Pappors födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för idag är pappis födelsedag, hurra hurra hurra!
Gratulerar fina pappi på dagen! Hoppas du får äta av mammis goda tårta, namnam! Den hade jag inte tackat nej till!
Puss och kram! 
PS. Här har vi dom, dom bästa människorna på jorden. Ja, ni är jävligt bra!



En go vinst, en fest, och en tjockis dag

Sa gardagens match vann vi med 4-0. Det var en chock att vinna sapass overlagset. Man kan ibland tycka att resultatet kan vara missvisande, men i detta fallet ar det inte det. Vi totalt krossade dom! De hade 5 skott varav ett pa mal, vi hade 25 skott. Vart lag ser riktigt bra ut! Personligen gar det sakta med sakert at ratt hall, jag borjar fa till mitt spel, men jag kanner att jag har sa otroligt mycket mer att ge!
Tva goa vinster denna helg med en sammanlagd malskillnad pa 9-0 ville vi ju forstas fira, och det gjorde vi verkligen! Jag och Cami kom inramlandes kl. 3.00 inatt, efter en fantastiskt rolig fest.
Dagen har bestatt av att ata sjukt onyttiga saker. Mitt calori intag idag har val overstigit 4000 calories, haha. Sadana dagar far man ha ibland.
Imorgon blir det tillbaks till verkligheten, och jag funderar pa att ga upp 6.30 for att trana, om jag orkar, haha.
Nu ska jag borsta mina tander och lasa igenom min study guide for Pathology som jag har test i pa onsdag.
Puss och Karlek!

En go vinst!

En go fredags vinst! Hela 5-0 vann vi med! Grymt! Det var en harlig kansla i laget och alla fick spela (som inte ar skadade). Vi hade nagra riktigt grymma passningsspel och malen var fantastiska.
Imorgon ar det match igen. Det ar den som jag har riktigt laddat mentalt till. Dagens match visste jag att vi skulle vinna. Morgondagens match kommer bli tuff och kul, och vi kommer vinna!
Personligen kande jag idag att jag inte presterade sa val som jag vet att jag kan. Det skall jag ta igen imorogn, jag skall visa migsjalv att jag kan! "I played bad today, but tomorrow I'll play better". Jag ar redan fokuserad och laddad till tusen. Det kommer bli svart att fokusera pa plugget idag, haha

For er som vill kolla pa matchen sa sands den live kl 22.00 svensk tid pa denna lank:
http://averettcougars.nmtvsports.com/

Karlek!

Tröttis

Ligger nu i min bautastora säng och ska nana mig. Det är så gött med måndag och onsdag kväll, för känner jag att jag vill/måste vara uppe länge så gör det ingenting för jag börjar dagen efter med jobb klockan 11 :)! 

Så himla gött! Nu ska jag och pandan nana oss. 
Ps. Tjötade med mammi och pappi lite idag, jävlar vilka grymma föräldrar dom är. Det roligaste var när dom berättade att de har köpt en katt-ingång till huset, som öppnar sig när den känner av våra katters chip, haha! Ni är för härliga!

Puss! 

Morgonstund

Sitter i lugnan ro och äter min frukost bestående av knäckebröd med ost och kalkon, kokt ägg och grönt te. 
En av mina klasser har jag droppat av från, jag behövde den inte. 
Det är så skönt och rogivande att sitta och äta frukost utan att behöva stressa i sig den. Underbart!


Och Football game

Glömde nämna att vi kollade på vårt football lag som hade sin första hemmamatch igår. De förlorade tyvärr stort, men det är en häftig känsla att vara där ändå, så mycket folk ochhärligt  väder, och kul att lära sig om en ny sport. Football laget har 170(!!) spelare. Sjukt.




Tröttis

Den helg har innehållit fotboll och chillkvällar, och glass. Idag spelade vi JV-game (träningsmatch). Jag var inte med, utan fick ta hand om kamera filmandet. Efter matchen åkte vi till UNC (Univeristy of North Carolina) och kollade på när dom spelade mot Notre Dame. Det var en sjukt intensiv match och de där tjejerna offrar sitt liv på varenda boll. Tekniskt sett var jag inte så imponerad, men fysiskt och den viljan, jävlar! Det var en tjej i UNC som imponerade mig något så fruktansvärt. Like lång som jag, snabb som fan, teknisk som fan och riktigt stark, både på marken och i luftutrymmet. Hon heter Crystal Dunn och spelar även för landslaget. Grym tjej! 
Plugg borde det ha blivit denna helg, men jag har varit riktigt slapp! Nu ska jag nana mig. Puss och kramis! 
Ps. En bild på min norska vän Johanne och jag i vårt nya matchställ :)



Skoskav

Här är en bild på dagens skoskav



Ambulans färd

Helgens matcher slutade båda i förlust. Fredagen borde vi ha vunnit, vi hade 70% av bollinnehavet. Söndagens match förlorade vi med 2-1, mot laget som är rankat nr 4 i nationen, 4!! Vi kan liksom tävla mot de bästa lagen i nationen! Helt sinnes. Det kändes riktigt bra i andra halvlek och vi spelade runt riktigt bra!
Ni som känner mig vet ju att jag har problem med kramper i alla möjliga muskler i kroppen. När jag var yngre hände det några gånger att jag fick fruktansvärda kramper i hela benen upp till midjan. Jag har varit hos en doktorer, men ingen vet riktigt varför detta händer, och jag vet att det inte är vätskebrist. I vilket fall, i fredags efter matchen, på väg mot omklädningsrummet ramlar jag ihop av värsta krampen i höger ben och rygg. Jag visste att det skulle gå över efter typ 30 min (som det brukade göra), men coach ville ringa en ambulans, så ambulansen kom. Japp, nu har jag fått åka ambulans för första gången. De gjorde massa prover på mig och ännu mer inne på sjukhuset. De försökte sätta in en IV på mig så jag kunde få dropp, men mina vener var tydligen för "hala" så de kunde inte sticka in nålen i venen. Gällande proverna så visste jag redan vad provresultaten skulle visa eftersom jag redan gjort dessa tester hemma. Allt var bra och efter två timmar på sjukhuset fick jag åka hem igen, med morfin och muskelavslappnande i kroppen. Coach, finaste Emma och Scottie väntade på mig medan de andra åkte hem med bussen. Utskrivet fick jag muskelavslappnande vilket jag ska ta efter matcher. 
Jag dricker nu ännu mera vatten och gatorade, nästan omänskligt mycket, för imorgon är det match och jag vill verkligen aldrig mer uppleva de där fruktansvärda kramperna i alla olika muskler i kroppen. Det räcker med vaderna. 
Just det, har även världens äckligaste skoskav. Här kommer bilder :D




Game day!

Förra helgen var vi i Baltimore och spelade två matcher. Vi förlorade den första med en vidrig siffra (5-0), och vann den andra med 1-0.
Idag har vi match igen, mot Roanoke. Vi bör fixa en vinst. På söndag spelar vi mot nr 11 rankade Lynchburg. Det är ett mycket bra lag, så det blir en tuff men rolig match!

Jag har fruktansvärda skavsår på fötterna som trainern har varit tvungen att spräcka hål på, så de har blivit mycket bättre nu. Sedan är min högra hamstring inte riktigt som den ska. Jag har vart på treatment två gånger om dagen senaste veckan, så jag hoppas att den håller!

Dags att börja tagga riktigt inför denna match. Going into my zone!


RSS 2.0