epic weekend

vilken jävla grymmehelg jag har haft. började helgen med vinst. sedan va det halloween party, sov tills jag vaknade av migsjälv, ingen jävla klocka. softade hela lördagen och sedan drog vi på fest. jag va dock hemma tidigt för jag kände inte alls för att festa. imorse vaknade jag av migsjälv igen och har tagit det lugnt hela dagen. har hunnit med att städa mitt rum, tvätta en jävla massa tvätt, skypa med mammi och pappi, plugga och träna. har även ätit en go sushi lunch med cami. och nu ligger jag i min säng med nytvättade lakan och gör klart det sista i min kemi-lab homework. när jag är klar med den så ska jag kolla på en film och äta marabou! NAMNAM!

hoppas att ni alla ar det bra där hemma. snart är jag hemma igen :D!


halloween





blev trott pa att vara snopp sa jag bytte till bebis




halloween i bilder. kom hem 6.30 dagen efter. sjuuuukt rolig kvall.
ikvall firade vi igen, jag bestamde mig for att kora pa forra arets Teletubbie. vi drog till softball house dar det va sjukt mycket folk, men va inte alls laddad sa vi begav oss hem till lupo's house for att hanga. nu ligger jag i min sang och ska somna till en film tankte jag. maste bara ta bort mitt smink och borsta tanderna, men orkar inte rora mig ifran sangen.

forresten sa vann vi sista matchen. vi ska spela kvartsfinal hemma pa tisdag, jag ar laddad!

pussssssssssss

good day

då va denna dag över. fick tillbaka mitt quiz i kemin där jag fick 95 av 100. heja mig!
så kommer man hem så har cami lagat mat, hur grym är inte hon?
börjar ladda inför match, sista seriematchen. go cougars! sen dirr efter matchen åker vi hem, förar och svidar om till halloween kläderna. jag och cami kommer nog få en hel del blickar, men wtf!
alltiallo inlägg, har bråttom. ska hinna handla krök osv innan vi drar till ferrum och kickar deras ass
HOLLLLLLLAAA

genetics and chemistry

ska egentligen plugga genetik och kemi, men finner ingen motivation. kom igen sandra, du löser detta!

ps.

jag vet att mina inlägg just nu är så sjukt tråkiga, men jag har så sjukligt mycket i skolan hela tiden. mina inlägg inte dem mest intressant just nu, men det kommer, det är bara en tidsfråga.

med alla tråkiga inlägg livar jag upp med lite teletubbie bilder ifrån förra årets halloween. detta året kommer bli sjutk roligt också. vad vi ska vara en en hemlis :D








skol uppdatering

fick äntligen bra på min kemi quiz idag, 97 av 100. fick även tillbaka mitt engelska prov som jag helt och hållet trodde att jag skulle faila, men fick ett B, glad chockad tjej. har jag kommit till en vändning i allt det dåliga nu kanske?! hoppas!

nu ska jag plugga kemi och genetik. jag har prov i genetik på fredag och stor läxinlämning på kemi på både fredag och måndag.

over and out, peace!

saknade vänner

vet inte om jag redan har berättat det, men när min familj minus pappi var och hälsade på så fick jag en tv. jag kollar aldrig på tv, men jag kollar en del på film. jag är mycket tacksam över denna gåva, tack så hjärtligt familjen och alf som också var med på denna present. har precis kollat klart på en film, underbart att ha en tv skärm istället för min dator.

nu ska jag skypa lite innan det är dags för att nana. är oerhört pigg for some reason, jag klagar inte.


ps. idag är saknaden stor för min älskade familj och mina älskade vänner. all kärlek till er. snart kommer jag hem och får träffa er! can't wait!! <3 <3

trött tjej

skola, gym, träning, plugga. my life for the moment, no too interesting.

dags att nana sig. puss och kärlek

fuck it

vann forsta matchen med 8-0. forlorade andra med 2-0. orattvist enligt mig. ett misstag ifran oss och en missbedomd horna och de fick tva mal. nu kan vi inte langre vinna serien, men vi har tournament pa oss ocksa. let's focus on tournament! en match kvar inna slutspelet. let's do this!

Travel

nu reser jag ivag med mitt team for att lira tva matcher. en idag och en imorgon. kommer hem igen imorgon kvall.

