En Månad

Skolan rullar, fotbollen rullar, livet rullar. Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? Word.
Jag kan inte mer än hoppas på att allt rullar på i rätt riktigt, you never know.

På tordsdag är första riktiga matchen för oss. Jag är excited!! Och den är hemma :D.
Om en exakt månad kommer min älskade familj, minus min kära pappi som är tvungen att stanna hemma och arbeta. De kommer under Homecoming. Can't wait! Visa dom hur jag har det, titta på när jag spelar två matcher, få käka american food, se min skola, uppleva Homecoming, se mitt amerikanska liv! Kom nu!!

Song for the present moment:
Lil Wayne - Prostitute Flang


Vilken Lycka! Min älskade och saknade vän Ebba, jag, och min tredje syster på studenten.
Jag längtar tillbaks!

Dopeness

Kanye West ft. Jay Z and Mr. Hudson - Why I Love You So


Träningsmatcher

Spelade två träningsmatcher idag. Vi vann båda och vårt lag ser faktiskt riktigt bra ut. Imorgon är det ytterligare en träningsmatch mot ett bättre lag så jag är laddad! Dock har jag åkt på en sjuk jävla förkylning. Hostar och har ont i huvudet, och när jag spelar så vill inte kroppen hänga på, jag är helt död. Blir galen! Förkylningen måste gå över, nu!
Kvällen har ägnats åt en nap och träffa några girls ifrån laget. Vi käkade och tjötade ett bra tag. Jag gillar det!
Jag ska ta tag i mig själv och gå och borsta mina tänder. och sen gå och lägga mig. Har dock så svårt för att sova av olika anledningar.

Sov gott and keep it G as my bunnie would say!

Work

Idag har jag haft 5 lektioner och direkt darefter borjade jag min forsta arbetsdag. Sjukt soft arbete. Jag sitter i ett typ kontor och ar du lite av en skolvardinna, as soft! Bilder dar jag jobbar kommer inom kort. Nu ar jag hemma snabbt och ska aka till traning. Full rulle! Imorgon har vi tva matcher och sondag en. I'm excited!

Dagens notis till migsjalv:
have to clear my mind out. bade bra och daligt har hant senaste tiden. fragan ar leder det till nagot bra eller nagot daligt? can i forget about the past?


Mallejum

Jag behöver dig här nu Malin, kan du komma? Behövd ftm


Can't sleep..

..when the sun goes down

School starts tomorrow

Då var pre season över och skolan börjar imorgon. Jag är faktiskt ganska laddad inför skolstart. Det som ännu är lite oklart är alla mina klasser. Jag har gått och grubblat över dethär Nursing programmet de har här. Jag har kollat upp lite på svenska sjuksköterskeutbildningar och har även mailat Borås Högskola och frågat hur det funkar om man utbildar sig i USA och sen kommer hem och börjar jobba i Sverige. Jag väntar frenetiskt på svar.
Funkar utbildningen jag får här så kör jag nog fan på det. Ekonomi är sjukt bra så jag funderar på att ta det som en minor så man har lite ekonomi på nacken. Men sitta på ett kontor dagarna i enda är inte min grej. Jag vill jobba med människor, framför allt hjälpa människor!

Vi får se vart det bär av med mig. Nursing är första året de har på vår skola så det hade ju varit riktigt häftigt att vara en av de första som graduatar från Nursing programmet här.

Nu ska jag kika runt lite på internet, möjligen kolla på en film och sen slänga in handduken, jag börjar morgondagen med Microeconomics klockan 9.10.

God natt gänget!


Tänka om

Jag börjar tänka om gällande utbildning. Jag har alltid velat jobba inom friskvård/sjukvård, men dock alltid tänkt att jag kan komma längre med en ekonomiutbildning. Skolan har en ny utbildning, Nursery. Ska jag tänka om och hoppa på det istället?

Decisions, decisions

Day Off

Mitt i pre season har vi fått en day off, alltså ingen träning på hela dagen, det är sjukt skönt faktiskt! Så vad dagen har ett erbjuda är att åka iväg och sätta i nät i de nya fotbollsmålen vi har fått på skolan och sedan titta på killarnas scrimmage game (träningsmatch). Sedan ska jag, Cami och fifajossan köpa sushi, nam nam! Därefter är det något som vi måste göra med laget, jag vet inte riktigt vad det är dock, haha. Men ikväll ska vi iallafall kolla på film. Mitt under pre season orkar man inte göra så mycket mer än såhär.
Jag har även varit och fått mitt I-20 och Pass kopierat som man måste när man är internationell student.

