Ingen vanlig dag!

Min fina Bebbjävel, nu har du levt i 22 år, fan vad bra du är! Av dessa 22 år har jag varit en del i 5 år, och det kommer bli sjukt många fler år, det gillar jag. Du är en jävla bra människa som jag är stolt över att ha som en vän. Min fina fina bebbis!
 
 

Snart hemma

Några dagar kvar i staterna. Blandade känslor. Vill inte lämna va beach, vill hem och träffa min fina familj och vänner


Kings dominion

Igår sa jag hejdå till min host familj, jag har ju bott där sedan maj så det var lite vemodigt. Idag ska jag och min homie Kenrick till Kings Dominion, en stor nöjespark och vattenland. Oj vad jag är exalterad! Därefter åker vi till Danville och lämnar räsern och en jävla massa packning, vi stannar där till på fredag, och sedan bär det av tillbaks till va beach några dagar innan jag tar min fina röda bil tillbaks till Danville för att ta flyget hem till fina Sverige. Kärlek!


Cami

Pratade precis med min älskade cami som är sjuk haha. Jag saknar dig


Snart

Snart hemma! Härligt att komma hem och få nana i min egna säng, få umgås med min fina familj, jobba, träna. Dock vemodigt att lämna mitt andra hem va beach. Jag älskar det här! Just nu: det regnar och åskar ute, riktigt mysväder. Dags för en film. Kärlek. Extra kärlek till min fina Malin!


Best ever

Rebecca & Fiona dokumentären är fantastiskt jävla bra! Den hittas på youtube. Den får fan 5 av 5 toasters!


Beachen

Började dagen med att åka till mt trashmore och sprang 2km och sen några hills. Jag höll på att dö, jag måste börja dricka mer! Därefter drog jag och min homie till beachen. Sol, bad och body boarding. Underbart! Nyduschad och ska snart äta och sedan blir det skinny dip med yasmin ifrån laget. Härlig dag! Kärlek, extra mycket till min fina vän Malin!!


Idioter

Det finns så mycket svin i denna värld. Fy fan alltså!

Getting ready

Jag är så jävla laddad inför min college säsong, det är löjligt. Jag tänker på det varje dag, flera gånger om dagen. Den här sommar säsongen har varit ett helvete för mig, men jag har tagit mig igenom den och jag har blivit mentalt starkare. Jag pratade idag med Wendy (tränaren) och jag sa till henne att jag inte kommer tillbaka mer. Jag har fått nog av hennes elaka beteende och det är ändå bara en match kvar (match på lördag i washington dc mot dc united och det är första slutspelsmatchen och jag är ganska säker på att piranhas kommer förlora och då inga fler matcher). Wendy blev arg och gick iväg, men ringde senare upp mig och sa att hon vill att jag kommer tillbaka. Jag är säker på att jag inte kommer tillbaka, jag har fan fått nog.
Jag är så redo att börja träna två gånger om dagen minst igen och köra järnet tills jag åker hem. Tränatränaträna!!

märkligt

det är märkligt hur man blir ignorerad

Sträckt låret

Jag har varit skadefri hela jävla sommaren. Igår hade vi en fruktansvärt dålig uppvärmning på typ 15 min. Det sista vi gjorde av uppvärmningen var att skjuta. Vad gör jag? Sträcker helvetes låret, högra också. Varför ska det hände nu när jag äntligen har fått speltid? Jag gick på planen igår med inställningen att det inte ska få hindra mig, och det gick faktiskt bra. Om jag får speltid idag så hoppas jag att det går lika bra som igår. Jag hatar sträckningar!


ÄNTLIGEN!!

Blev uttagen till dagens match och fick äntligen 30 minuters speltid. Jag vet att anledningen till att jag fick speltid var för att startelvan skulle få vila inför morgondagens viktiga match, men jag skiter i vilken anledning det var, jag fick äntligen matchtid! Det var helt underbart att få spela! Jag fick spela vänsterback och det gick helt okej. Jag var lite ringrostig eftersom jag bara har tränat hela sommaren utan någon speltid, men det gick bra.
Allison, Silje Ashley, Scottie och Melissa var där också (vänner ifrån Averett och assistant coach). Efter matchen åkte vi till Skinny Dip (frozen yoghurt). Så himla kul att träffa dom! Vårt grymmelag, Averett Cougars! Fan vad jag vill tillbaka till skolan, jag är så jävla redo för säsong!
Nu ska jag sova, match väntar imorgon i Fredericksburg eftersom den blev inställd förra helgen pga tornado.

Kärlek!

Härliga fredag

Sov tills jag vaknade i en härlig famn, därefter blev det en sväng till köpcentret för att köpa lite saker till min fina syster. Kvällen har ägnats åt att kolla på basket, kenrick spelade och jag och min homie shane tittade på. Nu ligger jag och kollar på när dom spelar fifa. Imorgon är det match, får se om jag blir uttagen. Inte långt kvar tills jag är i svenneland igen, längtar. Osammanhängande inlägg, men en update om livet i va beach. Kärlek!


Gåvan

Har glömt av att visa den fina gåvan jag fick av min fina pappi när han och mammi var här och hälsade på. Här kommer några bilder. Tack än en gång, jag älskar min fina Chrysler Crossfire!!


Tanke

Jag skänker en tanke till min fina vän Malin. Kärlek och styrka!


