dagens tanke

Älsklingsstorasyster! Hoppas att det gick bra idag och att du mår bra!

Här regnar det idag och det suger men det är ganska mysigt faktiskt.

På schemat idag
1. två klasser kvar
2. träffa coach och fixa med brasilien
3. träffa trainern och kolla upp min häl som har fuckat totalt (cross your fingers!!)
4. om det är reko med hälen, träna
5. köpa ny dator
6. team dinner(?)
7. plugga om jag känner för det

Hollaaaaaaaaaa!

ny dator?

min dator håller på att gå sönder helt och hållet. och nu har laddaren gått sönder också, och en sådan finns inte att köpa här. killen i datoraffären sa att jag är tvungen att ringa HP och beställa en, men att det kommer kosta minst §200. då känner jag att jag istället lägger de §200 på att köpa en ny. jag kan hitta en billig, bra dator för ca §450 vilket är ca 3000 svenska. men jag får prata med min mor om detta innan.

nu har rostern för brasilien resan kommit. vi är 15 tjejer som åker. det är vekligen ifrån hela usa. 13 amerikanare, en finne och jag, en svenne :D

en riktigt go kväll igår, jag gillar! nu ska jag skriva english research paper, booooring!

puss och kärlek!

sovmorgon

engelskan gick som den gick. dagen har rullat på fint. träningen gick bra förutom sista två minutrarna då det hände något konstigt med mig häl, hoppas att det är borta imorgon. käkat tacobell med cami. stackarn hon har åkt på en hjärnskakning. hon skojbråkade med en kompis och slog i huvudet. hoppas att hon blir bättre snart, jag lider med henne.

nu ska jag titta på film med en härlig vän. behöver inte tänka på att gå upp tidigt imorgon för min lektion är inställd. nice!

holla at you boys!


filosofen om livet

livet är bra underligt. går inte att sätta ord på det. jag älskar livet. min mening med livet är att fylla det med en massa roligheter. jag lever inte för att klaga och vara negativ. jag lever för att ha roligt och göra vad som faller mig in. jag lever för att jag vill umgås med min familj och mina vänner. livet har sina motgångar. min metafor för mitt livs utveckling är följande: "det är i motvind som en drake flyger". ibland går inte livet precis som man har tänkt sig, det är då man får lov att vara stark och göra en förändring, gilla läget och gå en annan väg. livet har många vägar, omvägar, genvägar, brandta vägar. man vet aldrig vilken väg man tar förrän man har gett sig in på den, men ett som är säkert är att vadän du ger dig in på, kan du alltid hitta tillbaks. alla vägar är inte rätt att gå, men de kan ge dig lärdom, insikt och förståelse. livet står alltid inför ett val, vilket val av väg det ska välja. livet är spontant och öppet för förslag. det är dock bara dusjälv som har makten att välja vad du vill göra med ditt liv. visst är det underbart? du kan om du vill!

engelskaprov imorgon. har jag pluggat? nej, jag har bara migsjälv att skylla. jag har haft värdefullare saker att göra, min väg att gå. men det är dags att skärpa till mig gällande skolan, big time! nu ska jag plugga engelska. brasilien, here i come. du är en underbar människa som jag önskar att jag hade dig runtom varje dag. min familj och mina vänner är det värdefullaste jag har och jag vet att ni är runtom även fast ni är på andra sidan jorden. konditionen ska upp på topp. jag tänker på brasilien varje dag, det är en utmaning jag förmodligen aldrig kommer vara med om igen. jag gillar utmaningar

filosofen om livet har talat. dags att säga hejdå till bloggen för denna kväll, sätta mig med skolarbete och därefter sova. sova bör man annars dör man. all kärlek till människor runtom mig som förtänar det!

no computer

har ingen dator for tillfallet. laddaren har gatt sonder sa jag letar frenetiskt efter en ny. vi far val se om jag hittar nagon. annars blir det en ny dator for den haller anda pa att ga sonder.
sa nu vet ni varfor jag inte e kontaktbar.

puss och karlek :)

coaching

nyss hemkommen ifrån match med laget som vi coachar, vi förlorade. men vilken kämparglöd de har!
gårdagen var interesting. krök på halvfart, härliga människor och en galen josefin :D jag och cami gick hem oc spelade fylle-yahtzee, det var nog det roligaste jag har gjort. cami fick yatzy på ett slag. oddsen likeom?
igår kan man säga bara var förfesten till idag.

angående brasilien resan så fick jag igår reda på att jag inte behöver fixa visum till brasseland, sverige passet funkar utmärkt där. härligt! snart dags att boka flygresa ner till orlando där vi allihopa ska mötas upp innan vi beger oss dit.

nu ska jag och camijävelen åka och äta go chinese food och kolla lite i affärer och ska jag försöka mig på att plugga. kan inte fortsätta såhär längre..

kärleken!

magic three

pratade precis med älsklingsida på skype. hon är så himlans söt och snart ses vi igen! <3
kom att tänka på första gången jag va hemma hos henne. hon fyllde 17 år och hon bjöd mig och bebbjävel på glass och maränger. då kände vi varandra inte bra, inte alls skulle jag nog mer vilja säga, men se vad fyra år av vänskap kan göra. vägen till bra vänskap har inte varit en dans på rosor precis, men det är värt alla motgångar och tråkigheter.

