Just det..

..jag har glömt berätta förden nyfikna vad jag har köpt under Thanksgiving :)
Jag har köpt ett nytt svart linne ifrån American Apparel, en svart axelbandsväska med nitar ifrån Armani, ett par nya svarta kostymbyxor ifrån Zara, ett par nya skor ifrån Guess och en ny telefon ifrån HTC. Nedan kan du se skorna ifrån Guess och min nya telefon :)




Thanksgiving i bilder

Först och främst, GRATTIS TILL KÖRKORTET IDAJÄVEL! Jag är så stolt över dig och jag visste att du skulle klara det. Det är inte svårt! Jag förväntar mig att bli hämtad av dig och Ebba nästa lördag :)

Washington DC och Thanksgiving i bilder. Fler bilder finns på facebook för den som är curious :)


Miltonish, jag och Johanne outside starbucks, and outside our hotel


Me and Cammi utanför kongresshuset


Timi, Milton, Cammi, Richie and Johanne


Cammi, Johanne, Milton, jag, Richie och Timi.


Washington Monument


Hoppla, hoppla! Abraham Lincoln Memorial i bakgrunden


Abraham Lincoln


Johanne, Cammi, Milton och jag i Abraham Lincoln Memorial. Washington Monument i bakgrunden


Cammi, Milton och jag utanför The White House


Jag avslutar bildregnet med att Milton och jag nuddade Obamas gräsmatta!

Älskade Mammi!!

Grattis på bemärkelsedagen mammi! Hoppas du får en grymmedag när du väl vaknar! Vi hörs på skype när jag har vaknat.

Hade du inte vart min mamma så hade jag inte vart där jag är idag! Tack :) <3



(Uppdatering om helgen kommer imorgon)

Thanksgiving break in Washington DC

Efter mycket diskutioner och viljor hit och dit, har vi nu bokat hotell mitt i Washington DC. Ifrån början var vi 13 pers och vi skulle hyra ett hus med hot tab och jacuzzi mm. Allt vad fullbokat. Det var sedan tal om att åka ner till Miami, Florida och ta in på hotell men vi känner att det får vänta till sommaren då det är grymmeväder där. Slutligen är det nu fyra (kanske 6) personer kvar. Johanne, Milton, Cammi och jag. Och förmodligen Timi och Richard.
Vi kommer bo mitt DC på ett fint hotell. Man kan sa Vita Huset ifrån hotellet. Planerna inför våra fyra nätter där är att ha sjukt skoj. Kröka, gå på spa, sightseeing, och sist men inte minst, shoppa som galningar på Black Friday. Allt ska tydligen vara sjukt billigt då och alla affärer öppnar mitt i natten. Det lutar åt en ny telefon men vi får se.
Nedan är bilder på hotellet. Vi åker imorgon (idag för svensk tid) och det kommer ta ca 4 timmar med bil.
Ska försöka ta med mig datorn, annars är jag hemma i Danville igen på lördag, 27 november :)

Mycket kärlek!! 




Skypedejt

Jag hade precis skypedejt med Camilla Cammi Camel Cameluring Bebban Kylmänen Sjören.
Jag satt i köket och saknade henne så jag ringde upp henne på skype. Det var ett gicande samtal.

'
Världens finaste Cammi i hennes rum, hihi

Tillägnat Magnus Mange Ferngren

Troligen en av de skönaste lirarna i Danville.
Terminens citat: "De där svarta människorna är helt tokiga"
























Mysfaktorn

Jag ogillar egentligen söndagkvällar. Anledningen är att helgen är slut och det är en ny vecka med skola framför. Men denna söndag är olik därför att vi har bara två dagar skola och sen är det Thanksgiving break. Riktigt härligt!
Igår var vi och köpte klädstänger. Våra kläder hänger numera så att man ser kläderna, istället för att man ska behöva böka i en garderob. det blev riktigt snyggt! Idag har vi vart och köpt en lampa till vårt rum. Den höjde verklgen mysfaktorn till tusen. Tummen upp! Jag har även köpt en jättestor panda nalle som jag skedar med på nätterna. :)

Nu ska jag faktiskt läsa lite i min biologibok. Det är första gången jag öppnar en skolbok hemma sedan flera veckor tillbaka.

Godmorgon Sverige, God natt USA!