LEEEEEGOOO COUGARS!!

Appointment med min advisor

ska snart ga ivag for att ha mote med min advisor. vi ska valja kurser for nasta termin. mina tankar gar i olika banor. ska jag vara kvar med Biomedical Science och bli nagot inom sjukvarden, eller ska jag svida om till Psycologyoch bli psykolog eller liknande? jag vill bada och jag kanner att det faktiskt inte spelar nagon storre roll, men jag maste kolla upp hur det funkar nar jag kommer hem. kan jag tillgodose min utbildning jag far har? questions, questions!

cami hade lagat mat nar jag kom hem. potatismos, kyckling och sas, NAMNAM!

so long bitches!


Kid Cudi

Kid Cudi - No one believes me


varmt väder

de senaste tre dagarna har varit så fruktansvärt sköna, 28 grader och soligt. kan det inte fortsätta så?
det kan iofs vara ganska mysigt att höra regnet smattra mot taket också. men solen, du är mer än välkommen igen!

är sjukt trött. hade tänkt göra klart en läxa och sen ska jag kolla på en film. härligt!

toastad macka

mm, snart ar min toastade macka klar. happy :D

Mia Törnblom

 
Självkänsla är en färskvara som man måste underhålla. Det är ingenting man bara får.
Jag känner att tiden börjar bli inne för att börja läsa lite Mia Törnblom igen.

"Tacksamhet handlar om att uppskatta det jag faktiskt har, istället för att snegla på det andra har"

.

When I do count the clock that tells the time,
And see the brave day sunk in hideous night;
When I behold the violet past prime,
And sable curls all silver'd o'er with white;
When lofty trees I see barren of leaves
Which erst from heat did canopy the herd,
And summer's green all girded up in sheaves
Borne on the bier with white and bristly beard,
Then of thy beauty do I question make,
That thou among the wastes of time must go,
Since sweets and beauties do themselves forsake
And die as fast as they see others grow;
And nothing 'gainst Time's scythe can make defence
Save breed, to brave him when he takes thee hence.


Four Loco

senior game och fest igar. festen va hemma hos mig och cami. det kom mer folk an vad vi har forvantat oss. sjukt trevligt att antligen fa festa lite. jag drack Four Loco, formodligen forsta och sista gangen.

nu ska jag forsatta plugga. har engelska test imorgon vilket kommer ga at helvete. denna terminen har redan gatt at helvete nar det kommer till skolan sa det kan lika garna fortsatta sa tar jag nya tag efter jul igen.

puss och karlek

ps. vinner vi resterande tre matcher sa vinner vi var serie, hur laddad ar man inte?!


utfyllnad

har varken tid eller ork for blogg just nu. men det kommer eventually

feeeesk och stukad fot

idag lagade cami lax med potatismos. hon är en jävel på mat. och ja, ni borde vara avundsjuka på mig som bor med henne!

mer än god lax så har dagen bestått av en träning och en genomgång av morgondagens match.
sedan matchen i söndags så har jag haft en rejält stukad fot. stukade den på två ställen. innan säsongen började så gav jag mig fan på att inte missa en enda match, så när jag skadade mig i söndags fanns det inget annat i tanken än att bli bra till fredagens match. jag har varit i training room och fått treatment som aldrig förr och gjort en hel del övningar. nu känns foten helt okej när den är tejpad. pratade med coach om morgondagens match och hon sa först att hon inte har tänkt att jag ska spela alls. efter om och men och övertalning så ska jag imorgon starta. jag har gett mig fan, då jävlar ska det va så.

yeye, enough said of deep soccer talking.

ska snart nana mig, ska upp tidigt på treatment.

för er som vill se matchen så börjar den 22.00 svensk tid på www.averettcougars.com och på höger sida trycker du på knappen "live broadcast"

HOLLLAAAAAAAAA

Virre med V

Igår va det min älskade syster Veronicas födelsedag! Jag önskar det en happy late birthday!


hittade ingen bättre bild, men dör sitter hon till vänster med min gudson i knät. nästa gång jag träffar er är i jul, can't wait!!


Canceled classes

Kom hem ifrån mina två första lektioner för en stund sedan. Har ätit frukost och skypat med mammi, pappi och lionel.
min kära mammi tog med sig en toaster till mig när hon var här så att jag kan göra varma mackor. det är så sjukt gott. tack mammi!

nu ska jag plugga lite på mitt statistics prov som jag har om någon timma.

