Corona with lime

har precis spelat klart nagra parti yatzy med cami, jonathan, kenny och duksis. jag och cami har aven kakat chinese food och druckit nagra Corona med lime, riktigt nice! skulle egentligen med nagra ifran laget till en fest, men vi ar bangers och sangen kallade pa oss. ligger nu i sangen och somnar nog snart, gott!
har aven hunnit med att betala in resten av brasilienresan och imorse akte jag och cami och gymmade med varan assistent coach.

har fatt reda pa tre av fem betyg hittills. sahar ligger det till ftm:
Natural History of Virginia - A
Soccer - A
Mathematics - A
Harligt! men de andra kommer tyvarr inte bli nagra A.

nu ska jag nana, ska upp imorgonbitti och se pa de students som graduate.

all karlek!


om kvällen dagen efter

igår hade jag mitt sista exam på mitt första år på college. detta skulle ju naturligtvis firas!
en riktigt sjuk kväll igår! jag hade så jävla roligt! cammi lagade mat till miltonish, duksis, kenny och mig. hur gott va inte det då?! hade en liten förfest härhemma som alltid är så jävla rolig! cami, milton och jag går alltid crazy innan vi ska till en fest. gick sen över till några team mates som höll lite kalas för oss som fortfarande är kvar på skolan. drack, spelade yatzy, tjötade med härliga människor, spelade fotboll osv osv osv. hur bra var egentligen inte avslutet på första året på college? hur bra som helst!

nu ska jag och cami titta på en go film!

Later buddies!

pernilla milton

pernilla hade balansen, och sa hade hon inte det p;;;;pP:;;;;:::pP;PPPP

one exam to go

Tva final exams avklarade idag, forsta gick riktigt bra, andra gick at helvete, men jag har en formoga att skaka av mig daliga resultat gallande skolan riktigt snabbt vilket jag tycker ar himla bra! Varfor ga runt och alta nagot som man anda inte kan gor nagot at?
Imorgon ar det sista provet for mig och sen har jag avklarat forsta aret pa college, hur sjukt ar den?

Vadret ar grymme har! Jag ska till Brasilien snart. Jag ar hemma om en manad. Jag far traffa min underbara familj och alskade vanner! Jag kommer dock sakna mitt lag och vanner mycket harborta, speciellt Du, men jag kommer ju tillbaka! :)

God morgon Sverige, God natt USA

proudness

idag har jag tva saker att vara stolt over migsjalv. det forsta ar att jag har suttit och pluggat mer eller mindre hela dagen, jag trodde inte att jag var kapabel till det. jag har valdigt svart for att plugga, men idag har jag klarat av nagra timmar!
det andra ar att jag fick en liten award ifran min coach idag, most valuable player. jag blev sjukt chockad, men sa sjukt glad och stolt over migsjalv.

3 more final exams to go and than i'm done with my freshman year on college!


idagen

Biologin gick hyfsat bra. Imorgon ar det English och Art som star pa schemat. Har forsokt plugga en del hittills, men det gar segt, jag ar ingen pluggare, jag vet inte hur man pluggar.

Reminder to myself:
Team meeting 6.30
Math session 7.00
8.00-.. study..(?)

First of four

Imorgon har jag mitt forsta final exam. Har spenderat lite tid i Success Center och pluggat, sa det kanns bra infor morgondagens prov.
Gardagens kvall spenderades btw pa varan altan med Cami, Richie, Jonathan och Mange. Vi lirade yatzy och tog det lugnt. En riktigt nice kvall! Cami och jag gjorde aven tacos vilket var mycket gott.
Har precis atit kvallsmat med Camiluring, funderar pa om jag ska ga och lagga mig. Det lockar ju!

Reminder to myself:
Monday 8.00-10.00 Natural History of Virginia
Tuesday 8.00-10.00 English
Tuesday 11.00-1.00 Art
Wednesday 8.00-10.00 Math
Wednesday 1.00-........... RAGE


Tracy Chapman


Finner inga ord for denna fantastiska sangerska! Hon ar grym!