Nu ska jag skära upp en apelsin och njuta av värmen fram tills vi ska åka och fixa med målen och kolla på killarnas match :)

Puss och kärlek!

Treatment

Vi har nu under pre season två träningar om dagen, morgonpass och eftermiddagspass. Eftermiddagspasset var jag bara med på halva, fram tills vi skulle börja spela. Jag har känningar i mitt högra baksida lår och coach och vår athletic trainer vill inte att jag ska hårdträna, det är inte värt det säger dom. Det känner ju självklart jag också, men jag vill så gärna vara med! Pre season är roligt, även fast det är hårt. Jag ska iallafall in till henne imorgonbitti och få treatment. Hoppas det känns bättre imorgon så att jag kan vara med på hela träingen imorgonbitti.

Nu ska jag nana, är sjukt trött. Sov gott USA, God morgon Sverige!


Therese Lipas Johansson

Min förbannat bra familj minus pappi kommer ju och hälsar på under Homecoming weekend (Sjukt bra tajming btw :D). Min syster Therese har alltid velat åka och hälsa på mig men har inte haft möjighet till det. Hon jobbar för min mamma och just nu går det väldigt bra för företaget. Min syster är en väldigt givmild syster som ofta överaskar andra med olika saker. Denna gång tyckte mammi att det är Thereses tur att få en överaskning, även med tanke på att det går så bra för hennes företag. Mamma ska bjuda henne på en resa hit. Hon fick reda på det när jag skypade med henne. Såhär såg det ut i bilder:

Hon fattar här ingenting om vad som händer. Hon fick flygbiljetten på mail och förstod ingenting


Här fattar hon och vet inte vad hon ska ta sig till. Hon undrar om det verkligen är sant? Ska hon verkligen få åka till USA?!


Här lipar hon hejvilt, hahah! Förlåt TJ att jag snapshotade dig, men det var så himla skoj att se dig. Den smällen får du ta att jag lägger upp här, det är faktiskt ganska skoj :D.


Nu börjar hon förstå att; Vafan, jag ska faktiskt få komma och hälsa i USA och shoppa!


Här vet jag inte riktigt vad hon håller på med. Kanske berättade jag att jag höll på att ta kort på henne under tiden, haha!

Jag kände att jag ville dela med mig av hennes reaktion. Den var underhållande :D Jag kan inte vänta på att ni kommer hit. Min andra sjukt jävla bra syster Veronica har bestämt sig för att åka med också :D. Jag kan inte vänta på att ni ska komma hit, kom nu!!


Snygg brud


Hur grann ar inte min Mallejum. Ja, jag saknar kanske dig lite, men jag erkanner bara lite!

Mile and Beep test

Nyss hemkommen ifrån Midnight Madness. Båda testerna avklarade, det ena överaskande bra!
För er som är nyfikna,
Mile: 6.11min(!!). Förra året fick jag 7.02
Beep: 13.5. Förra året fick jag 11.9

Hela laget är i överaskande bra shape, detta ser riktigt bra ut! Jag hoppas coach har detta i åtanke inför träningspassen, så det inte blir en mardröm som förra året med timmar av bara kondition. Klarar man inte heller testerna så är det Breakfast Club som gäller (hårdträning klockan 7.00 varje morgon med assistent coach)

Jag ska försöka sova, men jag drack kaffe för andra gången i mitt liv innan för att få lite energi. När jag väl somnar så kommer jag sova gott. Ska dock upp tidigt imorgon och göra Screener test som visar vad man kan träna upp för att bli bättre, tydligen ett test som Barcelona gör med sina spelare. Därefter är det två träningspass som gäller.

Nu är det dags att kolla lite på Magnus Bétner innan jag ska nana. Han e fan kungen!

Puss och kärlek!


Team dinner at Randolph St

Ligger i min säng och har precis avnjutit en god middag med laget. Cami var head chef och jag och Milton assisterande. Vi lagade mat för 34 pers(!!) Gott blev det iallafall :)
Jag ska försöka att nana mig en liten stund innan det är dags för att åka upp till North Campus och göra de två testerna vi måste klara. Wish me luck buddies!

Hit you up later!


Nana?

