decisions decisions

Nyss hemkommen ifrån lite soft fotbollslir med några ifrån laget och några småkillar, sjukt skoj faktiskt. Inget seriöst utan bara lite gött lir.
Det kanske är dags att börja packa lite, jag åker ju iväg imorgon. Hur gött ska inte detta bli då?! Har bara så sjukt svårt att välja vad jag ska ha på mig på sensation. Har typ 5 olika klänningar, tre är uteslutade så nu är det bara två kvar. Ska få amerkiansk hjälp om några minuter, det tackar jag så mycket för!

Later buddies!

tröttis

har jobbat i 13 timmar idag, jag är tröttis! men riktigt goa deg. jag är pengakåt! börjar 7 imorgon. på fredag åker jag! hur grymt? hejdå

T och P

Hur soft är inte musiken som Timbuktu och Peps gör? Har iofs alltid gillat Timbuktu, men Peps? Tummen upp!


Spinning

Nyss hemkommen ifrån ett gott spinningpass med Cami. Hur gött som helst och så himla skoj att ha lite Cami-tid. Det var ett bra tag sedan jag träffade henne utanför fotbollen. Spinningen gick faktiskt över förväntan, riktigt nice!
Har även hunnit med att arbeta och kolla på vm. En härlig dag helt enkelt.

Imorgon är det dags för arbete och sen ska jag lira lite boll med några ifrån laget.

På fredag klockan 12.50 bär det av till Amsterdam, hur jävla nice ska inte det bli då?! Sensation, here we come!


Funderar på att köra på samma klänning som senast, har verkligen ingen tid att leta.. Jag trivdes ju i den också..

ombyggnad

jobbar på min blogg för fulla muggar som ni kanske ser. får se vad det kan bli för några andra förändringar. förslag?!

nu är det dags att slänga mig i bingen, jag är trött!


Igår och idag

Gårkvällen tillbringades hos min lovely Natasha. Jag kom dit och hon hade gjort en riktigt god middag. Vi drack lite gott, tog igen 6 månader av tjöt och kollade på en riktigt grym film, Into The Wild. Tummen upp! Tack för en fantastisk lördag!

Idag har jag legat ute och solat en liten stund. Det är dags att klä på mig och åka och hämta min riktigt snygga vän Ida och åka och kolla på nya fotbollsskor till mig och även käka. Därefter är det dags för ett gött bodypump pass med Cami.

Later dudes! <3 <3

Midsommar

Dagen började med en go löprunda med min kära syster Veronica. Är så sjuuukt imponerad av henne för hon har blivit så himla healthy, och hennes kondition var det verkligen inget fel på!
Har nu duschat och ska städa mitt rum, big time. Sen bär det av till Veronicas house för en go dag med härliga människor. Grill chill står på dagens agenda. Vi får se vad som händer senare. Jag har haft andra alternativ för midsommar man jag har inte orkat ta tag i mig själv, så en go midsommar in my hood är inte fel.

Hoppas att ni alla får en grymmehelg!

Puss och kärlek!


kasta in handduken

vi förlorade stort idag, 7-1. men jag vill tillägga att vi har ett bra lag, vi startar matcherna sjukt svagt, det har varit så de matcher jag har vart med på nu när jag har varit hemma. jag är ganska så säker på att vi behöver bättre uppvärmning.
vi låg under med 6-0 i halvtid. utbynäsmatchen låg vi under med 4-0 i halvtid och det blev 4-1. hade vi enbart räknat andra halvleken så hade vi haft 4 extra poäng. det är den där första halvleken som går åt skogen varje match. en förändring av uppvärmning och jag är säker på att vi kommer börja vinna matcher. vi är ett sjukt ungt men ack så talangfullt lag. vi lirar med 97or i vår start 11. vilket div3 lag gör det?!

detta var min sista match med landvetter på ett år, minst. mm, minst. jag har inga planer på att byta lag, men big stuff is coming up for me, really big stuff :D.

nu har jag brainstormat lite om vårt lag. nu är det dags att nana, i'm a hard working woman who needs those cashes so big time to get this sleep.
oj, rärigt inlägg, men jag är trött och kände för att skriva av mig. nana gott!

Game

I'm in my zone!




Uppe med tuppen

Idag var jag tvungen att vara på jobbet klockan 06.00 imorse. Jag och gå upp tidigt är inte jättebra vänner. Dagen bestod av 12 timmars jobb. Var bland annat nere i Sölvesborg en sväng. Skulle även ha gått på min fotbollsträning men jag var så trött så jag gick och la mig.
Imorgon väntar än ännu tidigare morgon för mig, 05.30 ska jag vara på jobbet imorgon. Men det är goa deg vilket en fattig student som jag behöver.

God natt buddies!

Park Lane

Helgen har varit fantastisk bortsett från att jag vaknade upp av att min mobil ringer klockan 15.30.....(???) Vad hände där? Ångest!
Yeah yeah, whatever. Igår tog jag en sväng till Allum och köpte ett par riktigt nice svarta stentvättade jeans shorts. Därefter åkte jag hem och gjorde mig iordning för att sedan bege mig till Matilda som fyllde år. Vi åt gott, drack och hade mycket trevligt. Sedan bar det in mot Park Lane där vi höll till resten av kvällen. En mycket trevlig kväll igår. Bilder ifrån kvällen nedan :)














Avslutar med en bild på Alexandra, BB-Peter och mig.