Flight booked and Barbeque-night

Sov tills jag vaknade idag, sa himla skont! Har inte gjort det pa ett bra tag. Lag kvar i sangen en stund tills jag kande for att ga upp. Sov som en prinsessa gjorde jag ocksa :)
Hittills har dagen bestatt av att prata med Coachen for Brasilien-resan. Jag har nu bokat flyget ner till Orlando och jag aker den 15/5 och ska sova hos Coachen och hans familj tills alla ifran laget har samlats. Det var han som kom med forslaget da det gick ett billigt flyg pa sondagen. Det ar jag och en till tjej ifran Brasse-laget som ska sova hos honom i tva natter.
Sen har jag aven pluggat lite Natural History of Virginia. Faglar, insekter och daggdjur. Skall alldeles snart borja med Art.

Ikvall lutar det at en Barbeque night med vara alskade flygvanner som bor nedanfor. Kanske aven nagra drinkar slinker ner.


Skypade med mina beloved systersoner tidigare. Dom ar ta-mig-fan de sotaste ever!

Nu: Art!


the dope ass team


suddig bild, men innehållet är fantastiskt!

4 finals

Gårdagen var lite halvgalen. Sista kvällen/natten med gänget på ett bra tag framöver, vilket är sjukt sorgligt men vi ses ju om några månader igen.
Dagen har bestått av träning, BDubs restaurang, och film. Jag skulle egentligen ut med några dudes ifrån laget och skolan på Gay Night i Greensboro. Men jag var en banger idag. Jag var riktigt sugen, men tröttheten idag är obeskrivlig. Jag stannade istället hemma med Cami och käkade McFLurry med Oreos och kolasås, namnam, och kollade på film. Sitter och väntar på en mate som ska komma över så ska vi titta på en till film. Cami somnade under filmen så jag är glad för att få sällskap för jag känner inte för att gå och lägga mig.

Imorgon blir det plugg på mina finals som jag har kvar. 4 finals och sen har jag sommarlov! Imorgon ska jag även hinna med att boka flyg till Orlando där vi ska ses inför Brasilien. Kanske även bokar flyg hem till Svenneland imorgon, vi får se.

All kärlek till er! Jag saknar er, det är tur att vi ses snart!


värme

det är sådan sjuk värme utanför, det är underbart! Det luktar sommarvärme och låter som sommar ute :)

Det är underbart att bo i Virginia!

Final Exams and Late Night Breakfast

Folk pa skolan gar crazy nar det ar final exams. Sitter och pluggar timma in och timma ut. Jag vill ocksa kunna vara sa duktig och orka plugga sa mycket!
Jag har iallfall pluggat lite Natural History of Virginia. Mammals and Birds.
Mina Final exams ar pa mandag, tisdag och onsdag nasta vecka, sa jag har det ganska lugnt denna vecka, men nasta blir hektiskt! Jag far se till att plugga i helgen!
Har hunnit med att trana med var Assistent Coach Scottie idag. Vi korde ett ganska hart konditionspass och sen ovade vi pa att nicka. Det gick skitbra idag! Jag ar stolt over migsjalv!

Nu ar det dags for att ga till cafe som anordnar Late Night Breakfast vilket de alltid gor innan alla Final Exams borjar. Det ska bli underbart att ga dit och kaka mig matt, jag ar fan ashungig!