Inte långt kvar till Svenneland


Alla fredagsklasser är avklarade och nu sitter jag och dricker lite beeeertz och smirnoff med Cammi. Direkt efter sista lektionen åkte jag, Miltonish och Cammi till en mexikansk restaurang och käkade gött. Jag käkade Quesadilla, så sjukt gott!
Ikväll ska vi till några football killar och kröka lite lätt, härlig start på helgen tycker jag.
Om jag inte har räknat fel så är det 22 dagar kvar tills det är dags att säga hej till alla mina nära och kära i Svenneland. Jag saknar alla sjukt mycket, men de jag saknar allra mest är mina älskade systersöner Lias, Lionel, Maximus och Leon. Men snart får jag krama om dom och pussa på dom!!

Later dudes!!



(Tråkigt kylskåp har jag hört..)







Cancelled

Gött med helledig dag då Bio-lab blev inställd idag. Jag klagar inte.
Idag ska jag träna, sola, plugga och följa med några vänner som ska tatuera sig.

Dagens feta låt: Notorious BIG - Hypnotize

In order to win, you have to risk to lose

..det är vad som permanent står på sidan av min nacke numera.
Igår åkte vi och tatuerade oss. Mina roomies, Johanne och Mc Sweeney. Johanne och Miltonish tatuerade sig för första gången :)
Jag är riktigt nöjd med min, bild kommer säkert upp, annars får ni se den om knappa månaden.

Vi hade individuella möten igår med coacherna där vi pratade om hur säsongen har vart och hur framtiden ser ut. Vi pratade om saker som har hänt under säsongen. Igår kväll fick jag ett sms av henne där hon skrev att hon har mer att prata om, så vi ska äta lunch idag efter min sista klass. Undrar vad det är om?

Nu ska jag äta min top notch macka! Puss och kram!

Basket ball

Kvällen har tillbringats på North campus. Basket killarna hade din första seriematch. De vann, härligt!
Nu sitter jag i soffan med Cammi och kollar lite roliga filmklipp, alltid lika skoj!

Är trött, dags att nana. Puss och kärlek!


Frukost

Sitter vid köksbordet och käkar frukost. Jag ar vart på mina två lektioner och sen åkte jag över till North campus för att prata med min athletic trainer och försäkringsbolaget. Det är inte lätt att få tag på dem ifrån försäkringsbolaget..
Jag vet inte om jag har nämnt vad jag ALLTID äter till frukost här, isåfall nämner jag det igen. Två rostade mackor med smör, kalkon, ost, keso och avokado, lite mjölk och flingor och ett glas juice. Wonderful! Så himla gott, och jag har inte tröttnat.

Några snabba ord om gårdagen: Wierdo day, haha!

Nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem och får se alla mina vänner och min familj!

Basketball house + Marks födelsedag + Community Service

God morgon/God eftermiddag!
Jag vill börja med att säga Gratulerar på Bemärkelsedagen Markie! När du är hemkommen i eftermiddag står det något du gillar på bordet!
Gårdagen började med Community Service. Alla freshmen ifrån laget volontärarbetade som snickare, tro det eller ej. Nu är jag bäst på att isolera! Just say it.
Kvällen tillbringades till en början på restaurang för att fira Mark, därefter åkte vi hem till oss och krökade som galningar för att tillslut snubbla in i Basketball house. Finns inte mycket mer att säga än en sjuuuk fest.

Jag avslutar detta inlägg med Dagens sanning; Jag och Cammi har en fetisch för skyltar

Good stuff

Kid Cudi - The Prayer....

....jag dör ju lite

Morgon och engelska

Usch vilken trakig engelska lektion. Jar orkar varken lasa eller starta pa min assignment. Vi fick en assignment idag som ska vara inne pa mandag, hur trakig ar inte den da?
Ska snart vidare pa biologi. Hoppas vi ska gora nagot skojigt idag. Efter biologin ska jag aka over till North campus och fixa med lite forsakringspapper som maste fyllas i efter hjarnskakningen, det suger lite faktiskt.
Ikvall ska vi aka ivag ett gott gang och kolla pa bio. Det blir nog nya Saw-filmen.

Yeyeye, later dudes!


Ingen vanlig dag

Gratulerar på Bemärkelsedagen Emmajävel!
Vi må vara på två heeeelt olika delar av jorden, men vad gör väl det? Vi ses om en månad! Hoppas du får en grymmefödelsedag borta i Afrikat!!

Mycket kärlek, speciellt till dig!


