Bra avslut

Avslutar denna dag med FaceTime med en fin människa. Jag saknar dig!
One hundo!


Söndag morgon

Vaknade för en stund sedan och jösses vilket härligt väder det är ute, sol och klarblå himmel.
Dagen består av plugg och träning. Vet ni vad som är helt underbart? Att vi tränar utomhus på riktigt gräs.
Nu ska jag försöka plugga lite innan det är dags att pallra mig till träning.
Holla!


Trött chey

Har lirat boll hela dagen, från 10-15 med lite lunch emellan. Det va med laget och två high school lag. Vi tränade först med dom och sedan efter lunchen hade vi en liten tournament. Vädret har varit helt fantastiskt idag, sol och värme, tshirt och shorts, underbart! Men jösses vad solen tog energi ifrån mig. Jag ligger i min säng helt död. Ska på fraternity party om 15 min, men här ligger jag i min säng med min rosa mysdress. Är hungrig så tanken är att åka och köpa donken med cami i min rosa mysdress, åka hem och ära, och sen byta till någorlunda uppstyrda kläder (vilket inte är så svårt i amerika) och see what upp på tillställningen, som för övrigt är på våningen under.
Imorgon är det träning igen så det blir ingen sen kväll för mig. Holla at you later! Kärlek!


Friday night

Spring break börjar närma sig och folk börjar smida planer hit o dit. De flesta ska till mexiko och har redan beställt. Jag har inte en aning om vad jag ska göra. Jag vill också dit, men jag har framtida planer att tänka på. Pratade med mins föräldrar idag om detta och det känns bra för de supportar mig vilket jag är tacksam för.
Nu ska jag kolla på film och somna till den. Väntar även på att min tvätt ska bli klar.
Kärlek! Skänker en extra avundsjuk tanke till mina älskade föräldrar som gottar sig i Thailand, jag är så jävla avundsjuk!


Big plans

Vaknade precis, har en jävla träningsvärk i benen. Jag hade helst velat ligga kvar i min säng idag.
Igår trillade det in en liten möjlighet som jag nog kommer att nappa på. Måste prata med mina kära föräldrar först, lite svårt bara när de gottar sig i thailand.
Nej, nu ska jag pallra mig upp och ta på mig träningskläderna, jag ska nämligen träning mellan mina klasser.

Holla at you later!


kommentera

Jag märker att det har blivit något fel på min blogg, det går inte att kommentera mina inlägg. Jag ska försöka kolla på detta när jag får tid, typ i helgen eller, typ nästa helg haha. Jag har så mycket att göra just nu, många bollar i luften. Men håll ut kära läsare, jag vet att ni jättegärna vill kommentera, haha Nu ska jag nana, puss och kram!

Good news

Good day with even better news :D


Release of endorphins

Lektionerna gick bra, jobbet var slappt och soft som vanligt, gymmet gick bra, plugget har gått bra, det har varit fantastiskt fint väder, en grym dag helt enkelt. Kom precis ur duschen efter en härlig löptur. Nu ska jag och cami åka och handla mat, sedan ska jag plugga lite till och äta en go kvällsmat av något slag. Ville bara dela med mig av min härliga dag.


Tisdag morgon

Då va mina älskade föräldrar i thailand och jag är avundsjuk! Hoppas ni har det förbaskat bra!
Själv ska jag pallra mig till skolan nu. Två lektioner, träning emellan och sen jobb. Får se om jag går och kör ännu ett träningspass efter det, det är mycket möjligt. Lite plugg står även på agendan. Holla at you later!


Härligasöndag

Träning, god mat, glass, film, rolig fotbollsträning och gött häng med härlig människa nu. Good sunday!


Chock

Gårdagen var grymme! En överaskning som gjorde stora delar av min kväll. Men en del sjuka grejer såsom arresteringar och fylle cellar för några vänner (du kan va lugn mammi, det var inte jag) hände även.
Dagen har bestått av häng med roomies och homies. Även lirat lite boll. Härnäst på agendan är mat med älskade cami och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :).
Holla at you later bitches!