Snart kommer jag hem och da ska jag busa med mina alskade systersoner! <3 <3 <3 <3

bertz

sista lektionen for denna terminen ar avklarad och det skall naturligtvis firas med nagra goa kalla hos Luuuup's and McSweeney's

Later: Sports Banquet


Daim

Josses vad gott det ar med dajm! Jag fick en bunt dajm och marabou chokladkaka av min lovely sis! det var underbart att se henne i NYC. fick shoppat en del, men inte sa mycket som jag faktiskt trodde att jag skulle gora.
resan hem var forfarlig!! worse trip i've ever done! flyget var forsenat 8 ganger, tillslut efter 9 timmar staller de in det. alla star i en laaaang ko for att forsoka fa en annan flight hem, inga flyg forran onsdag. en kvinna kollapsar i kon, folk ar galna. tillslut, efter 1.5 timmar i en ko som inte ror sig, ar det en man som ska hyra en bil och bila hem. jag honkar! jag, och tva random people in a renting car liksom. sjukt, mina tankar banade ivag kan jag saga.
nog om det. imorgon ar det dags for sports banquet. alla som haller pa med nagon sport ar bjudna pa en middag.
det skall bli himla trevligt.

To do kommande timmar:
Ringa Jet blue och fa pengarna tillbaka
Boka flyg till orlando
Boka flyg hem till svenneland
Plugga
TRANA(!!)
Sova

Lots of love!

delayed

planet ar forsenat. har suttit har sen 2.30pm och kommer nog fa sitta har ett bra tag till. ingen vet nagonting. men lyckligtvis traffade jag en gammal tant har som jag har suttit med ett bra tag med och pratat om livets festligheter. underbart! tanter ar underbara. hoppas pa att flyget kommer inom kort! senast sa de 11.45pm, men de har andrat hela tiden sa man kan inte hoppas pa for mycket..
tack tanten som sitter jamte mig som forgyller min tid pa flygplatsen!

delayed

planet ifran jfk, new york, skulle ga 5.30pm. sen blev det forsenat till 6.47pm. nu ar det forsenat till 9.27pm och tillraga pa det ar det tornado warnings pa ostkusten (dar jag ar). kompis det gar bra nu!

fundering om en formaga

utvardering av resan kommer nar jag sitter vid en dator.
har funderat pa en sak. jag har fanimej en formoga att kopa fel storlek pa skor till migsjalv. de flesta skor jag har ar waaaay to big. och sa har jag typ tva par skor som ar waaay to small. jag fattar inte hur jag kan kopa fel skostorlek. jag menar, jag testar ju skorna innan jag koper dom.. hmm?!


new york

new york ar helt fantastiskt, jag alskar denna staden. idag har min syster matt lite battre sa vi har varit i china town, east and west village, soho, 5th ave och kikat runt lite pa broadway. hon har dock beslutat sig for att aka hem till sverige imorgon istallet for att aka med mig ner till virginia. det ar trakigt men jag forstar henne. jag fick en fodelsedags present av henne, ett par rayban brillor. hon ar underbar! tack igen och igen! vi kom precis till hotellet. har vart och kakat pa planet hollywood, namnam!

har haft en grymmeresa med virreven so far. tack for det!

later buddies!

urban outfitters

forsta dagen med shopping. ett linne ifran forever 21, en foundation ifran sephora, fyra riktigt nice nagellack och en leopard oversize troja ifran urban outfitters. gotta love that store!
my beloved sister ar sjuk, sa nu ligger vi pa hotellet och vilar, hoppas hon blir piggare sa att vi kan ga ut och ata pa planet hollywood eller tgif :)

new york city

da sitter jag pa flygplatsen och ska snart ga pa planet till jfk airport. jag och my beloved sister are gonna have a dope ass time over there! detta ska bli fantastiskt!

vi ar hemma i dope danvegas pa lordag igen.

hollaaaaaa!

Kanye Fucking West!

Jag har alltid varit ett big fan of Kanye West, fy fan vad bra han ar! Han ar vard att fa ett eget litet inlagg. Nedan ar mina favoritlatar, jag kan lyssna pa dom om, och om, och om igen.