På schemat idag: En go löptur med min syster och sen in till min älskade Jennifer Ewing. Wonderful!


nostalgi

kom precis hem ifrån park lane. epic night. sjukt skoj att räffa gamla vänner! wonderful! träffade även på peter i big brother, haha.
bilder kommer imorgin :)

big time to get that sleep.

hur nice?

Adrian Lux - Can't Sleep


jösses

jag är trött som ett svin. har arbetat hela dagen och sen efter det var det dags för match, vi förlorade med 2-1.
imorgon börjar jag 6.30 :O!

MÅSTE SOVA!

nice stuff coming up?

kompis, det går bra nu!


Beck

Sjutk trött gick jag upp 7 imorse för att börja jobba 8, det gick riktigt segt att gå upp med tanke på så lite sömn i helgen. Efter jobbet åkte jag direkt till intervju med Härryda Posten, sen hem för att abra byta om till fotbollskläder och ner till träningen som var riktigt rolig idag!

Nu har jag precis kommit ur duschen, äter min Ben&Jerry's och kolalr på Beck, nice!

Imorgon väntar mer jobb och det är även dags för ett pass på gymmet (om jag kommer iväg)


Helgen

Epic weekend! Gött häng med en hel del vänner i stan både fredag och lördag. Lördagen efter att jag hade varit i stan med Patrik, Alejandro och Jasmin så åkte jag hem, tog en löprunda, duschade och svidade om till andra kläder. Tog min räsebebba till Alfrida, käkade god mat, tjötade, spelade spel och drack för att sedan åka in mot stan där vi först gick till Vasastan där vi mötte upp kärt sällskap och sedan bar det av till Port Du Soleil vilket var en mycket trevlig vistelse. Därefter var tanken Peacock, men vi avslutade med en efterfest på hotell Gothia Towers med några riktigt nice stockholmare. Vi var hemma 6.30, behöver jag nämna hur trött jag har varit hela dagen efter bara 3 timmars sömn?!
Idag har jag chillat hemma och vi har grillat, hela familjen.
Imorgon väntar jobb, intervju med HärrydaPosten och därefter fotbollsträning, en helt reko början på en ny vecka.




 
Vasastan



Port Du Soleil


Hotell Gothia Towers



HOLLAAAAAAAAAA!


Staden

Kvällen igår va helt fantastisk! Käkade tapas med Ebba i Linné och sen drog vi oss emot Kungsportsplatsen där vi mötte upp Häggan, Peder, Marre och Emmajäveln. Vi käkade lite glass och tjötade.
I förmiddags åkte jag in till stan med min älskade pyssling Patrik. Vi shoppade lite och sen mötte vi upp Alejandro och Jasmin. Åt lunch och sedan satte vi oss vid kanalen och njöt av solen en stund. Mycket trevlig helg hittills! Jag shoppade en stickad oversize kofta och ett riktigt nice linne. Och lite go alkohol förstås :)!

Kom precis hem ifrån en löprunda vilket var riktigt skönt! Ska hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att åka in till min älskade vän Alfrida och äta en god middag, dricka lite och vem vet, kanske en utgång?!

Puss och kärlek!!

Ebba Bebbjävel Wibrån

har spelat match, vi förlorade =(. men det såg bra ut och det kommer inom snar framtid!
nu ska jag nana mig, ska upp klockan 6 imorgonbitti för jag börjar 7. imorgon ska jag träffa älskade bebban, jag saknar dig så rackarns mycket!! ska bli underbart att krama om dig!


hur gammal är inte denna då? måste vara en av de första bilderna vi tog med varandra. en go tid i livet, helt klart! jag skanr dig bebbjävel!! <3 <3

jobba jobba jobba

började jobbet klockan 7.30 idag och var hemma 19.30. jag hade tre budningar; hässleholm, kristianstad och oskarshamn vilket innebär en rundtur i hela södra sverige. jag är så trött så jag kommer nog slockna när jag väl lägger mig i sängen.
imorgon är det jobb vid 8 och sen är det dags för match och första vinsten, big time!

det var något annat jag tänkte att jag skulle nämna i bloggen, me jag kan fan inte komma ihåg vad det var. aja, typiskt mig.

jävla trött, i call it a night!

ps. mina coola systersöner är så jävla söta!


virginia beach


Allison


Allison, Justin, Josefine


the homies


more homies







en liten update

sjukt dålig update ifrån min sida. inte för att jag inte har haft tid, men jag har inte orkat eller haft någon vidare lust.
första veckan i svenneland har bestått av att jobba mestadels. jag börjde jobba redan måndagen efter att jag kom hem. jag jobbar som budbils chaufför vilket faktiskt är riktigt skoj! jag har även tränat fotboll, tränat för migsjälv, träffat lite vänner och varit hemma för att försöka komma in i den svenska tiden, vilket inte har gått jättebra hittills..
min kära college vän sofia har även varit på besök här i götet så i fredags va vi ute och gjorde stan litegrann, det blev ganska soft men vi gillade det. vi började med en go grillning hemma hos mig med några andra vänner, bland annat min andra college vän knappejävel. vi kollade även på landskampen och hade ett ganska gött förkrök.
har även spelat första matchen med mitt kära landvetter if. vi förlorade dock, men var värda en vinst. imo var det orättvist att vi inte vann.

men men, en liten update om första veckan i svenneland. jag har även hängt en hel del med mina älskade systersöner vilka är helt bedårande!
nu ska jag fortsätta att softa. imorgon är det jobb och sen match. KROSSA!

kärlek!

RSS 2.0