En riktigt härlig dag!

Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret, härligt! Cami, Kenny och jag bestämde oss för att åka till ett outlet mall. Jag köpte ett par rose silkes converse. Det var så härligt att strosa runt på mellan alla affärer. Det var ca 20 grader och skinande sol :).
Efter några timmars shopping åkte vi hemåt. Det blev en kort workout för att komma hem och duscha och göra iordning mat. Det blev grill hos vår fina Miltonovich :). Sedan var tanken fest, men det blev inget med det.
Jag har varit riktig seg sedan jag kon hem och jag tror det beror på dagens shopping med all promenad emellan affärer.
Dags att nana, jag håller på att somna sittandes.

Kärlek!


Glad Påsk

Tack fina Cami för påsk godiset :)!


Stackaren

Jag pratade ju med min syster. Hon är påväg till träningsläger i Turkiet. Jag hade gärna varit med och det låter så himla roligt.
Det är bara en liten detalj för den stackarn, och det är att hon blev magsjuk en timme efter de hade åkt från Göteborg (de åker buss ner till Köpenhamn och tar flyg därifrån). Haha, fyfan den stackaren!


Speaking of breakfast

Jag och min fina Cami är riktiga ägg-ätare. Här kommer en bild på vår äggförpackning, och min dagliga omelett :)


God morgon :)

Fåglarna kvittrar, det är sol, det är fredag, vi är lediga. Det är så härligt!
Jag ligger och kan inte bestämma mig för om jag ska åka till VA Beach idag eller inte. Decisions decisions. Det hade ju helt klart varit skönt att komma iväg, men å andra sidan så känner jag inte för att köra i fyra timmar. Det får bli ett senare beslut :)
Nu: Frukost :)!


San Marco's

Nyss hemkommen ifrån ett välbehövligt möte med laget. Ett möte som jag tror kommer hjälpa laget att utvecklas och bli ännu bättre.
Efter mötet åkte jag och vapendragarna camiltonovich (cami och milton) och åt en riktigt god middag på San Marco's, namnam.
Nu är det dags för en go dusch och sedan chilla :)


Basketball

Idag efter vår träning spelade mitt fotbollslag mot skolans basketlag basket. Vi förlorade ganska stort, men fasen vad roligt det var :)! Jag gjorde t.o.m ett mål :D!
Nu ska jag ligga under mitt täcke och chilla innan de är dags att nana. Jag ska upp på bootcamp imorgonbitti och det hade varit härligt med en lång natts sömn :).

Kärlek!


Världens bästa mammi!

Världens bästa mammi, det har jag det. Du är tamigfan en jävla morsa!
Puss!


Cellular and molecular laboratory

Dagens labb var nog den tråkigaste på länge. Vänta på massa kemiska reaktioner hela tiden. Labben höll på i två timmar, och cirka tre minuter av de 120 minuterna gjorde vi något. Nu är jag äntligen hemma och det är dags att plugga inför morgondagens prov.
Jag hade gärna åkt till North Campus för att kolla på Harlem Globetrotters, men det finns ingen tid tyvärr. Kika in på youtube om du är nyfiken på vad det är :).

Kärlek!


En härlig morgon

Klockan ringde 6.15, i vanlig ordning, och jag pallrade mig upp på morgonens bootcamp. Det är så härligt att träna tidigt på morgonen. Jag blir så fokuserad resten av dagen.
Idag är det även sol vilket gör en tisdagsmorgon lite enklare :).

Nu ska jag läsa lite på mitt zoology prov som jag har imorgon.

Kärlek


Zoology lab

På mina zoology labber brukar vi dissekera olika havsdjur. Idag var det dags för en sjöstjärna. Det är faktiskt intressant med Zoology. Det kan vara lite äckligt med att skära upp vissa djur, men annars gillar jag faktiskt den klassen.
Här får ni några bilder :)


Skola

Då är det måndag morgon och snart dags för veckans första lektion. Vad som är härligt denna vecka är att vi inte har några lektioner på fredag då det är Good Friday. Det gillar jag , tre dagars helg :)

Dagens tanke: jag hoppas att min fina syster Therese inte blir magsjuk då hon åker på träningsläger till turkiet om fyra dagar. Hoppas inte Maximus smittar någon annan.

Puss!


Mar. 25, 2013

Dagen har bestått av lite plugg, intramural soccer, och ett gött tjöt med min norska vän Johanne. Vi åkte till cookout och drack en milkshake. Hon är så härlig, fina Johanne.
Nu ligger jag hemma och ska plugga lite innan det är dags att nana mig. Hoppas på snö hela natten så att skolan kan vara inställd imorgon :)

Kärlek!