SWE 031

Förra veckan var jag och mina älskade sambosar och beställde skylten till våran bil. Det funkar inte som i Sverige när man köper bil. När du har köpt bil så måste du även köpa en registreringskylt.
Vi bestämde att göra en special skylt. Idag droppade dem ner i vår brevlåda. På skylten har vi Averett University och en bild på vår skola. Numret vi har på är SWE 031. SWE för Sverige, och 031 för Göteborgs riktnummer.
Fräsch skylt vi har på vår bil nu! :D Bild kommer med stor sannolikhet senare.

Pussis och kramis!


Brev

Idag när jag kollade i brevlådan fann jag ett brev till mig. Jag sprang upp till lägenheten och öppnade det. I det fanns massa foton.
Tack Ida! Det gjorde verkligen min dag! Bilderna har jag satt upp på väggen ovanför min säng. Jag ska titta på dem varje dag.
 
Nu är det inte långt kvar tills jag beger mig hem till Svenneland. Jag saknar familj och vänner, men inte Sverige. Hade det intevart för er så hade jag kunnat stanna här, jag älskar att vara här!

Dagens Sanning:
Mycket intressant samtal på skype idag. Haha


Finalen

Vi förlorade igår. Finns inte mycket att säga, mycket blandade känslor. Vi har slagit rekord efter rekord detta året, och alla ville så gärna vinna hela tournamentet men det räckte inte enda till slutet.
Personligen gick det sådär, jag har spelat de sista matcherna med halsfluss och lite feber vilket har lett till att jag inte har haft någon ork att springa.
Idag känns allt lite bättre, vi kom ju trots allt tvåa i hela regionen, vilket aldrig har hänt i Averetts historia.

Dagens schema:
1. Åka och kika på lite grejer med Cammi. Bland annat en skiftnyckel till vår stoppskylt som vi snodde förra helgen.
2. Kolla på film senare ikväll

That´s it. Over and out!
                                                                                                     Mycket kärlek!

Averett Women´s Soccer In My Heart

To my lovely team
We have been fighting so much for this! We have broken record after record together. Every single one has contributed to this, everyone!
I want to say that it doesn´t matter how it will go today, we are the best team, we have proved the most this season. We deserve the rings on our fingers!
We are going to break one more record today, let´s do this!!

I can´t find any words to describe you guys, you are amazing!

#Full NameYearPos.Ht.Hometown / Highschool
0 Malin Borjesson Fr. GK 5-7 Svanesund, Sweden / Aspero Idrottgymnasium
00 Lynn Murphy Fr. GK 5-2 Collinsville, Va. / Bassett High School
1 Samantha Lupo Jr. GK 5-8 Huntington Station, N.Y. / Walt Whitman High School
2 Tara Donahue Fr. MF 5-8 North Andover, Mass. / North Andover High School
3 Ashley Chaney Fr. F 5-5 Danville, Va. / George Washington High School
4 Pernilla Milton Fr. F 5-7 Goteborg, Sweden / Aspero Idrottgymnasium
5 Ashley Souther Jr. D 5-8 Chesapeake, Va. / Bishop Sullivan Catholic
6 Sandra Johansson Fr. D 5-2 Landvetter, Sweden / Aspero Idrottgymnasium
7 Taylor Ortman Fr. MF 5-8 Cave Creek, Ariz. / Cactus Shadows High School
8 Nadja Sandau Fr. MF 5-4 Gorlose, Denmark / Frederiksborg Gymnasium
9 Emma Brady Fr. MF 5-5 Lytham, England / King Edward VII and Queen Mary High School
10 Silje Storstrand So. F/MF 5-5 Bergen, Norway / Danielsen Videregaende Skole
11 Ringa Remes So. MF 5-7 Ylamylly, Finland / University of Joensuu
12 Alicia McSweeney Sr. GK 5-10 Mount Dora, Fla. / Mount Dora High School
13 Felicia Pajamaki Fr. MF 5-4 Tullinge, Sweden / Atletica Gymnasiet
14 Johanne Ingebrigtsen Fr. MF 5-4 Eidsvaagneset, Norway / U. Pihl Upper Secondary School
16 Laura Evans Jr. D 5-6 Virginia Beach, Va. / Kempsville High School
17 Annika Rindestedt Fr. MF 5-4 Sollentuna, Sweden / Rudbecksskolan Secondary School
19 Leanne Mullins Jr. D 5-4 Concord, N.C. / Northwest Cabarrus High School
20 Mirva Toivonen So. D 5-9 Helsinki, Finland / Deutsche Schule Helsinki
21 Maliha Ataullah Fr. F 5-1 Chesterfield, Va. / Clover Hill High School
23 Katie Keeter Fr. D 5-4 Virginia Beach, Va. / Kloyd E. Kellam High School
24 Josefine Blick Fr. MF 5-3 Lypoking, Sweden / Katedralskolan Secondary School
26 Camilla Sjorén Fr. F 5-5 Landvetter, Sweden / Aspero Idrottgymnasium
27 Susana Arenas Fr. MF 5-6 Medellín, Colombia / La Salle Guaparo
28 Allison Lord Fr. F 5-7 Virginia Beach, Va. / Salem High School
31 Victoria Edberg Fr. D 5-3 Gothenburg, Sweden / Aspero Idrottgymnasium
32 Malin Knappe Fr. D 5-6 Hallingsjo, Sweden / Aspero Idrottgymnasium
33 Suvi Piipponen Fr. D 5-7 Vantaa, Finland / Pohjois-Haagan Yhteiskoulu
34 Sofia Minton Fr. MF 5-2 Bandhagen, Sweden / Atletica Gymnasiet


