Vädret!

Vilket underbart väder det här i va beach!
Dagens schema är följande: gym/löpning, lira lite basket, beach, fotbollsträning. Underbar dag om ni frågar mig.
Igår kväll drog några ifrån laget och herrarnas lag till BWW (restaurang/bar) och kollade på usa-brasilien och celtics-heat (fotboll och basket). Härlig kväll!

Holla later buddies!


Day off

Idag har vi en day off ifrån träning. Jag startade dagen med lite löpning på band, ett core pass i grupp och sen 10 minuters intervall träning på band. Därefter åkte jag med mina lagkompisar yasmin och andrea och åt lunch. Nu är jag hemma och kollar på tv. Det spö-regnar ute så det är definitivt deg-dag. Ikväll ska vi ses hemma hos andrea och kolla på usa-brasilien.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och kanske tom ta en nap.

Puss och kram och kärlek!


Ps.

Mina inlägg är sjukt röriga. Jag skriver om allt som poppar upp i mitt huvud. Ds.


Memorial day

Idag är det memorial day vilket innebär cook outs = mycket mat. Igår var jag på två stycken, en med laget och en med min host familj. Så jävla gott! Hot dogs, hamburgare, pasta, sallad, grillat, efterrätt osv. Namnam!
Dagen har bestått av back träning. Så jävla bra träning, men idag var jag sjukt trött. Snart dags för fotbolls träning. Jag hoppas innerligt att jag är lite piggare då.
Dagens lunch blev sushi, namnam!


Vinst

Tredje matchen igår. Vi vann med 3-1. Ingen speltid.
Tränatränatränaträna, men idag är det memorial day-weekend så idag blir det ätaätaäta


Fisketur

Min fina familj är ute på sjön som ligger precis nedanför vårt hus. De är ute och fiskar. Jag fick vara med på ett litet skype hörn.



.


Fast ändå bänkad

Fick ett samtal ifrån coachen. Hon ringde för att säga att jag är uttagen. Sjukt glad! Anledningen var dock att hon hade glömt sätta en tjej på laglistan (jag är redan där på eftersom jag var på den efter förra helgen). Jag skiter i det, jag är bara glad att jag får vara med! Jag kan alltid hoppas på att få lite speltid, men definitivt inget jag räknar med.
Kom precis hem ifrån mat och bio med min host familj. Vi kollade på Men In Black.

Puss och kärlek!!


Inte ens bänkad

Till helgens match blev jag inte ens uttagen. Jag är så jävla arg just nu, jag kokar. Jag vet att jag är bättre än minst 5 av de som blev uttagna.
Dags att träna röven av mig


Barhäng

I förrgår var jag ute med några chicks ifrån laget. Vi mötte även upp några grabbar ifrån Piranhas men's team. Sjukt trevligt! Jag hoppas det blir mer av det snart!
Dagen har bestått av häng hos en vän, träning, och häng med host familjen. Har precis kollat klart på Heat matchen (basket). De vann och är nu vidare i final.
Jag hör min säng kalla, så det är dags att nana sig.

Holla later beautiful people!


Värme

Så jävla varmt och fuktigt ute, jag älskar det!
Nu ska jag äta lunch med trevligt sällskap. Sen blir det fotbollsträning, och häng med min host family :)!


Trött tjej

Har sådan jävla träningsvärk i röv och vader, detta pga trapp träning. Fan vad jag älskar trapp träning. gårdagens träning gick fint, dagens träning var helt okej. Måste dock börja dricka mer, det är varmt och jag tränar som en galning.
En trapp träning, en sushi lunch, en fotbolls träning och en skinny dip (frozen yoghurt) senare så är jag äntligen i en go säng :)!



Dålig start

Jag var sjukt glad att få åka med på helgens trip till DC för att spela. Men jag blev ändå besviken, inte en minuts speltid. Jag har under denna helg varit arg, ledsen, förvirrad, känt hopplöshet, men nu känner jag mig riktigt laddad för att träna och bli bättre. Denna motivation hoppas jag håller i sig.

