Three classes and some work left

En till lektion idag, lite jobb, två lektioner imorgon och lite jobb, sedan är det dags att börja packa. Jag är så redo att åka iväg.
Vegas baby!


En kopp varm choklad och en tanke

I skrivande stuund tar jag just en paus från studerandet. Det gör jag med en kopp varm choklad, oj vad god den är!
Jag vill även passa på att berätta för mina vänner där hemma hur mycket jag saknar dom. Ni är ca 8 stycken som jag bara vill krama ihjäl.
Jag måste låta er ta del av en sak som jag har upptäckt nu när jag inte längre är boende hemma i Sverige. Under tiden som jag har varit här så har jag verkligen fått svar på vilka människor i min krets som verkligen är där för att stanna. Det finns de människor som kommer och går lite som de vill. Det var lite ledsamt i början, men det berör mig inte så mycket längre. Sen finns de människorna som inte finns så mycket när jag är borta, men när jag väl är hemma så visar det sin otroliga vänskap. Sedan finns de dom som hör av sig även när jag är här. De båda sista typerna av människor är dem som jag väljer att lägga min energi på när jag är hemma. Det gör mig inte så mycket att vi inte hörs så mycket när vi inte är på samma sida av havet. Självklart är det alltid fantastiskt att få höra ens vänners röst och få en uppdatering om livet, men det är liksom okej om vi inte hörs så mycket.
Det är dom som alltid finns, vad som än händer, här eller hemma.

Det negativa med att bo här är att inte ha er runtomkring, kunna kramas och tjöta om livet. Men det positiva är att när jag väl får träffa er så uppskattar jag er så mycket mer. Ni är fantastiska!
Jag känner inte att jag behöver nämna några namn på vilka fantastiska människor det är jag pratar om, men jag är bombis på att ni vet vilka ni är. För mig är det iallafall självklart.

All kärlek till mina fantastiskt härliga vänner, ni är tamigfan riktigt bra!

Ta hand om hästar

Ska snart kasta in handduken. Imorgon ska jag upp kl 5.15 för att åka till skolans häststall. Vårt lag ska dit och hjälpa skolans rid team med basic grejer såsom fylla på med vatten osv. Vi gör det som en community service (typ volontär arbete). Jag är väl inte jätteladdad gällande tiden, men annars så ska det faktiskt bli kul :).

Pratade för övrigt med min kära mammi och min fantastiskt grymma vän Natasha idag. Det var två härliga samtal som får mig att längta hem ännu mer.
Snart, snart får jag tillbringa flera månader med mina vapendragare. Det var flera år sedan jag gjorde det sist.

Peace out


Harlem shake

Haha, jag joinade Harlem Shake. Det var riktigt rolig, och ska bli ännu roligare att se när videon väl är klar.
Haha, jag red runt på Miltons rygg. Hon var en häst :D!
Jag skrattar ihjäl mig!


Hard working

Boot camp i morse var jobbigare än vanligt. Kramp i benen (vader och hamstring). Det var ett bra tag sedan jag hade kramper nu. Jag hoppas dagens kramp bara var en tillfällighet. Jag klarade dock sprintarna vi gjorde, så det var skönt.
Nu sitter jag på jobbet. Idag har skolan en Harlem Shake. Jag har med mig en utstyrsel men jag vet inte än om jag ska vara med. Jag jobbar nämligen just nu.


Tröttis

Läxan för morgondagen är gjord. Jag har ett prov som täcker en hel material på torsdag, men jag orkar inte börja på det idag. Det är dags att nana tror jag.

Dryga 60 dagar kvar och sedan är jag i Sverige igen, hela sommaren. Jag är så redo att komma hem och spendera tid med min fantastiska familj och underbara vänner. Ni är tamejfanken bäst!


Tell a secret

2 mile running - check
60 burpees - check
150 sit ups - check
300 jump rope - check

Duscha, äta, plugga, nana :)


Nu blev bilden klarare

Sedan jag kom tillbaka till USA efter julen så har jag vaknat varenda morgon med täppt näsa. Jag har inte förstått varför, men tänkt att det är väl en långvarig förkylning.
Så igår sov jag på andra sidan av sängen, och mycket riktigt vaknade jag utan täppt näsa. Istället vaknade Kenny med täppt näsa och halsont. Sidan jag brukar sova på är precis vid en yttervägg, så det förklarar saken (jag möblerade om i januari när jag kom tillbaka, därför hände detta aldrig innan).
Intressant för er haha.
Ne, nu ska jag ta tag i livet igen och plugga och studera.



