svårt

Jag kan inte sluta tänka på fotbollen, det går inte. Jag har redan börjat ladda som fan inför fredag. Jag hoppas att jag har en sådan där go känsla i kroppen, en sådan känsla som jag hade emot Meredith (som vi faktiskt möter på fredag igen). Den känslan jag hade i kroppen då var en bra känsla, en känsla jag inte har haft på väldigt, väldigt länge.

Nog om det, nu ska jag försöka infinna mig i plugget. Jag kanske tar mig en runda över till kvällens fest, det beror på om jag är duktig med plugget i en timma framöver.

Kärlek!

To the semifinal we go!

En underbar vinst idag, vi vann med 5-1. På torsdag blir det bankett (de fyra semifinals lagen får gå pä den), och på fredag är semifinalen. Jag är så jävla laddad!
http://www.averettcougars.com/news/2012/10/28/WSOC_1028121826.aspx
Här kan ni läsa om dagens match, ni som inte såg den.

Kärlek!

Quarter Final

Dålig update, men har varken tid eller lust just nu.
Det senaste har vi hunnit göra rekord efter rekord. Vi vann serien med enbart vinster. Vi har varit helt obesegrade igenom hela conference. Vi är så jävla bra!
Det är dock nu som de riktigt tuffa matcherna börjar. Imorgon börjar kvartsfinalen. Vi möter Methodist som är ett bra lag. Jag tvivlar inte på att vi vinner den matchen, så länge som vi spelar vårt spel, gör vi det så är vi oslagbara.
Matchen är imorgon, söndag, 11:30 amerikanskt tid, alltså 17:30 svensk tid. För er som vill kolla på matchen så sänds den live på http://nmtvsports.com/main.php?tableName=event&fileName=results&recordId=&module=event-results&orderBy=&searchIt=yes&sport=0&month=0&day=01&year=2011&conferenceId=0&schoolId=468
 
Nu ska jag fortsätta plugget, sen ska jag och min fina sambo Camiluring äta en romantisk middag och ladda inför matchen.
 
PS. Pratade med min fina syster Therese idag. Jag fick se en video på min älskade systerson Lionel som kan alla färgernas namn och även kan räkna till 28. Du är så duktigt Lionel!
 
 
Kärlek!

Happiness!


Like a champ

Vi är så jävla bra!


We made history!!

För första gången i Averetts historia vann vi idag serien, men en match kvar att spela. Fy fan vad vi är bra! Helt jävla underbart! Det är häftigt att få vara med om något sådant här. Grymt jobbat mina cougars, vi är grymma!!

Nästa match är på onsdag emot rivalerna Greensboro. De förstörde så mycket för oss förra året, så det är dags att vinna i år, även om vi inte behöver.

Jävla glädje!

Game Weekend

Så var det dags för game weekend igen. Två matcher, och vinner vi dessa så är vi klara serie segrare. Hur underbart? Serieseger är like med Conference ring, så jävla härligt. Tre matcher kvar, sedan slutspel. Riktigt jävla nice! Nu ska jag försöka sova, jag behöver verkligen det!

Kärlek!

Fokuserad

Tre matcher kvar. Vi behöver vinna två av dom för att vinna conference. Fokus är redan på helgens matcher. Jag är sjukt laddad!


Go vinst!

Vi vann dagens match med 2-1. Vi låg under med 1-0, men kämpade oss upp till en go vinst, underbart!! Dags att börja ladda inför match imorgon igen.

Jag har glömt att berätta att jag blev utsedd till Player of the week. Här är en link om ni vill läsa :) http://www.usasouth.net/sports/wsoc/potw/2010-11/09-06-10-wsoc-pow
kärlek!


Gratulerar!

Gratulerar på dagen, en av två världens bästa syster! 30 år ung!!
Hoppas du har det grymt i Thailand!!

Kärlek!

Ps. Hittade ingen annan bild, men du är lika snygg för det!!


Good week

I söndags blev det lite fest, vi ville ju såklart fira en grym helg. Igår blev jag helt plötsligt jättesjuk. Fruktansvärt ont i huvudet, frös, svettades, hade feber. Jag orkade knappt stå upp. Det gick över senare på kvällen och idag vaknade jag och mådde hyffsat bra. Jag har ingen riktig energi, så jag får se hur det går med dagens träning.
Imorgon är sista dagen innan fall break, härligt. Jag känner att jag verkligen behöver det.
I helgen har vi två matcher. Alla matcher framöver är väldigt viktiga. Vinner vi alla så vinner vi conferencen och även en ring!! Uppladdningen har redan börjat ifrån min sida!

Gällande knät så går det framåt. Det känns inte 100%, men jag kämpar på med rehab nästan varje dag. Jag är väldigt glad att jag kan träna och spela matcher nu iallfall. Det är fantastiskt att vara tillbaka på fotbollsplanen igen!

Kärlek!

Woop woop!

Vann med 2-1, fucking awesome! 6 matcher vunna i vår conference, 0 förlorade. Vi leder just nu, och det ska vi fortsätta med, hela vägen! Killarna vann deras match också. De har inte vunnit över CNU på över 30 år. Underbara vinster!

Nu: sova!
God natt USA, god morgon Sverige!


Travelling

Da var det dags att packa vaskan igen. Ikv'll aker vi till Va Beach och ska spela tva matcher. CNU imorgon och Chowan (div 2) pa sondag. Jag ar javligt laddad. En av tjejerna i CNU spelade jag med i somras, i Piranhas, sa det skall bli extra kul att lira emot CNU i ar. Forra aret krossade vi dom med 5-0(!!). Helt sjukt med tanke pa att de ar sa javla bra. Forra aret motte vi dom hemma, och min fina mammi och mina fina systrar var har. Det hade varit sa kul om ni kom igen!
 
Nu sitter jag pa jobbet och laddar mentalt infor denna helg. Sa javla laddad!
 
Karlek och massa pussar!!

Klockan är natten

Efter en helt vanlig skoldag och en go löp träning så ligger jag nu i sängen. Jag tror det börjar bli dags att slänga in handduken, är så förbaskat trött.
Löpträningen gick inte så bra, men vad förväntar man sig efter nästan en månads vila pga skada? Jag får bara ligga i lite extra så kommer det nog snart. Jag har även börjat träna rehab för att få tillbaka snabbheten, jag har ju blivit så fruktansvärt långsam nu efter skadan. Det kommer i sinom tid.
Nej, borsta tänderna och lägga mig i min goa säng och nana, det låter bra det :)!

Puss och kärlek!


Good weekend in GA

Helt grym helg i Georgia med laget. Två goa vinster, två matcher närmare en ring :D! Vi vann första på övertid med 1-0 och andra med 2-1. Sjukt skoj att killarna vann sina matcher också, underbart!

Idag har vi en day off, jag är helt död efter denna helg så det ska bli härligt att vila. Dock har jag en del plugg som skall göras, men jag tar tag i de lite senare.

Puss och kärlek!


RSS 2.0