka med min dude Mallejum. Glad jag är att du bara löser när jag inte har möjlighet. Svinhärligt ju!
Här kommer lite bilder ifrån tidigare år ifrån Sensation. I love!


Mycket kärlek!

Go vinst

Härligt! Vi vann med 2-1 idag. Milton la första målet och jag andra. Dock blev min älskade sambo skadad idag. Hon går runt här hemma med en stor ställning på sitt högra ben. Hoppas det inte blir långvarigt. Mitt älskade hjärta!

Idag ska vi ta igen det vi missade igår. Jag har redan börjat kröka lite lätt vilket är mycket härligt efter denna vecka med fyra viktiga matcher.

Later dudes! Lots of love!

Homecoming and Football

Idag har vi var på north (träningsanläggnignen) och kollat på football när de mötte grannstaden Greensboro. De vann.
Matchen igår vann vi med 2-0. Härligt! Vi har match imorgon också så det blir curfew 10.30pm idag. Men känner jag mina roomies rätt så kommer vi banga den och sitta uppe och kolla på Solsidan. Jag älskar Ove Sundberg!

Vill ni titta på matchen imorgon så gå in på www.averettcougars.com och klicka på "listen live". Den börjar 18.00 svensk tid.

Nu ska jag dunka lite go musik i våra nya högtalare som är bästa inköpet ever!

Kärleken!

Cancelled

Jag har inte försovit mig en enda morgon hittills. Idag vaknade jag 7.45 och min första class började 8.00. Jag skyndade mig allt vad jag kunde och hann precis börja ta på mig mina skor när en i klassen ringde och sa att lektionen var inställd. Härligt!
Nu vågar jag inte lägga mig igen för då kommer jag aldrig upp till biologin, som jag verkligen vill gå till.
Så, härnäst blir det en härlig frukost, jag får ju börja ladda nu. Det är ju match idag!!

Se matchen live på www.averettcougars.com ,gå längst ner på sidan och tryck continue to Averett Cougars, och sedan på vänster sida finns en länk med "Listen live". Klockan 22.00 svensk tid börjar den. Supporta oss!!

Mycket kärlek!


in school

Hoppas ni nanar sa gott nu, dar hemma :)
Sjalv sitter jag i skolan och har precis gjort klart en engelska-uppgift med min norska van Johanne. Hon ar en riktigt harlig prick :) Ska bli himla skoj att spela med henne pa mittfaltet imorgon!
Jag borjar bli trott, men ska ga till Food-lion med en van nu, innan det ar dags att ga hem och sova. Vi har curfew idag klockan 10.30 och jag tanker inte missa den, da blir det hills-running i 30 minter(!!)

Har ni inget att gora pa en fredagkvall som imorgon, sa ga in pa hemsidan jag lankade i inlagget tidigare, och kolla pa oss nar vi lirar match. Den borjar 22.00 er tid.

Time to go, see you mates!

RSS 2.0