#winners

Vi vann cupen :D! Det var visserligen bara 5 lag med, men vi vann alla matcher med sisådär 4 eller 5 mål. Det var en härlig dag, med positiva och härliga lagkamrater. Vi åkte 5.30 och kom hem vid 22. Vad jag gjorde när jag kom hem var att duscha och sedan rådäckade jag.
Idag vaknade jag pigg som en mört vid 9 tiden. Kl 12 hade vi träning, och innan det tog jag en lätt löprunda i det härliga vädret, och sedan rehab för mitt knä.
Efter träningen åkte vi till North för att kolla på killarna som hade turnering.
Efter det har jag sovit och pluggat lite.
Nu blir det Ben and Jerry's Halfbaked, namnam!


Tournament

Imorgonbitti, kl 5:30, är det dags för cup. Vi är 13 tjejer ifrån laget som ska åka, det kommer bli riktigt fett. Måste dock sova nu, jag ska ju snart upp.. Men måste vänta på att lägga in en tvätt i torktumlaren..


Complete Work of William Shakespeare

Ikväll gick jag och några vänner och kollade på teater. Det är skolans teaterelever och några utomstående artister som spelar i den. Kvällens föreställning var 'Complete Work of William Shakespeare'. En härlig humor och sjukt bra.


13 wings senare

Jävlar vad jag åt. Jag sket i allt om bordsskick. Grisig och jävligt mätt ligger jag nu utslagen på soffan. Killen som vann åt 25 wings på 4 minuter. Jag hade högre förhoppningar om mig själv, haha. Jag vann iallafall mot min kamrat La Voice :D
Hallå matkoma!


Pluggapluggaplugga

Egentligen hade jag velat vara på bootcampen denna morgon, men det blev att gå upp kl 6.45 för att plugga istället. Ibland måste man göra saker som man inte vill. Kl 10.20 har jag prov, sedan har jag jobb, sen en till lektion, och sedan helg :)! Kl. 5pm är det chicken wing eating contest. Det är jag och 9 grabbar som tävlar :O! En av killarna är över två meter och vägar ca 130 kilo (football kille, största killen på skolan). Önska mig lycka till!


My sense of humor

Haha!


Early morning work out

Det är härligt att gå upp tidigt för att träna. Jag känner mig så bra till mods!

Mammi: det gör inget att du glömde min namnsdag, haha. Och jag tänker på di varje dag också :). Snart är jag hemma, i flera månader :D!


Anatomy lab test

Imorgon har jag anatomi labb prov. Jag känner att jag kan det mesta, även fast jag inte har pluggat någonting på det. Det är lite skrämmande för det är inte likt mig.
Dagen har varit sådär. Den började bra med ett härligt bootcamp pass kl 07.00. Sedan i förmiddags har jag dock haft en fruktansvärd huvudvärk. Jag har provat med en nap och träning, men inget har hjälpt. Jag hoppas på att vakna upp med ett friskare huvud imorgon istället :)

Snart ska jag nana mig, jag ska bara kolla igenom anatomin en gång och se så det inte är något jag har missat.

Ps. I förrgår hade jag namnsdag, och inte fick jag en ända hälsning, haha. Jag är bortglömd..

Puss och kärlek!


Chicken wings ätartävling

Jag skrev precis upp mig på skolans chicken wings ätartävling. Jösses, vad har jag gett mig in på? Hoppas att listan inte fylls upp mer. Jag känner nämligen killen som har skrivit upp sig, så jag behöver inte skämmas haha!


36

Om jag inte har räknat fel så är det bara 36 skoldagar kvar innan sommarlov. Hur skönt? :D!


Bara fyra dagar kvar..

..tills att det är helg igen. Jag känner mig inte riktigt redo för denna vecka av skola. Jag hade behövt en dags ledig mitt i veckan, det hade varit fantastiskt.

Nu: löprunda


ABC-party

All-But-Clothes party. Jösses. Oh haaaare säger jag bara.


Snöig lördag

Idag snöar det. Märkligt väder här i Danville. Det hade varit så skönt med sol eftersom vi ska spela ute idag, men snö får mig att komma ihåg vart jag är ifrån. Snö var aldrig ett problem när jag bodde hemma i Sverige och hade träning i snödrivor och -20 grader.

Fick talat med min fina syster Therese idag. De hade precis haft barnkalas för Maximus. Fanken vad kul :)!


