Paket!!

Jag fick precis ett paket ifrån min fina syster. daim, digestive choklad och plopp. Du vet precis vad jag gillar för choklad, haha!
Det bästa med paketet var att jag fick två fina bilder på mina systersöner Lionel och Maximus. Fina ni är!
 
Puss och kärlek!

Off to Georgia

Då bär det av söderut, mot Georgia. 8 timmars bussresa. Två matcher är vad som står på schemat. Time to get some other wins!

Puss och kärlek!

Sova,äta,skola,fotboll,plugga,sova

Så ser mina dagar ut. Inget jätte spännande precis, men jag trivs med det. Mitt knä blir bättre och bättre men jösses vad långsam jag har blivit, och jag vågar inte gå in i närkamper. Det kommer så småningom. Imorgon är det skola som gäller och sedan drar vi 8 timmar söderut, till Georgia. I helgen har vi två matcher. Jag är jävligt laddad, det ska bli kul att komma iväg och se andra delar av usa.

Kärlek!


Ännu ovanlig dag!

Min fina pappi! Gratulerar på bemärkelsedagen! Hoppas du får en fin dag :D!
Jag åker iväg på en lång bussresa nu så vi kan tyvärr inte skypea, men vi kan ju gör det imorgon.
Puss och kärlek!!


Ingen vanlig dag

För idag är det en av mina bästa vänners dag! Saknad som fan är du. Jag hoppas att du får en fantastisk dag i fina människors sällskap. Du är en jävligt fin och bra kamrat, dig skall jag ta vara på.


Fina, lilla balkan Ida, all kärlek till dig! Du är så fin!

en go vinst

Det är så fruktansvärt skönt att vara tillbaka på fotbollsplanen igen. Jag är inte 100%, men jag är på god väg. Efter nästan en månad av knäskada så är det fantastiskt att dra på sig fotbollsskorna och matchtröjan och lira boll. 4-1 vann vi med idag, jävlar vad bra! Imorgon väntar ännu en match, 1.00pm, vilket är 19.00 svensk tid. Matchen sänds live, så för er som är sugna på enn supporta oss kan se matchen här: http://pennatlantic.com/main.php?tableName=event&fileName=results&recordId=&module=event-results&orderBy=&searchIt=yes&sport=0&month=0&day=01&year=2011&conferenceId=0&schoolId=468

Kärlek!

I am alive

dalig update senaste veckorna, jag ber om ursakt for detta, ni som ar engagerade i mitt liv. det ar av olika anledningar jag inte har uppdaterat. vi har inte haft internet, jag har haft sjukt mycket att gora och jag har inte haft humoret for att skriva. but i'm back again!
for nastan en manad sedan, andra matchen, sa blev jag kna skadad. det var en otack skada da det knackte till i hela knat och det hoppade ur led. detta resulterade i ett rejalt uttanjt ledband och trainern sa att det skulle ta minst fram till slutet av september att laka. jag gav mig fan pa att gora rehab varje dag och sa mycke tsom mojligt och fick faktiskt spela 8 minuter i forra helgen, mot mary baldwin som vi vann med 9-0 mot :D! det gjorde mig valdigt glad, att laget vann och att alla 30(?) spelare i laget fick spela.
i helgen ar det tva matcher, methodist imorgon och nc wesleyan pa sondag, bada hemma matcher. jag hoppas att fa mer speltid an forra helgen.
jag ar valdigt glad att redan kunna vara med pa traningar, men nagot som gor mig sa frustrerad ar att jag har tappat min snabbhet totalt(!) och ar radd for att ga in i narkamper till 100%. jag vet att det kommer ta tid att ova upp det igen, musklerna runt knat tog ju rejalt med stryk ocksa, men jag ar otalig, jag vill vara tillbaks nu! i den narmsta framtiden blir backtraning och lower body mina basta vanner.
nar jag nu har suttit och kollar pa matcherna sa maste jag saga att min fina luringar cami och miltonovich har varit riktigt bra och producerar majoriteten av vara mal. ni ar grymma, mina luringar!

skolan gar helt okej. jag pluggar som en galning och har varit isolerad de tre senaste dagarna, men nu ar 3 prov antligen avklarade och det ar helg om 2 timmar nar jag har jobbat klart :D!
trakig update, men nu vet ni lite om vad som hander i mitt liv.

holla so far homies!!

Game weekend!

Äntligen game weekend! En match idag, en imorgon. Jag är så jävla laddad! Äntligen får jag spela, efter en hel sommar på bänken, och ibland även på läktaren, efter en hel sommar av ständig träning, efter en hel sommar av kaos när det kommer till fotbollen. Jag har väntat på denna dag, äntligen!

In order to win you have to risk to lose


RSS 2.0