Chemistry

Då ska jag snart in på min sista klass för denna vecka. Chemistry står på mitt schema.
Vad dagen har mer att bjuda på är jobb, träning och tacos kväll med min kära roomie, camiluuuuring. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Kanske en bar runda? Kanske ett partaj, kanske en hemmakväll med film?

Holla at y'all later!


Exhsusted

Skrev ett jävla långt inlägg igår men det försvann och jag orkar inte skriva igen. Detta får bli ett kort inlägg för jag skriver ifrån telefonen. Dagen har bestått av skola, convocation, jobb, lite fotboll och sedan en work out som kallas insanity. Fyfan, det var insanity! Ligger i min soffa och är helt slut, men gött var det!
Nu på schemat står soffhäng och wordfeud. Det blir förmodligen en tidig natt för mig.

All kärlek, lite extra till min älskade bebba som undrade vart kärleken är. Den är ju här, känner du den?? <3


New

Kände definitivt att jag behövde piffa upp min stackars bortglömda blogg. En primitiv blogg är det nya. Feel free to comment. Jag har som tidigare nämnt inte haft sug för att skriva här den senaste tiden. Anledning? Jag tror inte det finns någon anledning. Har haft en hel del annat att tänka på och saker jag väljer att helt enkelt inte dela med mig av. Tiden och lusten får avgöra hur mycket skrivade det blir i framtiden.

Team meeting

Skolan hick bra, jobbet gick bra, har köpt böcker för mina klasser, nu ska jag åka på team meeting och prata om vårens träningar. Min dag i kort. Holla!


Helg

Bra helg. Redo för ny vecka och nya tag. Imorgon börjar även jobbet.
Nu ska jag fortsätta lira wordfeud och läsa lite chemistry.

Holla!


En barndomsvän

Gratulerar så hjärtligt på födelsedagen till en en vän som jag har haft längst i livet, jag har känt henne sedan vaggan. Hoppas du får en fantastisk dag Kristin!
All kärlek ifrån mig!


Stupid cops

Polisen i usa är dumma i huvudet. Allt handlar om att utnyttja sin makt och försöka få respekt vilket de totalt misslyckas med. I'm sorry, less respect from me after tonight's happenings. I end this with a: LAUGH OUT LOUD!


Gun range

När jag va i va beach drog vi och testade skjuta med pistol. Riktigt ball. Det är något jag verkligen vill göra igen! Random inlägg, jag vet. Men kände bara att jag ville dela med mig


first day of school

fyfan vilken underbar vecka jag har haft innan skolans start. just had to tell. nu är det back to school life. första dagen av 2012 är avklarad. dagens lektioner var theatre, new testamente, och chemistry. chemistry kommer bli ruggigt svårt, med en dålig lärare. men tur är att jag tycker att det är roligt. morgondagens lektioner är history 2nd part, och IDS into the wild. resterande tiden av denna dag kommer bestå av att betala räkningar, köpa skolböcker och betala en fortkörningsböter. det suger, men det är saker som behövs göras. ska även hinna med att träna. kort uppdatering, tråkig uppdatering. thats my life right there right now.

Va beach

I'm in love with va beach. H
Jag vill inte åka härifrån!


Short update from Danville

Har haft några softa dagar med en härlig människa i min närhet och har några riktigt härliga dagar framför mig. Vädret är grymt och jag tar löpturer i t-shirt och shorts, och mina nya grymma löparskor såklart :)! Ikväll blir det party med några ifrån laget och basketlaget. Imorgon drar jag ut till virginia beach och chillar innan skolan drar igång på onsdag. Och snart kommer min älskade roomie, jag saknar dig!!


Time to go back

Time to go over the Atlantic Ocean, get back to the American life, get back to Danville. Har haft ett grymmelov med familj och vänner. Ni är grymma, Love you all! Time to sleep. Håll ställningarna hemma i Svenneland så ses vi igen i slutet av April.'' HOLLA!

RSS 2.0