I'm here

Jag överlevde natten vaken. Fick iaf 2.5 timmars sömn. I'm stoked! Lets kick some ass AU!


Can't sleep

Sovit tva timmar. Vaknar och kan inte somna om. Vart klarvaken i over tva timmar. Klockan ar nu 1.5 timma innan jag ska vakna, dvs 4.30. Jag kommer nog va utvilad infor minst fyra matcher.


Gameday

Imorgon, rättare sagt idag, är det dags för vårens gameday, vi får bara ha en under våren enligt ncaa regler. Jag är så excited! Vi ska lira 7v7 tournament inomhus på plastgräs. Riktigt fin anläggning. Stoked! Vi åker ifrån skolan 7 imorgon bitti.
Har äntligen kommit i säng efter att ha bakat bröd som jag och mina kära sambosar ska ha till frukost imorgon innan. Vi åker. Det är dags att nana så jag är pigg inför matcherna.

Vi hörs när jag kommer hem igen. Kärlek och saknad!


Day Glow

Så va day glow bokat och klart. Ida, bara så du vet så har vi ordnat med biljett och hotell den 21-22. Det kommer bli epic!

Dagen har bestått av skola, träning, jobb, löprunda, och bokning av day glow. Cami, Ida, Josefine, Sofia och jag. Även en hel del andra students från skolan ska dit. Epic!
Nu ska jag duscha och sen lägga mig i min säng och fortsätta på mitt 'Into the Wild' arbete. Holla later my loves!


I call it

Dags att nana. Får en sovkamrat inatt också vilket gör mig glad. God natt states, god morgon sverige!
Här får ni en bild ifrån mig när jag sitter i en torktumlare


Survival In Auschwitz

Igår läste jag ut 'Into the Wild', idag läste jag ut 'Eurydice' och idag började jag på 'Survival in Auschwitz'. Jag kommer förmodligen ha läst mer böcker på engelska än vad jag någonsin har gjort på svenska. Jag läser böckerna för olika klasser. Boken jag nyss påbörjat är så fruktansvärt hemsk, men jag kan inte slita mig ifrån den. Det är omöjligt att förstå hur människorna i koncentrations lägren hade det, men boken ger inblick i hur det var.


Min soffa

Jag vet inte varför, men jag finner det så rogivande av att lägga mig i min soffa och bara titta ut genom mitt fönster. Det är märkligt, för vyn är inte jätte vacker. Nu ska jag ligga i min härliga soffa och plugga. Holla later


Sambocami

Vill passa på att tacka min kära cami för en mycket trevlig helg. Har spenderat hela helgen med henne. Min älskade miltonovich har även hon varit med på ett litet hörn. Vi har varit på mall, tränat, spelat fotboll, städat lägenheten, käkat middagar, kollat på film, tjötat, osv. En mycket trevlig och lun helg. Tack ska ni ha för en härlig och energi givande helg!


Productive Sunday

Vaknade kl. 11.30. Vi skulle egentligen haft träning, men inställd pga vatten på planen. Så dagen har bestått av indoor soccer, städning av hela lägenheten, tvättat fönsterrutor, tvättat, käkat en god middag med cami, gjort klart min kemi lab, ätit daim så att jag nästan spricker, och även skypat med min kära syster och idajävel som kommer hit om 22 dagar.
Nu ligger jag i min säng som har nytvättade sängkläder och ska snart släcka lampan för att nana mig. Detta har varit en mycket bra söndag och jag känner mig faktiskt laddad inför en skolvecka.

Här kommer några bilder ifrån mitt rum :)


Välbehövlig helg

Det är lördag kväll och jag har precis kollat på film med sambocami. Vi kollade på Project X. Jag såg den på bio för några veckor sedan, men den är så epic så det gjorde mig inget att se den igen. Dagen har bestått av att kolla på killarnas match i martinsville. Sen åkte cami, milton och jag till gymmet. Därefter åkte jag och cami till mall (köpcentret) och kikade runt lite. Gårdagen bestod av skola, jobb, möte med min adviser, träning, handla mat, och tacos med cami.
Imorgon är det träning, plugg och ännu mera chill på schemat. Det blir nog ett gött gympass innan träningen också.
Nu ska jag nana. Puss och kärlek!


Corn hole

Kom precis hem ifrån att ha spelat corn hole. Det är ett spel som amerikanare älskar att spela. Du ska kasta en ris påse i ett hål. Det är faktiskt ganska kul, tro det eller ej. Ska införa det hemma i sverige.
Nu: dusch, käka med min fina camiluring, sen dricka några goa öl.

Kärlek!!


En tanke

Skänker en tanke till min syster idag. Jag tycker så synd om dig!


Trött

Ibland blir jag så trött på allting. Idag är jag trött på allting. Jag vill hem till min älskade familj, leka med mina systersöner, bara umgås med familjen. Men jag är hemma snart, om fyra månader


Big time!