Jag och Cami har precis kollat på Svensson Svensson filmen, hur bra är inte den?
Imorgonbitti ska vi upp vid 8 för att träffa laget på Walmart vid 9. Alla olika husen har fått varsin budget för att inhandla fukost och lunch för hela pre season, jag gissar att vår kundvagn kommer bestå av kyckling, grönsaker, flingor, bröd, top notch påläggen, juice, mjölk och ranch dressing. Det ska faktiskt bli sjukt skoj att få en egen budget och inhandla vadän man vill ha till frukost. Förra året fick vi en och samma mat hela veckan.

Imorgon natt klockan 00.01 så börjar pre season med Midnight Madness, Mile och Beep är det som gäller.

Nu ska jag försöka nana mig. Ska ju som sagt upp ganska tidigt imorgon.

Puss och kärlek!

Fundering

När jag är långt ifrån en person jag gillar att ha i min närhet så går det utan större problem, men så fort det är kort avstånd ifrån personen ifråga så saknar jag ihjäl mig?


Mamma och Pappa <3

Idag har förresten mina älskade föräldrar varit tillsammans i 30 år! Jag vill gratulera så hjärtligt och tacka för allt ni har gjort för mig och mina förbannat bra systrar. Utan er, inga oss!


Visst är dom fina, mina älskade föräldrar! Ni är ta mig fan bäst!

Fajitas and team bounding

Kom precis hem ifrån lite träning. Har så ont i mina ben sedan söndagens lilla cup jag var med och spelade. Spelade 6 matcher á 2*25 minuter och det tog musten ur mina ben. Hoppas det blir bättre tills onsdag natt för då börjar pre season med Mile test. Pratade lite med coach om mina stackars ben och hon uppmanade mig till att ta ett isbad, så klockan 3.45pm imorgon ska jag få ta ett isbad på North, inte något jag ser jättemycket fram emot.
Nog om det.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag och cami käka sambomiddag, det blir Fajitas, nam nam! Sen bär det av emot Walmart för att inhandla krök, team bounding och party hos JP står på schemat, nice!

HOOOOOLLLLA

Watch The Throne

Har lyssnat lite på Kanye Wests nya album idag. Det blir mer ikväll för då ska Cami ladda ner det på hennes dator. Jävla Cami har fått en dator av hennes mammi, och inte nog med det så är det en Mac Book, jag är så jäääävla avundsjuk! Mammi, kan jag också få en Mac Book?! :D
Iallafall, fyfan vad bra albumet är hittills.

Kanye West & Jay Z ft. Mr Hudson - Why I Love You

Nu ska jag och Cami käka Sushi, jag är så glad att hon är här!

Morgondagen

Idag har jag lirat lite boll med några tjejer ifrån laget, sen åkte jag och min älskade vän Johanne och köpte käk för att sen åka hem till mig och möta upp laget för att ha lite team bonding. Vi kollade på film hos mig.
Imorgonbitti ska jag upp tidigt och spela någon tournament, det ska blir skoj, fast lite väl tidigt för mig, men det är lika bra att bli van nu.
Sen kommer en vän på besök över dagen vilket ska bli himla kul! Och på kvällen kommer CAMI!! :D :D How happy am I?!

Nu ska jag nana.
Later homies!

Back in Danvegas

Efter sjukt härliga dagar med team mates i Virginia Beach är jag nu tillbaka.
Sammanfattning av resan i kort:
Hotell nära stranden, grymme!
Härlig receptionist som kunde alla djurläten som finns
Beachen = GRYM!
Löpning på strandgatan och se soluppgången = amazing
House parties som var sjukt roliga
Beer pong!
Testat surfing
Sett delfiner i havet
Testar body boarding
Skinny dipping at night
Ätit sweet frog
Pool häng vid hotellet
Suttit vid en bon fire och gjort smores
Käkat god mat

Framför allt har jag fått reda ut en del oklarheter som nu känns helt fantastisk. Men man ropar ju inte hej innan man har kommit över ån!

Nu ska jag lyssna på Kanye West och Jay Z's nya album. Lyssnade lite på det igår och det är sjukt lovande!

Puss och kärlek!


VA Beach

Jag alskar VA Beach! Helt fantastiskt!
Har inte kunnat sova inatt sa beslutade om att ga ut vid 5.45 imorse och ta en loptur. En loptur som formodligen var den basta jag har tagit. Jag sprang pa boardwalken vid stranden och sag solen ga upp, hur harligt ar inte det?
Nu ska jag forsoka ga in och duscha av mig snabbt och sen lagga mig och sova, utan att vacka mina alskade team mates.