Höstens klasser

Höstens klasser blir
Pathology (läran om sjukdomar)
Pharmacology (läran om hur mediciner fungerar i kroppen)
Organic Chemistry (kemi)
Nutrition
Jag är nöjd med mitt schema, inga 8.00 klasser :). Det kommer dock bli en del studerande då det är tre av fyra svåra klasser.
Tänka sig, bara 8 kurser kvar, sedan är jag färdig med Biomedical Science på college :)


Snö, regn, kallt, söndag

Idag är det söndag, det regnar, det snöar, och det är kallt. Vädret här är så varierande, det kan nästan få en att tro att världen ska gå under, haha. Ena dagen är det 24 grader och sol, nästa dag är det snö och minusgrader. Det får gärna snöa hela dagen imorgon för då blir ju lektionerna inställda :).
Mitt huvud är precis lika segt som vädret. Jag har varit vaken i nästan tre timmar och fått väldigt lite gjort. Jag har dock fått registrerat mina klassen inför hösten.
Nu skall jag ta tag i migsjälv och gå till skolan och plugga :).

Puss och kärlek!


Kvällens agenda

Körde min homeboy till Marshall street där mina vänner Jonathan, Richard och Mange aka Roger bor. De drack bärtz och skulle sedan ut. Kul att träffa mina fina vänner, de är ju så härliga!
Nu ligger jag hemma och kollar på 'i almost got away with it' och äter min efterlängtade glass, namnam!


Body is shut down

Herrejättejävlar vad trött kroppen är efter 3 timmars fotbollsspelande. Ikväll är det partaj hos både Owen's och baseball house. Min kropp ligger här och typ säger att jag är dum i huvudet som funderar på att dra dit, men huvudet säger att det är klart jag ska gå. Decisions decisions. Det dumma är att jag behöver köra dit och det är ju jävligt trist. Och så ligger min ben and jerry's i frysen och ropar på att bli uppäten. Nä, jag får återkomma om en stund om vart kvällen tar mig.


Ingen vanlig dag :D

För idag är det min älskade gudsons födelsedag, hurra hurra hurra!
Gratulerar på dagen älskade Leon. Hoppas du får många fina presenter från mammi och pappi :)!
All kärlek feån muffiiiiiinsmoooooosterrrr! <3


Nedräkning

17 skoldagar kvar
1 research paper kvar
4 prov kvar
1 biology exit exam kvar
1 presentation kvar
7 final exams kvar
2 soccer tournaments
1 official game day
Miltons graduation
39 dagar kvar tills jag är på svennemarken igen :)!


Beautiful morning

God morgon :)
Tanken denna morgon var att pallra mig upp till bootcamp, men jag kände mig riktigt trött i kroppen så jag bestämde mig för att vila från den idag. Det är gott att ligga kvar i sängen såhär på morgonen ibland, det händer inte så ofta längre.
Skola, jobb och träning, sedan är det helg :). Imorgon har vi turnering hemma, det ser jag verkligen fram emot :).

Puss!
Ps. En fin milton med en mycket fin håruppsättning bjuder jag på denna härliga fredag :D


Looking good

Idag har jag varit i kontakt med min gamla tränare i Sverige och även svenska fotbollsförbundet. Anledningen är ju att jag kommer hem över sommaren och vill spela fotboll då.
Problemet, trodde jag, är ju bara att jag står skriven på VA Beach Piranhas som jag spelade med förra sommaren och inte i sverige, så jag behöver göra en internationell övergång. Men efter att ha pratat med min tränare hemma i sverige så verkar det som att jag står skriven både i sverige och usa. Fasen vad härligt om det är så att jag inte behöver hålla på med en massa papper och skit.
Speaking of soccer, jag hade så gärna velat testa en hög division att spela i, men det är ju ingen klubb som är intresserad av en spelare som bara är hemma i tre månader, över sommaren dessutom.
Jag får se det positivt, i laget jag kommer spela med i sommar finns många unga duktiga spelare och jag kan säkert hjälpa dom i sin utveckling, plus att jag kan öva på saker som jag själv behöver slipa på.
Åh, jag längtar verkligen hem när jag tänker på det. Sommaren har många roligheter att bjuda på :)



Vakna av sigsjälv

Vakna innan klockan ringer är härligt, dock inte kl 05.40. Aja, får ligga och ladda inför morgonens bootcamp :)

Holler!