Time to make a change


Värmen

Värmen gör mig på bra humör. Kom precis hem ifrån en lång löprunda. Shorts och linne men svettas som om det inte finns någon morgondag. En dusch, lite mjölk och flingor och sen beger jag mig emot success center för att plugga. Det kommer bli många timmar pluggande kommande dagar. Längtar till fredag. Då är 3 prov, 3 quizzer, två läxor, en presentation och ett paper förhoppningsvis inlämnat.
Kärlek!


Helgen

Helgen har varit riktigt nice! Helgen började med födelsedagsfirande. Tre ifrån laget fyllde år. Det ledde till en grymmefest. Lördagen morgon började med att gå på möte kl 9 på morgonen. Segt som fan! Mötet var om att vi ska träna flickor 14 fram tills vi slutar. Resten av dagen bestod av chick-fil-a, sova, skypa med familjen och älskade mormor, käka en delicious middag bestående av potatismos, köttbullar, sås och lingonsylt. Efterrätten var negerbollar (no offense, har alltid sagt så).
Idag var det träning kl 12 och efter det drog jag, cami och jossan till hibachi och käkade buffé. Resten av dagen har varit plugg. Detta är min helg. Epic!

Nu ska jag ta det lugnt med en vän.
Kärlek!!


Cannot Stop Listen To

Calvin Harris vs Steve Aoki & Afrojack - No Beef So CLose

Snart är hon här

Snart är min älskade Ida-jävel här. Bara en månad kvar! En månad går snabbt, väldigt snabbt.


Vädret

Vad är grejen med vädret i danville? Idag har det varit 26 grader och sol, imorgon ska det tydligen bli 28 grader och sol. Fredag och lördag ska det bli åska men fortfarande varmt. Snälla någon, kan värmen hålla i sig?

Update i livet: school is killing me softly. Jag har så fruktansvärt mycket i skolan kommande vecka. Snälla, kan det bli fredag i nästa vecka nu? Då är helvetesveckan över!


Bild

Här är förresten en bild på körkortet


American drivers license

Idag fick jag mitt amerikanska körkort. Kan någon gissa hur mycket det kostade att ta ett körkort? Svaret är $12 vilket är ungefär 85 kronor. Provet bestod av 10 skyltar, 25 frågor och sedan uppkörning. Man måste ha alla skyltar rätt och minst 20 frågor rätt, jag hade 4 frågor fel. Living on the edge!

Nu ska jag försöka plugga. Kärlek!


Sötaste roomie!

Detta fina armband fick jag i födelsedags present av min fina camiluring! Du är bra snäll och gullig! Tack så himla mycket!


Saturday night

Tanken var att jag skulle plugga lite när jag kom hem, men icke. Jag finner andra saker mer intressant ikväll. Här kommer en ego bild. Tror det är min absolut första ego bild i min blogg historia.
Ne, om man ska gå och borsta gaddarna och försök nana sig


Jillian's Arcade

Här är en bild på när vi var på Jillian's Arcade. Danstävling var en tävling vi gjorde. Det var fruktansvärt roligt och underhållande. Vi båda sög dock riktigt hårt.


AT&T

Så, när jag är inne på AT&T (min mobil operatör) så tar en kille, lite äldre än mig, emot mig och hjälper mig att fixa med min telefon. Han ställer massa frågor och frågar även hur min kväll går. Jag berättar att jag ska till en arcade (spelhus) och han säger att han älskar sådana och säger att om jag ska dit någon mer gång så ska jag säga till honom. Han undrar även när jag kommer tillbaka till va beach och jag säger att jag ska spendera större delen av sommaren därute. Han säger då att jag borde höra av mig när jag kommer ut dit igen så vi kan ses. När jag ska gå ger han mig hans visitkort och säger att jag kan höra av mig om jag har trubbel med mobilen. Detta hände igår. Idag får jag ett sms, ifrån honom. Han undrar hur min telefon fungerar efter att han hjälpte mig. Sketchy kille. Är han verkligen tillåten att titta upp mitt nummer och höra av sig utanför hans jobb? Haha, vad är grejen med amerikas killar ibland?

Är hemma i danville igen. Känns verkligen skönt att vara hemma! Nu ska jag dricka påskmust och äta svenne godis och försöka göra lite kemi (har tre inlämningar i bara det ämnet kommande vecka, och det är så jävla svårt)

One hundo!


Ps.

Idag saknar jag mina vän er. Ni är fantastiska!


New day

Alltid när jag har sagt ifrån eller gjort något som i mina ögon är drastiskt så får jag ångest dagen efter och känner att jag har gjort fel. Men jag har inte gjort fel, jag vet det.
Anyways, då var det en ny dag med nya tag. Jag och en vän ska till en arcade vilket är ett spelhus, ser fram emot det. Efter det ska jag möta upp några girls från laget och dra ut. Imorgon åker jag hem, är dock inte redo att lämna va beach, jag gillar detta ställe!!

Kärlek!


Äntligen

Äntligen fick jag sagt vad jag ville och kände om dig och ditt fruktansvärda beteende. Du är ett asshole och förtjänar inget bra i mina ögon, just för hur du utnyttjar andra människor och ALDRIG ger något tillbaka. Usch!