God morgon USA och Sverige!

Tacos och Chardonnay Peach

Har precis käkat en god middag bestående av tacos och ett gött jävla vin. Jag har inte hittat ett enda vin här i staterna som jag har gillat, men jag har äntligen funnit det, Chardonnay Peach. good stuff! Härligt sällskap också, det gillar jag!

Imorgon bär det av till Virginia Beach igen. Denna gången bor vi så gott som på stranden och där feta klubbar ligger. Jag kommer hem igen på torsdag. Då har äntligen Danville börjat fyllas av studenter, grymt!

Jag tar förmodligen med mig min dator till VA Beach denna gången, så ni behöver inte sakna mig för mycket, haha!

HOLLA AT YOU BOY!

Tidsfördröj

Dagens datum: 5/8-11
Du heter: Sandra Ingrid Johansson
Smeknamn: Sandy, tambo, bebban, bebbeluring, lebban och massa smeknamn min kära far ger mig
Beroende av: Musik, ipod, fotboll(!!), familj, vänner
Var va du för 2 timmar sedan? Va på Sweet Frog's och käkade frozen yogurt med mina swedes
Är du kär i någon? Kär?
Brukar du skratta för dig själv? Om jag gör, haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: yeahh, was feeling woozy nd shit so was just tryna chill haha. haven't decided yet though. what frozen yogurt place?
Var bor du? Danville, Virginia. Small town but mad nice people.
Trivs du där? Folket runtom mig gör så att jag trivs som fisken i vattnet
När shoppade du senast? Walmart, idag :D Gotta love that store!
Vilken färg har dina sockar: Jag ligger i min säng, redo att nana vilket innebär no socks!
Senaste filmen du såg på bio? Hmm, fast and furious 5? Grymmefilm!!
Hur svarar du i mobilen: Depends on. Jag svarar olika beroende på vem det är. Roligast just nu är nog när min vän Josefine ringer, då är det "Är det fifa-jossan?" haha, internskämt åsido.
Brukar du komma i tid: Jag hatar att vara sen, de som bor, eller någon gång har bott med mig, vet.
Hur känner du dig nu: Nanig, ska snart slänga in handduken. Excited för helgen och nästa veckas roligheter. Jag vill nog säga jävligt excited för mycket som händer just nu
Vad har du på dig just nu? Mitt täcke, t-shirt och trosor
Vad saknar du: Främst mina älskade systersöner Lias, Lionel, Maximus och Leon. Även min katt, resten av min familj och mina homies in Sweden
Hade du en bra kväll igår: Jaha, det är inte många kvällar som är dåliga
Favorit dryck på morgonen: Minute Made apelsin juice eller Simply Orange, eller Oboy!! Nam nam nam!
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag känner mig manad, det är dock alltid jävligt sent. Konstigt, förr gick jag alltid och la mig typ 21, nu är det nästan alltid efter 00(?)
Är du blyg?: Sometimes. Depending on the people and the situation
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp
Är du nöjd med ditt liv: Jag klagar inte på livet!
Vad gör du i morgon: Imorgonbitti ska jag ut på en go löprunda med mina svenska stockholmsvänner, därefter lire lite fotboll, sen får jag besök över helgen
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Brukar säga att det inte finns dumma frågor, men här har vi den! Dumma frågor kräver öven dem ett svar. Jag har bara grymma och underbara vänner!
En speciell dag du minns: Nära mina beloved systersöner kom till världen. Även studenten och körkortsdagen är minnesvärda dagar
Du samlar på: Jag samlar fina minnen och roliga händelser
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mina systrar. De har nog fått stå ut mycket i sina dagar.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vasser. Jag är även ett Fanta freak efter träning
Biter du på naglarna: Jag har varit nagelbitare tills i December förra året. Nu är jag stolt icke nagelbitare!

Med all denna (o?)intressanta information slänger jag nu in handduken, tackar för en härlig dag, och hoppas på en lika häelig dag imorgon!

Kärlek!


Sweet Frog

Nyss hemkommen ifrån att ha kollat på några vänner som spelar i ett korplag här i Danville. Ska snart hämta upp mina kära vänner Felicia, Sofia, Josefine och Annika för att åke till Sweet Frog och köpa frozen yogurt, så jävla gott!

Timbuktu - Det luktar rök
Timbuktu ft. Promoe - Fruktansvärld

Dagens notis: Timbuktu är kung!