Dagen har bestått av lite fotboll med några ifrån laget, och därefter häng med min fina vän Kenrick. Vi ska snart och spela lite basket och även gymma lite. Sedan blir det nog en go film. Härlig dag! Det bästa med denna dag är att jag fick ett sms ifrån mammi. Hon berättade att hon och min fina pappi kommer förmodligen och hälsar på i juni. Fantastiskt!! <3!!


Bakslag

Första matchen förlorade vi med 2-0 mot DC United. Tydligen har det sjukt bra d1 spelare och två European pro's. Jag började på bänken och förblev där. Jag tror att det är nyttigt för mig att få sitta på bänken. Jag har varit arg, ledsen, upprörd, men har tänkt en del och har nu kommit fram till att jag är riktigt taggad! Never give up! Jag SKA ha speltid, snart!
Match imorgon. Jag hoppas att hon kan höge mig lite speltid. Då jävlar. Laddad tjej!


Chesapeake Jubilee

Nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax kasta in handduken. Dagen har bestått av sovmorgon, häng med Mr. H, team dinner, och sedan Chesapeake Jubilee med Kenrick H. Det är som ett tivoli; vi åkte några åkattraktioner och spelade spel. Jag vann en nalle. Nedan kommer en bild på den, haha.
Imorgon ska jag upp vid 8 för att göra mig i ordning och åka till Washington DC för två matcher. Jag hoppas innerligt att jag får någon speltid.

Vi hörs igen på söndag eller något. Kärlek!


Traveling :D!

Jag är en av de som får åka till washington i helgen för de två första matcherna. Vet inte om jag får speltid men jag får iallafall åka med. Det gjorde min dag :D!


Uppdatering

Dagen har bestått av morgontränibg: pilates och ab workout. Sjukt skoj att testa på nya tränigspass på gymmet. Drefter skypade jag med min fina familj och kollade på champions league finalen för damer. Sedan var det dags för fotbollsträning som gick förvånansvärt bra med tanke på mina omständigheter. Jag hoppas innerligt att jag är en av dom som får åka med till Washington i helgen och spela match!
Ryggen känns lite bättre idag, och sluta oroa er, för jag vet när jag behöver åka till sjukan och träffa doktorn, det är inte än iallafall.
Nu är jag hemma hos min fina vän och kollar på basket. Härlig dag jag har haft :)!
Puss och kärlek!


Another day

Tog en spontantrip med min homeboy till danvegas igår kväll och kom tillbaka idag igen. Fan vad jag saknar min och camis fina lägenhet, love it! Underbart att få sova i min egna säng som jag älskar!
Så, idag pratade jag med min trainer om urinvägsinfektionen. Jag behöver inte gå och kissa stup i kvarten, men däremot har smärtan spridit sig och jag vaknar på nätterna och har skitont i nedre delen av ryggen, det krampar även när jag har tränat. Han sa att han tror att det är något fel på njurarna. FEL PÅ NJURARNA :O? Min host-mom gav mig en värmegrej så ska testa att ha den på nu en stund innan jag cashar out.

Holla later dudes!!


knarkar

Nu som känner mig väl vet att jag näst intill aldrig tar tabletter om jag har int någonstans. Jag tror stenhårt på self healing. Men just nu står det fyra olika burkar med tabletter på mitt nattduksbord. Tranbärstabletter, niacin, magnesium och kalium tabletter. Känner mig som en jävla knarkare.

Tanken var att jag skulle gå och träna imorse, men jag vaknade inatt av en fruktansvärd smärta i rygg och mage pga den jävla urinvägsinfektionen. Ska förmodligen få recept på antibiotika av våran trainer idag så att den här skiten går över snart. Så min dag hittills har bestått av skype med min fantastiska mamma och frukost. Nu tvättar jag kläder.
Hoppas dagens träning går bättre än gårdagen, jag var nära på att gå av för att jag hade så ont, men jag vägrar. Jag kan ju inte vara vekling de första träningarna.

Puss och kärlek!


Träning

Första matchen vann vi med 2-1. Vi spelade första halvlek med 3-5-2. Jag fick starta som defensiv mittfältare och spelade i 20 min. Andra halvlek spelade vi 4-4-2. Fick komma in och spela vänster back i 20 min.