Drugs, Gatorade and Semifinal!

Halsen värker, lite feber och jävligt trött i kroppen. Jag har alltid trott på att kroppen läker sigsjälv (vilket jag fortfarande tror på), och jag har alltid vart emot tabletter och mediciner i alla dess former och har aldrig trott på det, men jag ska göra ett bekännande vilket jag inte är stolt över att göra, tabletterna jag fick av läkaren har fanimej hjälpt, och jag kände det efter 5 minuter..
Jag knarkar just nu mina olika tabletter och dricker gatorade. Har ingen vidare aptit så jag får fylla på mina energikällor med Gatorade, och laddar mentalt inför matchen. Har inte vart kapabel att tänka på den förrän idag för att jag har mått så dåligt.

Önska oss lycka till. Det är vinna eller försvinna som gäller och det finns bara en vettig väg att gå.. GO COUGARS!!

Om du vill se matchen live så sänds den klockan 00.30 svensk tid på http://usasouth.net/championships/wsoc/2010-11/livestatsvid

If you won´t dare to lose, you can´t win!


Dinner and Awards

Ligger i min säng, är sjukt trött. Jag var hos doktorn idag för jag har haft/har feber och sjuuukt ont i halsen. Doktorn skrattade när han såg mina mandlar. De är tydligen stora som bollar. Jag fick två sprutor och tre mediciner. Jag kommer spela i helgen i vilket fall. Det är slutspel och nära att vinna!!
Idag var vi på middag med de lag som är kvar i slutspelet och då delade de ut priser. Jag fick ett pris för mittfältare. Orkar inte förklara om priset, men gå in på www.averettcougars.com om du är nyfiken och läs mer.

Har engelska assignment till imorgon men jag orkar inte göra den, jag ska ändå inte gå på den för jag måste sova. Jag kunde inte sova förra natten för jag svettades ena sekunden och frös den andra. Jag måste ta igen några timmar inatt.

Nu ska jag nana, mycket kärlek och cross your fingers for us this weekend! We´re gonna win the whole tournament!!


Ebba Ida Wibrån Hammarström



Idag skänker jag en tanke till Ida Hammarström och Ebba Wibrån. Vår vänskap har vart som en rejäl bergochdal-bana. Vissa stunder har vi ogillat varandra, men man säger ju att det är i motvind som en drake flyger. Och det har den verkligen gjort. Jag saknar er och älskar er! Nu är det mindre än 40 dagar kvar.


Dagens fundering

Skall alldeles strax pallra mig till min sista lektion för dagen. Sen är det träning och därefter ska jag kolla på film med en vän.
Jag har en så sjukt härlig känsla, undrar varför? Det var lääängesedan jag kände den..

Yeye, later dudes! Mycket kärlek

Kicked some ass

Fan vad härligt! Vi vann med 2-1 idag vilket betydde att vi gick vidare i tournamentet som serien alltid avslutas med. Det är vinna eller försvinna. Vi mötte laget som vi förlorade emot hemma senast, och vann denna gång! Riktigt härligt! Nästa match är på fredag, LADDA COUGARS!!

Nöjd ligger jag nu i min säng och ska nana.

Mycket kärlek!

The Halloween Weekend

Helgen i bilder


Skinny Johanne och Ankan


Las Teletubbie-familia


Geeks and SuperMarios


Teletubbie-kram


Teletubbies with the jamaican guy downstairs

Det blev ganska mycket bilder med Teletubbies, men men. Sjukt rolig helg! Halloween är galet skoj!

RSS 2.0