VA Beach 1st visit

Då ska alltså jag och fifajossan bege oss emot Virginia Beach för lite semester. Tre dagar av sol och party står på schemat. Vi är laddade, sjukt laddade! Spontantrips är bäst!

Har i sista stund beslutat om att banga datorn med mig, det är ju trots allt semester!

Har laddad hela dagen med musik ifrån Peps Persson, riktigt nice musik. Favoriten är definitivt Peps ft. Timbuktu - Dynamit.
Har även gjort om min blogg igen, är inte klar, men det är en början iallafall.

Nu drar jag och fifajossan! HOLLLA AT YOOO BOOOOI


I förskott!!


Jag vill gratulera min älskade Ebba Wibrån på sin stora Dag (i förskott eftersom jag inte är hemma på hennes födelsedag).
Med up and downs står vi nu sjukt stadigt på jorden, du i Svenneland och jag i USA. Jag önskar att jag kunde vara med och fira din dag på plats, men jag är med i sinnet, jag vet att du vet det :).
Jag önskar dig en fantastisk dag med mycket tårta och fina människor runtom dig!
Du är en fin människa Ebba, tappa aldrig det.

All kärlek och saknad! Pussar och kramar! <3 <3

Spontanitet

Det gillar jag! Jag och min älskade kompanjon Josy bestämde oss precis för att åka ut till VA beach i några dagar. Det kostar oss 900 kronor för 3 nätter vilket är bra. Då ingår även continental frukost, gott! Har tränat som en dåre denna vecka så det ska bli skönt att få slappna av lite, vi ska dock ta med oss löparskorna så det blir allt lite träning ändå. Vi åker imorgon kväll

Nu ska jag sova, är sjukt trött efter dagens träningar.

Puss och kärlek!
 


Fitness Center

Då ska jag byta om till träningskläderna och gå bort och köra ett gött gympass.
Sedan blir det restaurang med trevligt sällskap!


HOLLLAAAAAAAAA

Dagens fråga

hur gött är det inte att ställa sig framför fläkten med en kall vatten (helst fanta, men nu hade jag inte det) efter en löprunda i 35 graders värme och sol?

På dagen på dagarna

gårdagens aktiviteter bestod av löpning, hjälpa lupo att flytta grejer till hennes nya hus (definitivt nya party huset), åka och hjälpa coach med våra nya kläder vi har fått i laget (sjuuuukt snygga nya hoodies!!), spela fotboll med leslie, spela ännu lite mer fotboll fast med josy och lupo, och sen äta på resturang med lupo och hennes härliga pappa. därefter åkte josy, lupo och jag hem till maliha och hennes flickvän och tjötade lite. en sjukt busy och härlig dag. jag har fått en ruggigt ful bränna ifrån mitt linne dock.

dagens roligheter består av att ta en löptur, hjälpa coach med lite grejer, gå till gymmet med josy, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. kanske en bio? kanske en go middag med josy?
imorgon är det iallafall Hyco lake som gäller, fyfan vad gött det är där, och vattnet är så jävla varmt!


Later homies!


Ps.

Någon undrade vad 6.47 va för något, 6.47 minuter. En Mile är 1.6 km cirka

First work out done

Kom precis hem ifrån en go löprunda. Sjukt vad segt det går i benen när det är så varmt ute. Jag måste dricka mer vatten!
Ska hoppa in i duschen snabbt och sen ska jag till North Campus och hjälpa Coach med lite grejer, ska även prata med några recruits. Sen ska jag och Josy träna gym vilket ska bli riktig thörligt, har inte gjort det på typ 2 veckor.
Later buddies!


Jet Lag


Dagen har bestått av att träffa Danielle och hennes pappa för att käka, sedan åkte jag hem till Josy och hämtade en dammsugare (våran är värdelös) och städade lägenheten. Därefter hämtade jag upp Josy för att åka till North Campus och springa Milen. Jag sprang den på 6.47 vilket är helt okej, så länge jag springer på under 7 är det okej, det är nämligen gränsen vi har i laget. Vi stannade även där och tjötade med Coach ett bra tag vilket var mycket trevligt! Efter löpningen åkte vi till Walmart och handlade lite grejer, sedan åkte jag hem och lagade mat och duschade. Nu under kvällen har Leslie och Josy varit över här och kollat på film, Get rich or die trying (50 cents film, helt grym!).
Nu ligger jag i min säng, sjukt trött och ska sova i vilken sekund som helst. Inga roliga inlägg, men det finns inte så mycket mer att skriva om än vad som händer i min vardag just nu. Ni får helt enkelt ta det.