Mycket kärlek och saknad till er mina bebbor! Ni är fantastiska!

tröttis

kom precis hem ifrån tennisen. sjukt vad lång tid det tar. det skall spelas 3 doubles och 6 singles på tre tennisplaner. om det är jämnt kan en match hålla på i 2-3 timmar. dubbeln förlorade vi med 8-6.
idag spelade jag även min första singel. jag gillar inte att spela singel för att jag kan inte reglerna riktigt än.
men jag vann! jag vann första setet med 6-3 och andra med 6-2.
jag inser att mitt tålamod för tennis är nere i botten, jag måste öva upp det. jag blir galen annars.

har förresten registrerat mina klasser för nästa termin det ser ut som följade:

Mon/Ons/Fre
9.10 Microeconomics
10.20 History of western civilization
12.40 Statistics
13.50 Swimming

Tis/Tors
9.40 British authors
13.00 Accounting

det blir med andra ord mycket matte för min del, men jag hoppas att jag kommer att gilla det.

nu ligger jag i sängen och ska nana mig. puss och kärlek!



tennis match

sitter i bussen pavag till tennis matcj. 3 timmar bort, ganska chill. hoppas vi vinner idag igen!
nu ska jag softa vidare med cudder, kanye west och eminem i oronen.

puss och karlek

Brazil

imorgon ska jag ringa upp coachen för brasilien-resan och berätta storlek till kläder osv. jag an fortfarande inte fatta att det är sant. galet!
men lite rädd är jag att jag ska bo i lägeheten här i danville helt själv i över två veckor. tur att coach är kvar så att jag kan hänga med henne!

nu ska jag skriva research paper. boooring!


Kärlek!

Tennis

Idag vann jag min forsta tennis match, grymme! Mina alskade roomies miltonish, cami och markie va och hejade friskt!
Har precis atit camis goda kottfarssas och spaghetti, gott! Laddar infor sista intramural matchen innan finalen, vi gar tyvarr inte till final, men vi har roligt och har bast outfits!
Nu ska jag lagga mig i sangen en stund och chilla.
Puss och karlek!

Lovely Godson!

Idag fyller min älskade gudson Leon 1 år. Du e en liiiiiiten feeeejt, den lelle! Du och jag har många år framöver och jag ska lära dig allt jag kan!



<3 <3

liseberg

Kom precis hem ifrån Harlem Globetrotters, ett basketlag utöver det vanliga. Dom gör massa riktigt nice saker under matchen och dansar osv osv. Det är ingen vanlig match utan mer underhållande. Vi arbetade i cafét och amerkanska människor går crazy under matcher. Hade inte en lugn stund. Mitt upp i allt skar jag mig i fingret, stackars mig!

Här kommer lite härliga bilder ifrån Lisebergs-kvällen i augusti jag "anordnade" för att säga hejdå till mina älskade vänner innan jag begav mig till staterna.














snart är det sommar och dags för liseberg, gött häng, krök och goa dagar i götet. i love it!

e(i)b(d)b(a)a-jävlarna

Ett brev landade för några dagar sedan i min brevlåda här på Randolph Street. Mina älskade bebbor Ida och ebba skickade mig ett grattis-brev. Ni är underbara, det bästa jag kan önska är ett par fina rader, och det fick jag verkligen!

Ni är underbara och jag är så tacksam över brevet, det värmde hela vägen in till hjärtat!
Jag kommer hem i slutet av maj och då återförenas vi igen efter 5 månader.

Jag älskar er, mina älskade vänner!