Get a little better every day

Idag körde jag och cami ett gött crossfit pass. När vi stretchade efteråt så bestämde vi oss för att se hur viga vi var. Nedan kommer bilder på våra försök att gå ner i split och spagat.
Jag har bestämt mig för att bli vigare, mer flexibel, därför ska jag efter varje workout, i samband med stretchingen, öva på detta.

Ikväll har jag och luring ätit en god fiskmiddag, och även städat lägenheten. Underbart med nystädat!


Världens bästa Maximus!

Gratulerar på 3-års dagen världens bästa Maximus <3!
Du är en av de bästa killarna på jorden! Hoppas du fick många roliga julklappar av mamma och pappa :)!

Kärlek!


Mina livskamrater

Det här har jag fått idag av mina kamrater Miltonovich och Camiluring. Ni två.. ni kommer få dras med mig livet ut, vare sig ni vill det eller ej. Ni har kommit att bli mina livskamrater


Valentine's Day

Dagen började med boltcamp imorse. Det var bara jag och en till tjej där. Det är så mycket mer motiverande när man är flera, men det gick bra ändå. Därefter var det skola och jobb. Efter det åkte jag och cami och körde ett jävla pass på gymmet. Det blev crossfit såklart. Cami agerar min coach, hon är grym på det!
Kvällen har jag tillbringat med min kära Kennyluring. Vi har käkat en god middag på Ruby Tuesday. Vi skulle även ha kollat på bio, men vi bestämde oss för att göra det nästa helg då filmen 'Snitch' har premiär. Så nu ligger vi i sängen och jag kickar hans ass i 'Words With Friends', underbart!
Morgondagen kan börja med bootcamp, om jag inte är helt död från dagens härligt hårda träning.

Kärlek till alla mina nära och kära!

Här är en bild på min homeboy och min mycket saknade Ida. Det var så bra när du var här. Kom hit!


Get carried away

I helgen ska jag och cami förmodligen ha en recruit som ska sova över hos oss. För er som inte vet vad det är så är det någon som är intresserad av att komma till skolan, som vår coach är intresserad av. Det ska bli kul att få testa att ta hand om en recruit. Hoppas hon gillar att festa då det är ABC-fest på lördag. ABC står för all-but-clothes, haha.
Nästa helg på lördag är vi några ifrån laget som ska åka och spela 7v7 cup i washington & lee, fett! Och helgen efter det är det vegas :D!

Nu ska jag snart nana mig, jag ska ju upp tidigt på bootcamp :)


People be talking on the streets

Någon har instagrammat mina skor. Tjejen går i en av mina klasser och hon har alltså zoomat in mina skor i klassrummet. Ibland undrar man hur människor tänker? Tänkte hon att jag aldrig skulle få se den bilden, haha?
Gulligt tycker jag, att hon tar sig tiden att zooma in på mina pjux :)


Rainy morning

Jag vaknade upp för att gå till bootcampen imorse, men jag vaknade med huvudvärk och magont, och så regnade det ute. Jag såg det som tecken på att jag skulle ligga kvar i sängen, haha.
Ikväll blir det istället träning. Jag hade gärna åkt till North Campus för att springa hills, men det går ju inte i regn.

Nu ska jag ska jag snart pallra mig upp för att äta en härlig frukost.


Say something silly

Skolan och arbetet har glidit på bra. Bootcampen i morse var lite jobbigare än vanligt. Kanske för att jag ökade på inclinen på löpbandet när jag sprintade. Idag sprang vi 4•30 sekunder, tre gånger. Sista gången var jag så trött att jag gick av tidigare. Men det var skönt att bli så trött att jag inte kunde sprinta mer.
Ne, nog om bootcamp. Nu ska jag spela lite mobil spel med min Niggie Kenny G, innan det är dags att nana


Tidigt på morgonen

Idag är jag extra trött. Det är riktigt jobbigt att ta sig upp ifrån sängen idag. Det är ju så gott att ligga kvar i en varm famn. Men, dedication is the key to success. Bootcamp, here i come!


Ben and Jerry's

Ikväll har jag ätit världens godaste glass, Ben and Jerry's Half-baked. Jösses vad god den är.
Nu ska jag borsta bissarna och sedan nana. Kärlek!


