Rutin

Det är härligt att ha träningsrutiner tycker jag. Det blir mycket enklare att ha energi och motivation att träna. Detsamma gäller kosten. Idag är dagen då rutinerna börjas igen efter ett tre veckors semester från det nyttiga rutin livet :)!

Idag startade jag med ett härligt bröst och ryggpass med min vän Alejandro sin är personlig tränare.

Dedication is the key to success!


Kompis

11 timmars jobb, träning, middag med familjen, och häng med min homie Malin. En härlig fredag, även om jag önskade att jag kunde hänga mer med kompisen :). Nu ska jag nana, imorgon blir det tidigt upp för att arbeta.

Kärlek!


A dollar is what I need

Jobba jobba träna jobba. Pengar och träning är gött :)!

Jag har ännu inte lärt mig hur jag länkar i min blogg, men här har jag kopierat ett av de roligaste youtube klippen jag någonsin har sett, haha! God natt :)
http://m.youtube.com/watch?v=UBftA7V4xak


Förlust

Vi förlorade matchen med 2-0. Det är ovant att spela med ett sprillans nytt lag, men det gör ju att jag utvecklas som en individuell spelare. Jag har en del som jag vill och skall slipa på i sommar. Till hösten vill jag vara i toppform och vinna en till ring med mitt fantastiska lag i USA. Vi ska tamigfan lösa en till ring :D!
Nu ska jag nana, imorgon skall jag upp och jobba.

Kärlek!


Gameday

Matchdag med Landvetter. Förra matchen vann vi med 3-0, och idag ska vi fasen vinna också! Idag är det Svenska Cupen och vi möter Holmalund som är ett div 2 lag. Vi löser detta :), vi har ett ungt men talangfullt och viljestarkt lag :)

Hade tänkt gå på en powerwalk, men det regnar ute. Amerikansk som jag har blivit så stannar jag hellre inne när det regnar, haha


Jetlag

Jag har vart hemma i 6 dagar, och jag jetlaggar fortfarande. Förkyld är jag också och det gör väl inte jetlagget så mycket bättre.
Sedan jag kom hem har jag hunnit med att träffa en del av mina vänner, min familj, träna lite fotboll, tagit någon löprunda, och jobbat en hel del. Med andra ord har det inte blivit så mycket sova, som jag kanske behöver. Men sova kan man göra när man är död :)


Molly

Världens bästa kissekatt, Molly Johansson Eliasson. Stål-katten!


I'm home bitches

I tisdags morse kom jag hem. Resan gick fint, med en del stress, en fet förkylning och en glömd väska i London. Men jag hann med alla mina flyg, tack och lov. Tisdagen spenderades med la familia. Min fina vän Patrik kom och hälsade på, och sedan åkte jag hem till Natasha för att hänga med henne och Kristin. Det blev en hel del tjöt och bastubad.
Igår lirade jag lite boll och försökte somna i hyfsad tid. Idag hade jag satt klockan på 9.30 för att vända tillbaka dygnet, men det gick åt skogen. Jag vaknade kl 12:45 av att en telefonförsäljare ringer. Hursomhelst så ska jag åka och shoppa idag. De ska bli roligt. Kvällen blir nog ett litet träningspass, om jag inte är för förkyld.
Nog om allt nonsens. Det är fett att vara hemma :).

Puss!


RSS 2.0