Nu ska jag iväg på träning. Holla at you later!

Scrimmage in Williamsburg

Vaknade klockan 8 första gången med tvingade mig tillbaka till sömns. Vaknade igen klockan 10, gick upp och har precis ätit frukost med min host family.
Nu ska jag vila lite och sedan gör mig iordning för att åka till mötet och sen är det dags för scrimmage game mot Williamsburg. Leeeggo Piranhas!

Puss och kärlek!


Lördag

Gick upp tidigt för att åka och kolla på Shanes son lira boll. Därefter har jag bara hängt med kennyboy. Jag ska nu åka härifrån för att äta och sen träning och beeptest. Vill inte beeptest. Hoppas att min stukning inte sviker.

Holla later homies!


Exhausted

Så var första träningspasset avklarat. Gjorde ett test, 40 yard, det gick nog ganska bra. Restan spelade vi på olika sätt. Det kändes ganska bra, tills jag stukade min jävla fot. Hur ofta skadar jag mig? Svar: aldrig. Så klart att jag ska gå och göra det nu. Gick till trainern som tejpade den och sen gick jag på planen igen, vägrar att missa en träning! Det gick väl helt okej efter det. Har även åkt på en urinvägsinfektion och det suger. Varför nu?! Aja, det kunde ha varit värre.

Nu hänger jag med mina homeboys, dom spelar fifa och jag ligger i sängen och degar, så jävla trött.

Kärlek!


First practice

Då är det dags att åka till första träningen. Just do this!


tomhet

Jag lider med en vän som just fick ett tråkigt besked. Du är en fin människa men handlar inte alltid rätt i alla lägen. You gotta learn my friend.

jag känner mig tom, vet inte vad jag ska säga, vad jag ska göra, om jag ska göra något.

i need to get my mind straight. holla later dudes!

Första träningen

Igår drog jag och sprang en stund på gymmet, sedan åkte jag till en tjej i laget och åt lunch. Därefter begav vi oss till beachen där vi mötte upp några ifrån men's soccer. Vi spelade footvolley och tjötade. Sjukt nice dag igår och brännan jag fick är inte cool.
Idag är första träningen. Vi ska förmodligen göra våra tester vilket jag är ganska nervös inför. Jag har träffat två tjejer hittills och både spelar i högre divisioner än mig så det kommer verkligen bli en utmaning detta. Men bag slutar alris tro på migsjälv.

Dagen har börjat med att tvätta, nu ska bag äta frukost, och sen får vi se om jag beger mig till gymmet eller om jag bara är hemma och slappar. Dock jävligt nice väder så det kanske blir beachen?!

Holla later my loves!


Dagen

Work out, beach, det är vad jag gör idag. Puss!


Två work outs senare

Dagen har bestått av två work out pass, och har även kollat på Kelsey när hon hade try out för ett lag.

Första passet bestod av upvärmning och sedan 1.6km på tid. Gjorde det idag på 6.10min, inte fy skam. Därefter körde jag enn väldigt snabbt bröst/biceps pass med mage som avslutning.
Andra passet bestod av 3km lätt jogging och sedan ett rent axelpass. Tanken var ett rygg/axel pass, men klockan var 22 och jet laget låter mig inte vara uppe hur sent jag vill.

Imorgon ska jag åka till någon skola och ge ut Piranhas saker (mitt lag) och säga hej till alla barn typ. Det blir även ett eller två gympass beroende på hur jag känner mig. Sen ska jag åka till min homeboy och kolla basket.

Nu på schemat: SOVA! Trött tjej, yes!

Puss och kärlek!

Work out mood

Jet laget är inte jättecoolt just nu. Vaknar runt 7-8 och är svintrött runt 18. Gårdagen bestod av att gå och fixa gymkortet som vi får av laget. Vi är sponsrade av ett gym som heter OneLife. Jag körde första passet där igår och jävlar vad bra gym! Ligger och slöar i sängen just nu men ska gå upp, göra frukost och dra iväg till gymmet idag igen. Det finns 5 gym att välja mellan, idag hade jag tänkt testa det som ligger nära där jag bor.
Efter gymmet igår drog jag och min homeboy till beachen, riktigt nice! Därefter åkte jag hem och umgicks lite med familjen och sen drog jag på bio. The Avengers. Jag gillar inte superhero filmer men den va faktiskt jävligt bra.
Dagen kommer att bestå av träning, och att följa med Kelsey, som är dottern i familjen, och kolla på hennes try-out till ett bättre lag. Jag måste även fylla på pengar på min mobil.