På morgondagens agenda: Träna, Comcast?, Plugga körteori till amerikanska körkortet, träna mer, chilla.

Puss och kärlek!


kick back jack's

vaknade precis. ska gora mig iordning for att ata lunch med danielle pa kick back jack's. darefter traffa josy och trana, lopning och gym star pa schemat.
maste stada lagenheten efter helgens trevligheter. det har jag tid med i min ensamhet :D.
maste aven fixa comcast, fragan ar om jag orkar gora det idag?
later homies!


First Danville weekend this semester

Så, jag är alltså tillbaka i min kära lägenhet i danville igen. När jag kom in i den så hade min landlord målat om hela vardagsrummet till ny fräsch vit färg, gissa om jag blev glad?
Jag kom hem hit i torsdags, min kära vän Josy hämtade upp mig på flygplatsen, coach skulle inte hinna. Vi dumpade av mina väskor i lägenheten och åkte och köpte sushi, jag har ju blivit lite av en sushi fantast. Därefter träffade vi några killar ifrån soccer-laget som vi drack och spelade fifa och kortspel med. Jag var hemma i sängen vid 5-tiden på morgonen, haha.
I torsdags gick jag och Josy ut och sprang, fan vad jag kände mig svimfärdig efteråt, värmen tar kål på mig. Sedan fick vi finbesök utav några vänner ifrån Virginia Beach som har varit här hela helgen. Vi har väl i stort sett krökat både fredag och lördag kväll. I lördags åkte vi även till en sjö som ligger en bit härifrån. 35 grader i vattnet klagar jag inte på. På fredag kväll åkte vi över till en kille i basketball laget, sedan åkte vi hem och fortsatte spela beer pong. Lördagen gick vi efter en trevlig vistelse vid sjön och en god middag med beer pong över till mina gamla grannar som har flyttat in i ett nytt hus, där vi fortsatte att spela beer pong.
Denna dag har bestått av filmer och bara deg. Min nya granne kom upp och sa hej och tjötade lite. Han är så snäll att jag får låna deras internet. Tack ska du ha Tanmay!
Imorgon är det dags att ta tag i träningen. Imorgon ska jag även träffa Danielle som jag blev mycket bra kompis med i Brasilien. Hon går på Methodist Collegen, ett college vi möter i våran serie. Ska äta lunch med henne och hennes pappa. Ska bli så skoj att träffa henne imorgon igen!

Nu ligger jag och väntar på att Josy ska komma hit, hon ska nana här. Vi är ganska ensamma här, haha!

Har som sagt inte fixat med internet än, jag lånar mina grannars. Men jag ska försöka fixa med det i veckan. Nu har ni fått en liten uppdatering om vad som har hänt de senaste dagarna i Danville.

Puss och kärlek!

Krisen som uppstår

när man inte har börjat packa väskan och man åker om 7 timmar

Sommar 2011 bildregn

















Sommaren har gått så otroligt fort hittills, men jag har hunnit med så otroligt mycket. En trip till VA beach med Josefin, Brasilien, Amsterdam, Skara Sommarland, massa jobb, och såklart spenderat tid med min älskade familj och mina fantastiska vänner. Jag har väl känt vissa gånger att jag har velat spendera mer tid med mina vänner än vad jag har gjort, men jag har inte haft tiden till det. Min sommar hittills har varit helt grym! På torsdag morgon är det dags att bege mig tillbaks till USA och spendera några veckor där innan det är dags för att dra igång pre-season, season och skolan. Jag ser mycket fram emot dessa veckor innan skolan börjar då jag inte har haft något sommar lov eftersom jag har jobbat hela sommaren mer eller mindre.

Nu ska jag och min sjukt bra syster cykla ner till Landvetter och handla lite olika saker.

All kärlek!


Japan

..och Japan vinner. Sämsta straffläggningen ever!


El grande finale

Wambach is a beast! En jävla köttare! Förlängning men USA tar hem. Sverige vann över USA, med andra ord skulle Sveriga lika gärna kunna ta hem guldet, men de tabbar sig emot Japan. En liten utvärdering av VM slutspelet ifrån min sida

Refrängen

Hemkommen ifrån Skara med min fantastiska familj. 3 härliga dagar med dem så är jag nu hemma. Mina älskade systersöner gick lös inne på sommarlandet, de är skogstokiga!

Dags att packa upp väskan för att börja tvätta och packa ner i den stora väskan. JAG ÅKER TILL USA OM 4 DAGAR!