Underbaringar! <3 <3


Kompis, det går bra nu

Värmen här gör mig lycklig! I love it!
Fick idag schemat för Brasilien resan och det verkade vara ett riktigt bra schema med träningar och matcher.
Resan börjar i Orlando, Florida 14/5. Där samlas alla upp och vi ska vara där i två dagar för att lära känna varandra, träna osv. Därefter åker vi till Sao Paulo i några dagar där vi kommer spela matcher. Sen åker vi till Rio De Janeiro för att spela ytterligare några matcher. Vi kommer även ha sightseeing där vi ska besöka deras arenor. Någon dag efter match har vi även free time där vi får välja om vi vill åka till beachen, shoppa eller ännu mer sightseeing.
Vi kommer vara 16 tjejer ifrån NCAA (Organisationen som har hand om college-ligorna i USA) som åker.
Detta är så stort för mig och jag tror inte att jag har fattat det riktigt än.
Detta betyder att jag inte är hemma i svenneland förrän slutet i maj istället för 11 maj, men det är smällar man får ta.

nyss hemkommen ifrån tennisträning, gymträning med fotbollen. nu är det bara intramural-turneringen kvar, sen är jag färdig med träningar för idag

nu ska jag skypea med kirre och malin


crazy

danville is going crazy right now

30 Celsius

Det är varmare än 25 grader, det måste vara 30 grader, helt sjukt varmt! jag och cami kom precis upp ifrån att ha legat i solen. man svettas även när solen är i moln. jag älskar det! hoppas att vädret fortsätter såhär!

Matteprovet gick som det gick..

Fabulous - You be killin em
Dope ass song!

klaga?

inga klagomål här inte. 25 grader och sol, fredag och en hel go helg framför. bara ett matteprov och sen är det dags för en go jävla helg!

Natasha Mufasa James



Gratulerar på bemärkelsedagen älsklingsmufasa! Jag önskar att jag kunde vara hemma och fira den med dig!
Du är snygg, snäll, ärlig, grymme, nice, cool, töntig, saknad, fantastisk, sjuk, söt, brun, fräsch, mufasa, bra, älskad. Listan fortsätter i evigheter.

Jag älskar dig och önskar dig en grymme dag! <3 <3


saknad

idag saknar jag min älskade mormor, mina sjukt bästa föräldrar tommy och margareta, mina lovely sisters therese och veronica, och mina älskade systersöner lias, lionel, maximus och leon. dessa människor är ta mig fan de bästa människorna på jorden.





















Ett bildregn över underbara människor! jag älskar er :)

traningar

dagen borjade med installd lektion. gick hem och pratade med mammi och pappi pa skype och berattade om Brasilien nyheten. positiva vibbar ifran dom :)
Darefter tog jag en nap, sen var det dags for soccer class, sen tennis och sen soccer practice. idag har jag tranat ca 6 timmar. det kanns i kroppen efter att jag har vart skadad och inte kunant trana nagot over huvudtaget. men jag klagar inte. traningsvarken i benen kommer finnas dar imorgon, bara att gilla laget.
nu ska jag och mina alskade roomiesar och plugga i skolan. matteprov imorgon.
puss och karlek!

Brasilien?!

Idag på intramural turneringen som skolan anordnar så kom coach fram till mig och berättade att jag har blivit tillfrågad om jag vill åka iväg på träningsläger i Brasilien med Division 3 All-american team. Det innebär, om jag förstod det rätt, de bästa spelarna ifrån div3 i USA. Shit, jag som alltid har velat åka till Brasilien!!
mamma och pappa, jag måste prata med er så fort som möjligt om detta! ring upp mig på så snart ni ser detta!

Spring Break in Panama City

En vecka i Panama City med fotbollslaget. En sjuk resa och det känns som om allt hände. Jag tänker inte säga mycket mer än så. Jag låter bilderna tala för sig själv.























så mycketmer bilder, men orkar inte lägga upp mer bilder.

Nu ska jag prata med älsklingmalin på skype. hon ska tydligen säganågot hemligt :D


my challenge

(kom hem ifrån Panama City, Florida igår. Bilder och utvärdering om den veckan kommer upp, men inte nu.)



Såå, vad är det nu jag har hållt på med sedan vi kom hit, den där utmaningen?! Idag spelade jag min första match. Det gick åt helvete, men vad gör väl det? Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre.


Här är mitt tennislag. Jag har gått med i skolans tennislag. Det här har varit och är en utmaning som jag aldrig trodde skulle vara så svår. Inte det att det är svårt att spela, men tålamodet tryter när det inte går bra. Men jag jobbar på det.
Jag har varit borta i en månad för att jag har haft en sträckning i höften, så har inte tränat över huvudtaget på en månad. Jag bestämde mig därför att bara spela en Double, singeln sket jag i.
Jag ska kämpa på, när det går bra så det sjukt skoj! Och coachen är sjukt bra!

Nu vet ni vad jag sysslar med i min utmaning :D

Bilder kommer som sagt upp senare ifrån resan ner till Florida.