Kanye West ft. Kid Cudi and Raekwon - Gorgeous
Kanye West ft. John Legend - Blame Game
Kanye West ft. Keri Hilson and Ne-yo - Knock You Down (Absoluta favoriten, tidlos)
Kanye West - Power
Kanye West ft. Jamie Foxx - Gold Digger
Kanye West - All Of The Lights (Riktigt tuuuung just nu)
Kanye West ft. Kid Cudi - Erase me (Tidlos)
Kanye West - Stronger
Kanye West - Dark Fantasy (Big favorite ftm)
Kanye West ft. Chris Martin - Homecoming (Delad aboluta favoriten)

Oj oj oj, lista kan goras saaa mycket langre med feta latar ifran honom, han ar kung!






det ar fan

kukflyg!

På dagen

Mallejävlajum! Idag är det Din dag och jag ska vara emotionell och säga att jag önskar över allt annat att vi skulle kunna fira den together. Det hade vart fantastico!


Din snygga fan!!


Sickle Cell Test

Forlorade forsta matchen igar, och spelade lika sista. Forsta matchen va inte mycket att hanga i granen, men vi spelade helt reko sista matchen. de fick en straff i slutminutrarna som inte ens skulle vara en straff. men sa kan det vara.

Skulle borjat dagen med engelska, men den var installd. Gick hem och somnade och vaknade 5 minuter innan min nasta klass sa jag tog friheten att lagga mig ner igen och somna om. Sen var det dags for matte. Darefter korde jag milton till North Campus, darefter har jag fixat med lite smasaker.
Har inte namn det i bloggen, men har haft lite smaproblem med min tennis-coach, vi har inte riktigt last pa samma sida i boken gallande mitt deltagande i tennisen om man sager sa. Jag var valdigt tydlig ifran borjan med att jag at har for fotboll, inte tennis sa for mig ar det en sjalvklarhet att forbollen gar fore och han sa sig forsta det ifran borjan, men han har inte riktigt hallt det hela vagen. Jag har darfor beslutat att hoppa av tennis-teamet. Jag var med en sasong och det var e utmaning for mig. Jag klarade av den, men jag skall vara arlig och saga att allt har inte varit en dans pa rosor. Nog om det.
Har aven gjort att Sickle Cell Test som man maste gora for att fa spela en sport i NCAA. Jag vet inte exakt vad det ar for, men det ar nagot med blodet iallafall.

Nu ska jag tvatta, diska och stada lite. Plugga ar sa trakigt sa det far jag gora en annan gang.

Fan vad gott jag sov inatt, goare an pa lange :D och josses vad skont det var att ga tillbaks och lagga sig igen!

2 dagar kvar tills jag far traffa min lovely sister! New York, here we come!


in my zone

tva matcher idag. jag ar riktigt laddad! ska bli sa skoj! i'm in my zone!

ps.

jag alskar aven min sang for att den luktar sa gott! :) :)

Gameday

Imorgon ar det dags for tva matcher. Jag ar riktigt laddad! Vi spelar mot ett div2 team och ett club team.
Lordagen har bestatt av brunch i cafe, traning, ata pa Golden Corral's och darefter film med nagra mates, mycket chill och trevlig kvall.

Ar sjukt trott sa min alskade sang kallar. Ni ska bara veta vilken top notch sang jag och cami har. Min lovely sis som kommer pa onsdag ska fa nana i den de dagar vi ar i danville :D

Simma lugnt, later buddies!

raging

veckorna flyger ivag. de dagar som finns i min vecka ar mandag, fredag och sondag, helt sjukt.
tennisen har daligt inflytande pa mig och min fotboll, atgard, sluta?! maste VILL lara mig att nicka, jag jobbar pa det.

nu ska jag duscha, sen ar det big time for raging! Ha en underbar kvall mina underbara!

Sensation White in Netherlands

Jahopp, då har min älskade vän Alejandro gått och bokat flyg, hotell, och köpt biljett till Sensation i Holland. Jag skulle inte följa med ifrån början för att jag inte kommer ha pengar för det, men han har tydligen bestämt sig för att jag ska med så nu har han fixat allt. Du är för söt älskade vän! Jag önskar att jag kunde ge dig en stor bamsekram.
1 Juli- 4 Juli med goa vänner, gött krök, och go musik på sensation, underbart!