Skara Sommarland

Imorgonbitti står klockan på 4.30, jag börjar 5.30. Ska bara arbete morgonen, för sedan åker jag och min härliga familj till Skara Sommarland och ska spendera helgen där. Vi ska bo på sommarlandets camping. Jag ser sjukt mycket fram emot det, det blir ett bra avslut på den svenska sommaren för min del.
För er som är intresserade av min dag så har den varit produktiv. Jobbat, hjälpt min mamma att köpa grejer inför sommarlands vistelsen, tränat, tagit en nap mitt i allt, städat min bil och min arbetsbil invändigt, hjälpt min syster att lassa av sten ifrån en kärra, lämnat min systers hund hos min mammas arbetskamrat, packat och "been on the skype life". Haha, detta blev väldigt utförligt, but who the hell cares?

Nu ska jag nana, ska som sagt upp mitt i natten för mig.

Vi hörs i dagarna på dagen, take care pusshej och kärlek!

time for this sleep

blev inget jobb idag, det var inte så mycket att göra idag så jag stannade hemma. har rensat ur min garderob, slängt sjukt mycket grejer, städat mitt rum, hämtat mina systersöner på dagis, och tränat. en ganska produktiv dag vill jag tycka. härligt!
käkade tacos med la familia idag, hur gott?

har även bokat min biljett tillbaka till states. 21/7, alltså om lite mer än en vecka åker jag tillbaka. tillbaka i svenneland är jag 11/12. tiden här hemma har mest spenderats med familjen, på jobbet, och även med mina underbara vänner. kärlek till er!

nu är det dags för att nana, det är jobb som kallar imorgon.
PUSSSSSSSSSS

Örebro, Norrköping, Ida, Ebba

Började klockan 7.30 med att åka och lassa bilen med medicin som jag har kört till Örebro och Norrköping. För er som inte vet så jobbar jag som budbils schaufför, riktigt roligt och givande arbete faktiskt. Jag gillar att se Sverige och det får man verkligen göra när man jobbar såsom jag gör.
Därefter hämtade jag upp Ebba och vi åkte hem till Ida och hade en riktigt nice kväll hos henne, ni är helt jävla underbara, fantastiska!
Imorgon börjar jag klockan 8, efter jobbet är det dags för go träning med några ifrån laget. Min syster håller i träningarna i sommar och hon är helt grym på det, jag ska säga till henne imorgon att jag tycker att hon ska bli tränare, hon har ledaregenskaper och gör sjukt roliga träningar. Du e fan grym Therese! När jag nu är på mitt positiva humör skall jag ge en eloge till min andra syster som har kämpat så sjukt mycket med träning, det har verkligen gett resultat på alla sätt och vis. Fan vilka grymma systrar jag har!


Systrar och jag på imn student för 2 år sedan.

All kärlek!

bingen

go jävla helg. utgång, chill med familjen, kneg, träning. riktigt nice! ska nana nu. nästa helg väntar skara sommarland med världens finaste familj! ni är bäst!

dags att slänga mig i bingen
puss och kärlek

arbetarklassen

tackade ja till att jobba imorgon. bara att bita i det sura äpplet imorgonbitti. kommer va sjukt trött, men jag är pengakåt.

kvällen har varit riktigt soft med la familia.

dags att slänga in handduken

dagens fundering

tanken är att jag ska åka tillbaka till USA tidigare än väntat. frågan är om det blir av? blir det av så åker jag redan om en vecka..


Godnatt

kom precis hem. min älskade mamma hämtade mig på flygplatsen. en update om amsterdam och bilder kommer senare.
ligger nu i min säng och ska nana, är så jävla trött och ska upp tidigt imorgon eftersom jag jobbar.

dagens sanning
ligger med mina nya fotbollsskor i sängen och håller om dom, kan inte släppa dem, de är grymma!

godnatt!

Hejdå Amsterdam

Tre riktigt roliga dagar i Amsterdam är nu över. Sitter och väntar på att de andra ska bli klara med packningen. Det som spelas ur mina högtalare just nu är feta Kid Cudi som snart kommer ut med nytt album, vet dock inte när. Hur excited är man inte? Och det ska vara rock inspirerat, fett!

Tack Amsterdam och Sensation White och mina mates som har förgyllt min tid här.

Time to get back to the working life!

Waah

Håller på att göra oss iordning inför kvällens festligheter. En vit klänning härligt sällskap och en go kall drink, kan det bli bättre?!

HOLLAAAAAAA!


RSS 2.0