Flashback

Jag fann några gamla bilder på face. Man var en riktig hottie back in the days :)


Ingen vanlig dag

För idag är det TJ's födelsedag, hurra hurra hurra! Du blir inte bara äldre och äldre, du blir tamigibrasan snyggare och snyggare också.
Hoppas du får en fantastisk dag finaste syster, och att du får en jävla go tårta att smaska på.


Mar. 19, 2013

Bootcamp imorse. Lektion. Jobb. Sedan var det dags för nästa lektion och labb. Jag kommer till klassrummet och ingen är där. Jag kollar min email och mycket riktigt var dagens lektion och labb inställda. Härligt!
På dagens schema: träning och en herrans massa plugg.

Bild från vegas med den norska jentan Silje. Jag vill tillbaka till vegas!


Research paper

Håller på med mitt research paper i en av mina biologi klasser. Det är ett arbete om akupunktur. Det är väldigt intressant, men det är en hel del material som ska med. Nu när min plan om Astra Zeneca sprack så kanske jag ska börja titta på akupunktur och annan alternativ medicin. Det är ju trots allt något jag alltid har varit intresserad av. Vi får se vad som händer senare i livet.

Nu tar jag ett litet break och kollar på Miami Heat vs. Boston Celtics. Heja Heat!


Dålig nyhet

Jag läste precis på Näringsliv att Astra Zeneca ska varsla anställda. Fanken, det var ju lite min tanke när jag väl kommer hem, att söka jobb på forskningsinstitutet i Mölndal. Jag får väl starta mitt egna forskningsinstitut.

Sunday morning

I fredag var det 'i-just-came-from'-party. Sjukt roligt med massa härliga människor. Jag och min rumskamrat var Serena and Venus Williams :D.
Igår hade vi inner squad scrimmage. Vi spelade 8v8. Solen sken och vi hade ca 25 grader. Sol och värme klagar jag inte på. Jag och Cami bestämde oss för att åka och äta på en uteservering, så det blev Buffalo Wild Wings.
Gårdagen avslutade med en film med min homeboy.
Idag är det söndag. Jag gillar inte söndagar, det är ju måndag dagen efter..
Dagen kommer bestå av plugg rentav. Jag har ett stort research paper och ett prov som ska vara inlämnat denna vecka.

Happy St. Patrick's Day :)


Weekend!

Underbart med helg! Och soligt är det också :).
Denna trötta men härliga fredag började med bootcamp kl 7.00. Trött, men motiverande pallrade jag mig dit med rumskamraten Camiluring. Nu sitter jag på jobbet och har en lektion kvar, sedan har jag ett möte med en av lärarna på skolan. Idag är det även classroom med laget och sedan träning. Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Senaste två dygnen har bestått av 9 timmars sömn.
Jag är redo för en chill helg. Ikväll är det dock 'i just came from'-fest. Typ maskerad. Dock blir det ingen sen kväll för mig, jag behöver sömn!

En bild från Vegas. Jag vill tillbaka nu!


Trött tjej

Trött tjej. Uppe sent och pluggar, vakna tidigt för att plugga. Jag längtar tills dessa två prov är över. Då ska jag sova!


Mar. 12, 2013

Trött tjej som vaknade kl 6.30 för att gå till bootcampen imorse. Jag vaknade, gick upp, borstade tänderna, och när jag började ta på mig mina träningskläder så kom jag på att det inte var någon bootcamp imorse. Den börjar ju igen imorgonbitti. Så jag tog av mig kläderna igen och la mig i sängen igen.
Så dagen började med anatomi lektion. Sedan gick jag hem och bytte om för att ta en härlig joggingtur. Den blev inte så härlig, iallafall inte i slutet. Det började nämligen spöregna.
Tuffsigt hår, blöta skor och blöta kläder.

Nu är jag på jobbet, jättetrött! Jag skulle kunna tänka mig en nap, nu gärna.


Min nya top notch macka

Mitt freshman year så hade jag och mina finisar (miltonovich och cami) en top notch macka som vi åt varje morgon. Det va rostat bröd, smör, kalkon, keso, avokado, och ibland även en skiva ost.
Idag har den mackan bytts ut. Dagens top notch macka är knäckebröd, jordnötssmör och lite honung på. Fysatan vad gott!


tidsomställning

mellan oss och vegas är det 3 timmar bakåt. och idag ställdes klockan om vilket resulterar i en väldigt pigg Sandra. Klockan är 00:15 och jag är inte det minsta trött.
 