Visst är han söt, min älskade vän. Vad liten du va där! :)


Sensation Dusseldorf 2008, New Year, Òcean Of White


Sensation Dusseldorf 2009, New Year, Wicked Wonderland


Sensation Dusseldorf 2010, New Year, Celebrate Life With House

Next: Sensation Amsterdam 2011, 2nd of July, Ocean Of White(!!!!)

Sao Paulo och Rio de Janeiro

lite mer än en månad kvar. kan fan inte vänta!!



Sao Paulo de första dagarna

Rio de Janeiro resten av tiden

Maracana-stadion i Rio. VM-finalerna 2014 och även Sommar OS 2016
kommer att spelas här. Riktigt nice!

Nu ska jag nana!

Honorable Banquet

sitter och vantar pa att mina bebbor ska blir fardiga for vi ska pa honorable banquett. det ar en middag med studenter ifran skolan som har bra betyg. det ska bli mycket intressant och trevligt.

later dudes!

lunch

skola och träning har min dag bestått av idag. åkte även och käkade lunch med cami och födelsedagsbarnet kenny, en mycket trevlig lunch.

är sjukt trött så funderar på att gå och nana mig, men vill så gärna kolla klart på Notorious filmen så ska nog göra det. Han e tööööööng! Se den om du inte har sett den.

Puss och kärlek ifrån mig :)


solsidan och chinese med älskade jonathan

åkte och köpte mat med min älskade jonathan istället för att varken plugga eller ta en nap. det blev go chinese och till det kollade vi på de två sista avsnitten av solsidan som jag inte hade sett. underbart slut på veckan.

http://averettcougars.com/news/2011/3/30/WSOC_0330115620.aspx 
där kan den som är nyfiken gå in och läsa lite om Brasilien resan. inte långt kvar nu, jag läääängar!!

nu ska jag kolla på film, tror allt att det blir 8 mile, good movie and i love eminem! möjligen notorious filmen, har inte sett den än


Här är jonte, jag och saknade jesper på studentfesten :)


Averett Student Charged In Rape

Hur sjukt är inte detta då? En football-kille ifrån Averett har blivit anmäld för våldtäckt. Detta hände på campus i en av skolans byggnader. Man slutar aldrig chockas. http://www2.godanriver.com/news/2011/apr/02/averett-student-charged-rape-ar-946224/


Yeah yeah, kom precis ut ifrån duschen. Ligger i min säng och funderar på att ta en go jävla nap, men skulle egentligen behöva plugga lite. Vi får se vad som väger mest :)

Puss och kärlek!

Tennis match

nu åker jag iväg på tennis match. inte alls sugen då jag har insett att tennis inte alls är min grej.


Later buddies!

mange fixarn ferngren

nu har mange fixat svenskt tangentbord på min dator. vilken ängel har är.
skolan har gått fint idag och idag har jag städat lite i lägenheten och åkt och hämtat mitt microsoft student program så att jag har word och excel osv på min nya dator, äntligen!
ikväll blir det buffé för hela slanten, wonderful!

later buddies!


ny dator och $1000 fattigare

igar kopte jag en ny dator. min andra har ju gatt sonder. laddaren ar sonder och batteriet sitter inte som det ska, inget microsoft word, space-knappen borjade balla ur, och batteritiden var dalig. det var dags kande jag! och jag tokgillar min nya dator. den ar stor och harlig! jag betalade endast $550 for den med microsofts alla program, underbart.
jag ar aven $1000 fattigare da jag betalade in forsta delen av brasse resan, visst ar det trist att bli av med pengar, men hur underbart ar det inte att aka till brasilien och lira boll med riktigt bra fotbolls spelare?!

nu ska jag plugga. har ett research paper imorgon som skall smaslipas pa, och ett matte prov som jag inte har tittat igenom. jag har varit saaa slarvig med skolan denna termin sa nagon Dean's List blir det nog inte efter denna termin.

Hoppas att allt ar bra med er darhemma, snart ses vi :)


RSS 2.0