Last day of classes

Idag var sista dagen med lektioner. Tre prov och sedan har jag jullov. Can't wait! 
Kom precis hem från gymmet. Haha, det händer alltid intressanta grejer där. Nu ska jag och min fina sambo äta en middag för att fira att det var hennes sista skoldag på Averett. Det är lite vemodigt tycker jag. 

Kärlek! 

Insomna

Klockan är 6.30, och jag har inte sovit mer än kanske en timma inatt. En jobbig rethosta, men även har jag varit rädd. Jag gillar i första läget inte att sova själv, jag är mörkrädd, och sedan incidenten som hände i mina lagkamraters hus, det är ingen bra kombo. 
Jag har vart helt klarvaken i ca två timmar nu. Undrar om jag kan somna om? Det börjar ju trots allt bli ljust så då kanske jag kan somna om? 

Usch, mamma och pappa, kan ni skicka över larmet som vi har på vårt hus hit? Så jag kan sova tre om nätterna. 



Inbrott

Ikväll hade några tjejer i laget inbrott i deras lägenhet. Personen som bröt sig in använde sig av en stege, och tog sig in genom en dörr på andra våningen. Denne stal två datorer och en plånbok innan polisen hann komma. Personen hann ta sig ur bakvägen och springa iväg, och kastade en av datorerna i busken. 
Så jävla läskigt. Tur i oturen att ingen av mina lagkamrater var hemma. 
Det läskiga är att jag ska flytta in i den lägenheten nästa termin, in i det rummet där personen bröt sig in.
Och jag som är så jävla rädd för sådant! :(

God natt

Senaste dagarna har jag haft en fruktansvärd förkylning. Snuvig som satan, hosta, ont i halsen, svullen i ansiktet. Ikväll har det varit lite bättre, så jag hoppas på att få sova härligt inatt och vakna upp frisk så att jag kan börja träna igen. 
God natt USA, god morgon Sverige! 

RSS 2.0