Puss och kärlek! Ps. goda nyheter är alltid roligt :D Ds.

en jävla dag med en jävla vecka framför

har haft sjukt mycket i skolan idag. men jag har tagit dagen som den kommer, softat igenom hela dagen utan någon form av stress. provet, det vet jag itne hur det gick med dom, men just nu kan jag inte bry mig mindre. mina älskade bebbor gav mig frukost på sängen, jag har även fått en tårta av dom och ett presentkort på abc (systembolaget). har vart iväg lite efter skolan med cami och fixat med saker inför resan, bland annat fyllt på olja till bilen och fixat med mobilen.
nu sitter jag och mina älskade roomiesar och älskade mange roger pontare ferngren och väntar på att snart åka och käka på mexikansk restaurang. kenny och jp ska också med. en god middag med bara härliga människor är fantastiskt!
därefter är det väntan på att åka iväg till panama city, florida!!!!!! en fet jävla vecka med sjukt mycket krök, sol och bad! jag klagar inte, och ni därhemma borde vara avundsjuka ;)
5 bilar med 25 brudar kan inte bli annat än bra!

Vi hörs när jag kommer hem. Ta hand om Er! <3 <3


timmar

Om 1 timma och 20 minuter är jag vuxen nog att köpa alkohol på Walmart (och självklart ABC, men det är bara Walmart som har öppet 24/7).
Om 25 timmar och 20 minuter åker vi, ca 25 galna människor, till Panama City. Kan kommande vecka bli mycket bättre? (jo, det kan den, men finns inte mycket att göra åt saken.)

Nu ska jag försöka plugga lite, det är så tråkigt.

one day left

Att behandla en människa på detta vis, ge punishment för något denne inte förtjänar, och sen ge denne förhoppningar om en förändring, det är fan alltså.
Du är värd bättre, det vet alla och jag tror de också vet.
Till Averett: är det så ni behandlar människor så har ni sjunkt i mina ögon

Slutpratat om det. Jag kan inte lägga mer energi på något jag ändå inte kan förändra, även om jag vill. Du är en fantastisk människa och jag hoppas inte att allt slutar pga människor som behandlar människor som skit.

Imorgon vid midnatt åker vi till Panama City. hur fett ska det nte bli?! Sjukt dåligt slut på midterm med all denna skit, men jag ska fan börja sista delen av terminen bra, det är jag värd. 25 brudar till Panama City kan inte bli mer än sjukt bra!

På schemat idag:
Soccer-class
Treatment
En grej med utmaningen
Packa
(plugga?)

holla!!


back on track

alla människor begår vi misstag, stora eller små. ibland råkar man begå samma misstag två gånger. men man är inte mer än människa, det är mänskligt att fela.
under min tid i staterna har jag fått uppleva, och upplever än idag, en helt annan livskultur. vad som är rätt och fel, hur man ska beté sig, hur man ska känna, i vissa fall hur man ska tänka och så vidare, och så vidare, och så vidare. jag älskar att leva här, landet är helt fantastiskt och ibland funderar jag till och med på att flytta hit under en tid i mitt liv för att jag tycker att det är en underbar kultur. men, som med alla kulturer, så finns det en del negativa sidor också. det finns speciellt en del som jag tycker är helt fruktansvärd som jag har fått uppleva på olika sätt, och det är att man skall straffas om man gör fel. jag tänker gå in på några detaljer eller namn, men att ge en människa punishment för att denne begår ett misstag, eller inte är helt perfekt jämt, är helt fel. jag ser inte poängen över huvudtaget. det gör mer skada än vad det gör nytta. punishment är inte rätta vägen att gå.
jag kan förstå att man inte kan begå samma misstag om och om igen, men fortfarande, straff gör inte saken bättre.
det absolut värsta är när en människa som inte förtjänar det råker ut för det. livet är inte rättvist, men att ta ifrån en människa en mycket stor del av livet, pga en liten händelse som dessutom någon har gjort till mycket större än den är, är det mest fruktansvärda man kan göra. livet kan inte vara så orättvist. i cross my fingers for you!

jag var bara tvungen att skriva av mig. jag mår för övrigt bra. inte helt bra i höften men är definitivt på bättringsvägen. skolan går väl okej, jag pluggar ingenting så jag får skylla migsjälv. utmaningen har fått stå stilla ett tag pga höften (ojoj, där kan jag ha gett er en liten ledtråd), helgen var sjukt rolig och intressant och om några dagar väntar min födelsedag och spring break i panama city(!!!!!!).
utmaningen skall inom kort avslöjas, idag har jag vart iväg i 9 timmar med den.. kan någon gissa?

nu ska jag nana mig. sjukt långt inlägg så cred till den som orkar läsa.
idag tillägnar jag all min kärlek till människor som jag bryr mig om, ni är fantastiska! <3 <3


RSS 2.0