Klockan är 3 och här är spyan

Fan vad jag älskar att vakna upp mitt i natten av att skaka i kroppen och känna mig alldeles spyfärdig. Och sedan sitta och krama om toalett stolen i sisådär en halvtimme och hulka, innan jag slutligen kan spy.

Det var i alla fall värt att fira Jul med min syster och hennes fina familj, det var nämligen dom som smittade mig.
Hoppas ni andra har en trevligare Juldag. Och om ni spyr, så hoppas jag att ni spyr av själva fyllan, och inte någon jävla magsjuka.

Over and out.

Sverige

Nu har jag hunnit vara hemma i några dagar. Det känns precis som vanligt. Det känns som om jag har varit hemma hela tiden.
Jag har hittills hunnit gå på bio och restaurang med min mamma och mina systrar, hängt en del med mina systersöner, träffat Malin och Alejandro, och tagit en liten löprunda. Jag har varit jätteförkyld så det blev ingen lång runda.
Nu ligger jag i sängen. Ska försöka bli trött lite tidigare idag, inte kl 3 på natten, som jag har blivit de senaste dagarna.

Puss!


Amsterdam

Nu sitter jag i Amsterdam. Jävligt ensamt, men snart är jag hemma. Om 2 timmar och 10 minuter!


VA Beach bound

Är ute i VA Beach i några dagar innan jag beger mig hem till Sverige. Härliga ledighet!


Mitt rum

För er som inte har sett hur jag bor. Här är mitt rum och min walk-in closet. Hur nice som helst med en stor garderob. Förra lägenheten var ju inte mycket att hänga i granen. Nu ska jag kolla på film med min homie. Vi bestämde oss för att åka till va beach imorgon istället


Betyg

Jag avslutade min hösttermin mycket starkare än vad jag trodde,med fyra A och ett C. Jag fick A i Human Anatomy & Lab, Ethics, Death & Dying och Microbiology & Lab, och ett C i Psychology.
Jag är nöjd med det. Självklart är jag inte nöjd med ett C, men jag har bara mig själv att skylla.

Idag åker jag till VA Beach med min fina vän Kennyboy. Och på torsdag åker jag hem :)! Dock vet jag inte hur jag ska hinna med planet ifrån Atlanta till Amsterdam. Jag har 55 minuter på mig, och ofta börjar det stora planet boarda en timma innan. Hmm, och jag som hatar att stressa.

Nu ska jag försöka få tag på min härliga familj. Puss!


All-Region Team

En liten rolig grej, Jag blev utsedd till NSCAA All-Region Team. Jag tillsammans med min fina vän Miltonovich kom med i andralaget. Här kan du gå in och läsa om det: http://averettcougars.com/news/2012/12/5/WSOC_1205125414.aspx

Kärlek!

Jullov

Jag har nu haft jullov i 3 dagar. Det har varit helt underbart hittills. Jag har inte gjort någonting egentligen. Vad jag har gjort är att ta någon go löprunda, äta gott, sova mycket, varit på skolans graduation där några vänner tog examen, tvättat min bil utvändigt, invändigt och även motorn, och kollat på filmer i härliga människors sällskap.
Denna termin har varit okej betygsmässigt. Jag pluggade verkligen som en dåre i slutet för att få upp några av betygen. Hittills har jag fått A i Human Anatomy, Ethics, och Death and Dying, ett C fick jag i Psychology. Jag är inte nöjd alls med det, men jag har bara migsjälv att skylla, jag pluggade nästan ingenting inför proven (psychology är inte i min major så jag orkade inte bry mig speciellt mycket). Jag väntar på mitt sista betyg, Microbiology and Lab.
På måndag åker jag och Kennyboy ut till hans hem i VA beach och hänger ett tag innan det är dags för mig att åka hem till älskade Sverige. På fredag är jag äntligen hemma!
Nu ska jag kasta in handduken och sova tills jag vaknar imorgon. Skönt!
 
Kärlek!

Snart!

2 prov och en stor lab report imorgon, och ett prov på fredag, sen jullov!!


Dålig update

Inget sug alls, men någon gång då och då kommer ett litet inlägg.
Är mitt i mina final exams nu. Jag har gjort två hittills vilka gick riktigt bra. Har 5 till, ett måndag, tre tisdag och ett onsdag.
 
Snart är jag hemma, can't wait! Få krama om min härliga famlj och mina fina vänner.
 
Holla later bros

RSS 2.0