Det positiva med att vara hemma

Jag vill ju så gärna tillbaka till Vegas, men det går ju inte så jag får ju se det positiva med att avra tillbaka.
Det är skönt med rutin i livet. Jag börjar komma tillbaka i rutinen med kost och träning, och det känns härligt. Idag är det även 20 grader och sol här i Danville, och det kan jag ju inte klaga på. Sol är värme är fantastiskt :)!
Dagens pass blev ett bicep och lower body pass, med en core avslutning.
Plugga och äta är vad som står på dagens agenda. Om jag får tid över så åker jag även en sväng och tvättar bilen. Det är typ 1000 fåglar som har bajsat på den.

Gotta go back

Jag går runt och tänker på Vegas hela dagarna. Jag måste tillbaka. Nu typ. Riktigt bra!
Jag är inte redo för plugg-livet igen. Framför mig har jag två svåra och riktigt stora prov som täcker en hel del material, ett stort research-paper, och några inlämningar. Usch! En vecka till i Vegas hade varit toppen!

Fantastiska Grand Canyon

Grand Canyon är något av det vackraste jag sett


Las vegas bildregn

Mer bilder


Recovery

Jävlar vilken resa. Cirque du soleil, casino, krök, sol, bad, Grand Canyon, limousin, mera krök, black jack, feta hotell, buffè-mat, "svenska landslaget" haha, egen företagare haha, födelsedag, Rebecca&Fiona, drinkar, feta klubbar, galen skotte, permobil-åk i hotellets lobby, mera krök, gratis drinkar, banditer, rida på en tjur, shopping, spa, jacuzzi, och ännu mera krök. Listan kan fortsätta. Fan vilken resa vi har haft, en helt sjuk resa. Pengar gick åt, men varenda öre har detvarit värt. Gott folk, åk till Las Vegas!


Las vegas

Jag lever, so you know. Living the good life. Inget wifi, sa hor av mig nar jag kan :)


Greensboro airport

Här sitter vi och har det bra. Vegas nästa!


Ett härligt kvällspass

Cami och jag bestämde oss för att dra ner till gymmet, mitt i packningen. Jag började med squats på smith maskinen (60kg, 6•6). Sedan körde vi ett gott crossfit pass. 15 minuter, 1 sit-up, 1 push-up, 1 lunge (1 på varje ben). Sedan 2 sit-ups, 2 push-ups, 2 lunges (2 på varje ben).. osv tills 15 minuter hade gått.
Därefter avslutade vi med dips, 1•3 minuter, så. Mycket vi orkade.
Trött men glad tjej. Träning får mig att må så bra :)!


Packa!

Packa packa packa. Jag gillar inte att packa, det är så svårt att bestämma vad jag ska ta med.
Äsch, jag drar till mall istället och kollar efter en bikini. Har inte köpt en på säkert 2 år, så det är dags nu.


Härligt!

Det är en fantastisk skön känsla när man kommer hem efter ett riktigt svettigt morgonpass. Lite längre intervaller idag (1 minut), och emellan varje intervall gjorde vi 30 sekunder av en övning (bl.a jumpng jacks, mountain climber, och burpees)
Vi gjorde 5 intervaller (med en 30 sekunders övning emellan), efter 5 intervaller gjorde vi 6 styrke övningar, sedan gick vi på löpbandet igen och gjorde 5 intervaller med 30 sekunders övningar emellan.
Efter gårdagens crossfit med fina Cami så är jag bra trött i kroppen. Min klass börjar 10.20, det det blir nog en nap emellan :)

Jag kan jag vill jag orkar

Upp tidigt för träning. Trött. Låg energinivå. Träningsvärk i hela kroppen.
Jag kan, jag vill, jag orkar!
Dedication is key!
:)!


Favorit dagen

Imorgon är det favoritdagen på veckan, fredag. Än bättre är att dagen efter fredag kommer lördag, och det är inte vilken lördag som helst, det är Las Vegas lördag!!
Vapendragarna och jag flyger över det stora landet till västkusten, destination Vegas.
Denna resa kommer bjuda på en hel del oförglömliga minnen. Jag är så glad att få åka iväg med två livskamrater, det gör ju resan ännu bättre.

Ne, jag ska upp tidigt imorgon för att köra sista bootcampen innan Spring Break.

Hollaaaaaa friends and enemies


RSS 2.0