Top Notch Mackan

Min syster väckte mig med ett skype samtal klockan 7 i morse, hon hade glömt att jag är 6 timmar efter henne och att jag har sommarlov, haha. Efter det kunde jag inte somna om och låg i min kingsize säng och kikade runt lite på internet. Jag pratade även med min kära mamma på skype en stund.
Har precis ätit två stycken top notch mackor med oboy, så jävla gott. Ibland får man unna sig!
Idag kommer Annika, Felicia och Sofia hit, det ska bli riktigt skoj att träffa dom efter tre månader ifrån dom.

Dagens schema ser ut såhär:
Springa Milen (??)
Lira boll med Leslie, Nate och Kyle
Hjälpa coach att måla om i ett hus
Gymma(??)
Städa lägeneten

Nu ska jag bestämma mig om jag ska åka upp till North och springa Milen innan jag ska lira boll med boysen.

Later buddies!


Sötingar


Vet inte om jag nämnde det, men min systerson Lionel (till vänster) har lärt sig att räkna till 10, hur duktig är inte han?
Visst är dom söta, Lionel och Maximums?! :)

Sallad

Ni som känner mig vet att jag ogillar att laga mat, men jag älskar att äta mat. Ni kan säkert undra hur jag klarar mig här borta helt ensam utan någon som lagar mat (Ingen mamma och ingen Cami), men jag klarar mig alldeles utmärkt. Det jag äter är sallad av olika slag, det är så jävla gött att äta sallad när det är så varmt ute. Har precis smällt i mig en go kycklingsallad. Den bestod av isbergssallad, tomat, gurka, ananas, avokado(!!), fetaost(!!), majs, kyckling (såklart) och ranch dressing(!!). Så jävla gött.
Ni som känner mig extra väl vet att jag aldrig har varit så mycket för sushi, men fyfan vad jag käkar det nu, jag äter dock bara crabfish rolls och avokado rolls men jösses jag är såld! Här får jag 12 bitar för ca 50 spänn.

Nu ska jag vänta på att fifa jossan ska komma hit så vi ska beställa hotell till Virginia Beach igen! Jag älskar Virginia Beach, man får sådan go utlandskänsla. Vi som åker är Josefine, Sofia, Annika, Felicia och jag. Ska bli sjukt härligt!!

Later hooooooooomies


Resume av VA beach

En kort sammanfattning av Virginia Beach. Jag och Josy bokade ett hotellrum för 3 nätter i torsdags och åkte i fredags, en sjukt värd spontantrip. Fredagen drack vi lite på hotellet och några vänner kom förbi. Lördagen spenderades på stranden och sen åkte vi hem, gjorde oss iordning och drog ut till ett ställe som heter PeaBodie's. Sjukt grymt klubb. Dagen efter drog vi till stranden igen men det började regna så vi beslutade oss om att gå runt och titta lite i beach affärerna, därefter drog vi hem och top en go nap. Sen beslutade vi oss om att köpa lite krök och kröka. Några vänner kom även dit vilket var sjukt nice. Dagen därpå checkade vi ut ifrån hotellet och drog till beachen igen. Denna gång drog vi till en mer eller mindre privat strand där det låg riktigt nice hus. Dit ska jag flytta en dag! Sent på eftermiddagen begav vi oss hem emot Danville igen.

Dagen har bestått av löpning, hjälpa coach att måla om i ett hus, gymma, handla mat och kolla på film med josy, nate, kyle och leslie. Vi kollade på Paranormal Entity vilken är sjukt läskig. För att sedan inte gå och lägga oss så kollade vi på en sjukt bra Stand-Up komiker, Katt Williams, men det hjälpte inte, så vi beslutade att Josy skulle sova hos mig så nu ligger vi här med varsin dator. Det är nog dags att kasta in handduken snart, jag är trött och ska gå upp och lite lite fotboll med nate, kyle och leslie imorgonbitti.

Ett jävla inlägg, cred till den som orkar läsa, haha!


Lias!!


Gratulerar på 3 års dagen älskade Lias! Hoppas du har haft en grymme dag med fina presenter, tårta och MUFFINS! Jag vet allt vad du fick av mormor och morfar, hoppas du gillade den :D!
Jag hoppas att få skypea med dig snart!
(Lias är den lille rackarn till vänster)

Puss och kram ifrån Muffinsmoster!

RSS 2.0