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv. Holla later buddies!


The Russell Family

Då har jag börjat packa upp mina grejer där jag ska bo. Har fått en 120cm säng och den är riktigt go faktiskt! Leslie heter mamman och Kelsey heter hennes dotter. Jättetrevliga både två! Första intrycket är att jag har hamnat i en härlig familj. Hoppas det fortsätter så bara.

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen kommer jag somna på stört, svintrött!

Puss och kärlek!

20 timmar senare

sjutton timmar flyg, en timma till lägenheten och fyra timmar ut till VA Beach senare så ligger jag äntligen hemma hos min homeboy och ska kasta in handduken, jävligt långt in i typ garderoben! Trött tjej.


Time for semi-pro

Då är det dags att lägga mig i mi. Härliga svenska säng för sista gången på ett tag. Jag har haft en grym vecka med människor jag bryr mig om och som bryr sig om mig. Ni är grymma!
Jag hör av mig när jag kommer till usa och va beach vilket kommer vara söndag morgon för er. Tack ni som förgyllde min vecka, speciellt min fina familj. Lite foton på denna vecka kommer nog upp när jag har landat i staterna.

All kärlek! <3


Härliga soliga dag

Vaknade 9.30. Gick upp och tog en powerwalk med min systers fina hund Goliath. Därefter städade jag min bil. Åkte en sväng till Borås med Therese för att hon skulle tatuera sig men det fanns ingen drop-in tid kvar, så vi åkte snopna hem igen. Jag tog då vägen om min fina vän Malin där även älskade Kristin var. Vi solade lite och sedan åkte jag hem och här ligger jag nu och vilar lite innan det är dags för att åka på cirkus med mina fina systersöner och resterande i familjen. Sedan bär det av till min fina vän Kallas. Good day!


Underbara dagar

Måste säga att denna lilla vistelse jag har är helt fantastisk och jag ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för att komma hem. Det känns fantastiskt att få tillbringa så mycket tid med familj. Under en vecka hinner jag tyvärr inte träffa alla vänner jag vill, men jag försöker så gott jag kan. Älskade vän er, jag hoppas ni förstår att jag så gärna vill träffa er alla, men jag kan inte åka runt som en galning med tanke på att jag bara är hemma till lördag. Men ni är så välkomna hem till mig det är öppet hus dygnet runt för den som känner för att säga hej och få en bamsekram.

Dagen har bestått av ett gott benpass (gick upp 8.00), jobb, och fotbollsträning med min fina syster Therese. Sjukt skoj att få lira litegrann.

Nu ska jag tjöta lite med mr hart och sen ska jag nana mig för att kanske orka upp kl 8 för ytterligare träning.

All kärlek!!


Straight A's

Då har jag fått alla mina betyg för denna termin. A i alla ämnen vilka var theatre, new testament, chemistry part 2, western civ part 2, och ids (into the wild). Underbart! Äntligen en bra termin! Nu kan jag nan gott!

Grym dag för övrigt. Hängt med familjen, sprungit, träffat natasha och även malin en snabbis, somat, gymmat. Underbart! Mer av dessa dagar!


Valborg

Så är det Valborgsmässoafton och jag är hemma och degar med la familia. Dagen har bestått sv våffelfrulle med vänner, träning med Thereses man, och så har jag kollat på Therese när hon litade match. De loosade med 2-1 men min duktiga syster la målet. Har även hunnit med två naps. Sitter och funderar på om jag ska joina några mates på party men vet inte om jag har ork. Patrik ska ringa när dom är där så får jag se om jag joinar eller bangar.

Gött att vara hemma och spendera tid med familjen. Denna vecka tror jag är viktig för mig!

Kärlek!


RSS 2.0