Water country

Vet ej om jag nämnde att jag var på water country med min host family. Fan vad kul det var. Åkte en sjuk grej som kallas "vanish point", jag stod på en plattform och helt plötsligt försvann plattformen och jag ramlade rakt ner, som ett stup, och sedan rutchbana (har fan ingen aning hur man stavar det?) hela vägen ner. Jävlar vad nervös jag var haha. Nu ska jag på bio med mina homies kenny och justin. Ted it is. Kärlek! En extra tanke till min fina vän Malin <3


Tornado

Matchen igår blev inställd pga oväder. Ungefär 2-5 minuter ifrån där vi skulle spela. När vi åkte därifrån möttes vi av en jävla massa polisbilar, ambulanser och brandbilar. Här kommer lite bilder, även ett foto på laget


Vinst

Vi vann gårdagens match. Självklart blev det en bänkplats för mig, inget nytt direkt. Match idag i Fredericksburg. Jag kan ju inte mer än hoppas på att få någon minut, men jag förväntar mig ingenting. Vinner vi idag så går vi till play off som förmodligen är i Kanada. Många tjejer i laget kommer ha åkt hem då, så jag kommer med största sannolikhet bli uttagen, men jag funderar på att skita i play off, för jag kommer inte få spela ändå. Stannar hellre i värmen i va beach och tränar som en galning och åker till beachen. Det suger att bli uttagen till matcher, jag är hellre hemma för då kan jag träna. Hemskt tänk av mig, men jag hoppas vi förlorar idag för då går vi inte till play offs och jag behöver inte tänka på att bli uttagen och kanske behöva komma med en ursäkt till att inte åka med. Enough said om fotboll. Mina tanker går till min fina vän Malin. Du är stark, du kan.


Nova and Fredericksburg

Dålig update, men mycket som händer runtom just nu. Kort uppdatering kommer här: Är nu i northern virginia och ligger på hotell rummet och väntar på att åka på match. Det blir med största sannolikhet enbart bänken för mig, men jag är iaf uttagen. Imorgon är det match mot Fredericksburg. Kommer hem måndag morgon, skriver förhoppningsvis mer då. Kärlek! Skänker en extra tanke till min fina vän Malin. Det är en svår tid för dig nu, men du klarar dig igenom det här med hjälp av familj och vänner. Du är stark!


4th of july

happy birthday USA!
independence day har hittills bestatt av beachen med nagra ifran laget. resten av dagen kommer att besta av cook out hos min host familj, raketer, och fest. good day!
karlek!

tråkig uppdatering

jag vet att mina uppdateringar just nu är få och fruktansvärt tråkiga, men mitt liv är inte så mycket mer intressant just nu, haha.
 
dagen har bestått utav att fixa lite med räsern (camis, miltonovich och min bil), och träning.
träningarna för mig går faktiskt sjukt bra, men som sagt, coachen är cp (jag säger inte det för att jag inte får speltid, hon är faktiskt dum i huvudet). missförstå mig inte, alla spelare i laget är fruktansvärt duktiga och talangfulla! dock känner jag att jag först och främst är en av de spelare som skall bli uttagen till alla matcher, och jag känner definitivt att jag ska få iallafall 20 min per match, men jag har hittills inte fått en enda minut(!!)!
coachen är själv med och tränar med oss, så hon kan inte se alla spelare, hon har sina favoriter (jag förstår väl att alla tränare har sina favoriter, men hon avslöjar detta inför alla på ett  fruktansvärt sätt). Vissa spelare kommer inte på en endaste träning, men hon spelar dom ändå, vissa spelare går runt på träningar och gör ingenting för att dom vet att dom kommer få speltid ändå, hon skiter i det och skäller på oss som faktiskt jobber skiten av oss på träningar om vi gör något fel, hon är så jävla dubbelmoralisk så jag mår illa (säger till oss att vi inte skall göra vissa saker, och sedan lik förbannat gör hon precis det själv), hon bjuder hem vissa spelare (hennes favoriter) på hennes hemmafest (ja, coachen har fester) men bjuder inte resten av laget, hon skäller som fan ifall man gör ett misstag på planen, men om hon själv gör samma misstag så skrattar hon bara, hon gör narr av vissa spelare (tex med mig, varje gång jag frågar något så frågar hon tillbaka "was that english?")............. listan kan bli så jävla lång så det är inte sant.

så, nu fick jag äntligen skriva av mig lite om den här äckliga människa som jag ogillar så otroligt jävla mycket. jag har haft så många tankar om att åka hem, men jag vill inte ge upp, jag vill ta mig igenom denna börda för jag tror och hoppas att det kommer stärka mitt psyke. jag har varit så nära på att ge upp, men icke!
det är nu tre matcher kvar av regular season, och jag hoppas innerligt att jag blir uttagen och får en liten ynka minut så jag kan visa henne att hon har gjort ett stort jävla misstag och inte spelat mig.
jag vill tacka familj och vänner som har brytt sig och stöttat mig igenom denna sommar, ni vet vilka ni är som har brytt sig och jag verkligen uppskattar er omtanke.
rörigt inlägg, men jag kände bara för att skriva av mig, jag tror det behövdes
 
over en out, peace!

gym life

dags att bege mig till gymmet. det blir lite löpning på band och sedan core. är helt död i mina ben sedan gårdagens benpass så det blir en lätt gymträning idag.
efter gymmet blir det att åka till min homie och kolla på em-finalen. Forza Italiaaaaaaaa!

Puss och Kärlek!

Stormish

rackarns vad det är storm och åskväder. jag älskar det dock.
snabbt om dagen: drog till Yasmin på cook out och hängde vid poolen, körde ett ben och mag pass på gymmet, kollade på utomhusteater med min host family (Hamlet), och nu ligger jag i sängen och ska nana. får se om jag kan sova hela natten eller om jag kommer vakna av det fruktansvärda ovädret. jag gillar dock att nana när det åskar.

later dudes!

RSS 2.0