Lätta hjärtat litegrann

Någonting jag är fruktansvärt allergisk mot och som gör mig galet arg är människor som tar och tar och tar, men fan aldrig ger något tillbaka. Jag klarar inte av sådana människor!
Period.


Tropical smoothie

Kom precis hem ifrån beachen. Underbart väder! Sjukt kul med sand soccer. Innan vi drog till beachen käkade vi frukost på tropical smoothe, så underbart gott. En kiwi/jordgubb smoothie och två jerk chicken wrps, gott! Nu: duscha och sen får vi se vart vinden tar oss


25 och sol

Är ute i va beach. Gårdagen va sjukt nice. Drog till en bar med några vänner. Dom var helt galna, haha. Så jävla roligt att vara nykter i ett sällskap som är helt galet fulla.
Vaknade precis. Idag är det sol och 25 grader så vi ska dra till beachen och spela sand-soccer. Jag älskar va beach!

Kärlek!


Härlig Födelsedag

I lördags åkte jag och en vän till Charlotte för att besöka IKEA och käka lunch. Vi drog gäven till ett shoppingcenter. Därefter gick vi på bio, Project X. Riktigt rolig och sjuk film. Klockan blev mycket så vi bestämde oss för att stanna i Charlotte över natten så vi hyrde ett hotell rum för en natt.
Dagen efter, min födelsedag, så åkte vi till ett annat shopping center, ett lyx shopping center. Och det var det verkligen. Där kunde man få sina bilar Valey parked vilket innebär att du kör bilen fram till entren och lämnar bilen till någon som åker och parkerar den för dig. Och jösses vilka bilar folk kom med. Efter shoppingcentret åkte vi tillbaka till IKEA och köpte svensk mat, namnamnam! Vistelsen i Charlotte avslutades med NBA basketmatch. Vilken upplevelse!
Födelsedagen avslutades i Danville med krök, och jag firade rejält kan man säga, haha.
Idag knackade det på min dörr, det var ett paket ifrån min älskade familj. Massa godis och grattis kort och mina älskade solbrillor. Tack så jättemycket familjen, ni är underbara!

Nu ska jag läsa körkortsteori, ska försöka mig på att ta amerikanskt körkort imorgon har jag tänkt mig.

Kärlek!


Sååååja

Gick på min första lektion imorse. Theatre. Vi hade rehearsal hela tiden och det är riktigt soft. Inte lika soft när vi ska visa upp pjäsen dock, men det är bara inför klassen. Sedan gick jag till min New Testament lektion. Där fick vi tillbaka prov och gick igenom en sak snabbt och sedan, 15 minuter efter, fick vi gå. Sen hade jag en lektion kvar, chemistry, men den var inställd. Hur gött?
På schemat idag står STÄDA LÄGENHETEN. Den är äcklig. Lite jobb, träning och sedan blir det nog några goa drinkar ikväll med härligt sällskap. Imorgon drar jag och några vänner till IKEA, så det blir inte all-in ikväll för jag vill åka tidigt.
Nu ska jag ta en nap innan jobbet börjar. Holla at you!

Tomt campus

Kom precis hem ifrån jobbet. Det brukar alltid vara massa människor som kikar förbi och tjötar med en, men jösses vad tyst det har varit idag. Satt ute i solen med min chef halva tiden. Det känns redan som att alla har tagit spring break lov. Men inte jag, jag har en dag kvar i skolan och sen ska jag ta lov.

Nu ska jag åka och handla lite. Ska laga middag till mig själv i min ensamhet då min roomie har åkt till Mexiko.

Ps. Fick ett A i midterm i min IDS, det gör mig glad med tanke på att förra terminen gick käpprätt åt helvete. Hoppas att jag kan fortsätter såhär.


Soooool!

Fyfan vad gött!


22 grader och sol

Underbart att vakna upp med solen som lyser in igenom fönstret, och så vet man att det är 22 grader ute. En morgon som denna göra det enklare att starta dagen.


Ps nummer 3

Kom precis på varför man inte kan kommentera på mina inlägg, och det är när jag har bloggat ifrån mobilen.. Så mina vänner, börja kommentera igen :D!

Snart

Spring Break måste skynda! Jag pallar skolan, men känner bara att jag behöver ett break från det mesta just nu. Bara få vara och göra vad jag känner för. Period. Spring Break som det ser ut just nu så ska jag till IKEA och kika runt, fyfan vad jag saknar IKEA!! Svenska saker, svensk mat!! Kanske besöka ett köpcenter också. På onsdag åker jag förmodligen ut till VA Beach och spenderar några dagar därute, jag älskar VA Beach. Nu ska jag kolla på en dokumentär om Steve-O och hans addictions to drugs. Ps. Jag fick A i midterm i chemistry. Ps2. Jag vet, detta är riktigt rörigt inlägg, vet inte ens om grammatiken är rätt haha, men jag skriver bara vad jag har på hjärtat idag. Kärlek!

RSS 2.0