Shake things up

Igår körde jag och cami ett mördarpass på gymmet.
Crossfit var ett AMRAP: 5min, 3min, 2min, 1min och vila 1 min emellan varje.
Exercises var 20 single unders, 15 push press, 10 squats, 5 burpees. Efter 5min setet tog vi bort burpees, efter 3min tog vi bort squats, efter 2min tog vi bort push press, så sista minuten hoppade vi bara hopprep. Död tjej, men vi fick inte nog.
Vi fortsatte med ett härligt benpass. 20 air squats, 30 lunges, 40 calf raises, 50s 90 graders vinkel, 100 jumping jacks, 50s 90 graders vinkel, 40 sumo squats, 30 leg raises, och avslutningsvis 20 squats. Japp, död tjej.
Vi var även ute och bowlade igårkväll över några bärs. Cami, Milton, Mathilda och jag. Sedan drog vi till bdubs och drack en go drink innan vi begav oss till en liten socializing.

Idag har dagen bestått av fotbollsträning. Sjukt skoj, men jag är så jävla trött i mina ben sedan gårdagen. Frossar typ, haha.

Nu: Sushi sunday!


Skype

Alla barnen!


Sing out loud

Fantastiskt väder, lördag, sovmorgon, äta godmat, träna. Happiness.
Dagen kommer börja med en god frukost, sedan blir det ett härligt pass på gymmet. Därefter får jag se vad denna soliga dag har att erbjuda. Jag hoppas även att få skypea med min grymma familj.

Peace & love


Order dessert

En härlig träning med Cami. Det blev fyra set av 25 push ups, 50 air squats, och ca 40 m sled. Sedan blev det ett hyfsat gott corepass som avslutning. Jag jobbar på att kunna göra handstand push ups (stå på händerna och göra armhävningar). Idag var det inte långt kvar till golvet. Get a little better every day.
Till middag hade vi en riktigt god lchf lasagne. Istället för pasta plattor så var det zuccini, namnam!

För resten av kvällen blir det att softa. Imorgon får det hända något roligare :)

Kärlek


Biceps, deltoids & obliques

Ett ganska lugnt biceps, axlar, och core pass såhär på kvällskvisten. Imorgon blir det med största sannolikhet ett härligt bootcamp pass.
Kärlek


Just det

Glömde ju säga att om 22 dagar åker vi till Las Vegas. Yeah you heard me, Vegas baby!
Som ni ser så finnsd en kubliknande byggnad på en del av bilderna. Där ska vi bo
 

Make waves

Senaste dagarna har varit hektiska i skolan, därav ingen uppdatering. Igår morse startade jag dagen med bootcamp, 7-8 som vanligt. Därefter gick vi hem, duschade, åt frukost och sedan gå tillbaka till skolan där vi hade junior test, ett test man måste göra sitt tredje år som college student. Efter det hade jag ännu ett prov, cellulär och melokulär bilogi test. Vad resten av gårdagen bestod av var plugg rakt av. Jag hade ett anatomi prov idag som jag började på igår, och den som har haft anatomi vet hur mycket det är att göra i den kursen.
Äntligen är det torsdag eftermiddag och jag kan slappna av, lite iallafall.
Nu ligger jag och tar igen mig efter en laxmåltid som jag lagade till cami och mig. Ikväll blir det ett gött gympass. Vad vet jag inte än, men definitivt core.
 

Önsketänk

Drömmen hade varit om helgen hade tre dagar. Gå i skolan/jobba måndag-torsdag, och vara ledig fredag-söndag


Pics

Här är några bilder ifrån gårdagen


Toga party, sweet frog & Supwerbowl

Igår drog jag och några vänner på Toga party. Jag var spik nykter hela kvällen vilket var skönt. Det var en trevlig fest. Så sjukt kul att se alla iklädda ett lakan.
Idag har jag spelat lite indoor. Sen drog jag ut på em härlig löprunda och avslutade med ett core pass i fitness center.
Nu på eftermiddagen har jag varit iväg med Johanne ifrån laget och käkat Sweet Frog (frozen yoghurt) och tjötat.

På kvällens schema står Superbowl och plugg. Jag hade först tänkt gå över till några vänner, men det blir nog Superbowl hemma ikväll.


Favorit dagen

Upp kl 6:20, bootcamp kl 7. Hem, duscha och äta en härlig frukost. Två lektioner och lite jobb. Sedan är hela eftermiddagen och kvällen fri och sovmorgon dagen efter.

Jag tycker att fredagar är fantastiskt härliga.
Ikväll blir det möjligtvis indoor på North. Det är så jag gillar att spendera mina fredagar allra mest :)


CrossFit

Ikväll blev det ett benpass och sedan ett crossfit pass. Jobbigt, men fan vad kul. Vissa övningar är jag mer förtjust i än andra. Squads med skivstång är inte en favorit, haha.
Nu ligger jag i sängen och ska nana. Jag ska ju upp om 7 timmar för ett härligt bootcamp pass.

Kärlek!


RSS 2.0