HOLLAAAAAAA


ointressant

min blogg ar just nu sjukt ointressant. har ingen motivation att skriva i den ftm. ni far ta det

nu: sooooooova

work-life

sitter pa jobbet. sa sjukt chill idag. sjukt trott sa jag somnar nastan.
stukade min fot senaste matchen. trodde forst att jag hade brutit den. men var trainer har kollat pa den nagra ganger och det ar bara en stukning. tur det! gar runt som ett javla offer med en typ extra stallning pa foten nu, men fan vad bra den ar. ska dit pa rehab idag innan tranigen. hoppas pa att fa trana men han sa igar att jag inte far. kanske kor gym istallet? 
ska fortsatta chilla pa jobbet nu, haha. lots of love and peace
 

Blåhårig tjej

..ja du läste rätt. Idag fick jag för mig att färga mitt hår svart. Jag hade inte en tanke på att avfärga håret innan utan drog bara i färgen utan en enda tanke på mina blonda slingor. Och jag gissar att ni vet vad som händer om man lägger i svart färg på redan blondt färgat hår.. BLÅTT! Jag har lite smått panik. Jag får gå runt blåhårig imorgon och fixa det efter matchen imorgon kväll. Ångest! Tur att man är i USA där ingen bryr sig.

Whatthefuckever, imorgon är det match och det är en viktig vinst. Vi spelar emot toplaget, eller rättare sagt laget som ligger på andra plats, vi ligger ju faktiskt etta :D

I call it a night bitches!

third conference win

nyss hemkommen ifrån tredje coference matchen. tre vinster på rad, jag hoppas det håller i sig. vinner man conference, eller om man vinner finalen så får man en ring. orkar inte förklara så mycket mer, men vi ska fanimej ha den där jävla ringen!

sjukt trött tjej säger god natt och sov gott!

min säng

sjukt jobbigt att gå upp ur min säng i morse. så fort jag tittar på den så vill jag gå och lägga mig i den. Så jävla skön!


dålig update och saknad

dålig update här, men ibland orkar jag inte.

shit, just realized att jag saknar att ha Dig runtomkring, time needs to hurry the fuck up!

God Natt staterna, God morgon svennaland

La familia

Då har familjen begett sig hemåt. Det har varit sååå himla kul att ha dom här och visat dom hur jag har det. Vi har hunnit med att shoppa, äta på olika restauranger, shoppat ännu mer, spelat två matcher som de har kollat på, och shoppat ytterligare. Jag önskar att de hade varit här i några dagar till. Men men.
Efter många om och men på resan hit så kom ni, och det har varit helt fantastiska dagar, tack för att ni kom!! Väskorna kom igår natt, alltså bara några timmar innan att de skulle åka hem, men i väskorna låg en del grejer till mig som gjorde mig glad. Bland annat 10 chokladkakor :)

Nu ska jag snart sova, är så himla trött

LEEEGOOO COUGARS!!

Fy fan vad bra vi ar just nu!! 9-0 i malskillnad pa tva matcher!

Nu ska detta firas som fan ikvall!


WTF HAPPENED?!

Min familj ar antligen har efter delayed flight, canceled flight, inga vaskor och en roadtrip fran New Jersey.
Denna hela ar det Homecoming, det ar nar alla som har gatt pa skolan och familjer som pa nagot satt ar eller har varit involverad i skolan kommer hit. Det ar ett jattestort kalas typ.
Vi startade Homecoming med en match emot CNU, ett lag som Averett Soccer har forlorat mot i hela Averetts historia. Vi krossade dom med 5-0!! Hur sjukt?! Jag onskar jag kunde forklara kanslan! Jag la ett mal :D!
Idag ar en till match, mot NC Weslyan. Jag hoppas vi haller var fokus sa att vi vinner idag igen. KEEP IT UP COUGARS!

Ska alldeles strax ga och ata brunch i cafe med min alskade family och cami :D!
Ni som vill folja matchen live sa gar den pa www.averettcougars.com och pa hogar sida finns en knapp som heter "Live Broadcast". Matchen borjar 22.00 svensk tid.

Puss och karlek!

RSS 2.0