produktiv dag

idag har jag: varit i skolan, jobbat, tränat, jobbat lite extra, pluggat och städat lägenheten. nu ligger jag i min sjukt härliga säng och ska läsa lite chemistry och genetics, sen ska jag nana mig. imorgon är sista riktiga skoldagen för Fall Semester 2011, sen är det bara mina 6 final exams kvar. jag har 2 på fredag, 2 på tisdag och 2 på onsdag. tiden går fort när man har roligt.
sista riktiga skoldagen skall ju naturligtvis firas, det gör vi med en fet utgång i greensboro. imorgon kommer även en saknad vän hit, det gör det hela ännu bättre.

holla at you later


pluggapluggajobbaplugga

kom hem ifrån gymmet för en stund sedan, riktigt nice gympass faktiskt. jag och cami körde ett härligt rygg/triceps pass. vi har även lagat oss en god tacos middag.
nu sitter jag i min soffa och ska plugga lite, eller ganska så jävla mycket. har 6 prov, men sen är det över och jag går på christmas break! cant wait to get home!
klockan 7pm ska jag även jobba lite extra, alltid gott med extra cash när man är en fattig stackars student.

nej, nu får jag ta mig i kragen!

Världens bästa mammi!

Gratulerar världens bästa mammi på födelsedagen! du blir bara bättre och bättre
och snyggare och snyggare med åren!
All kärlek, snart ses vi! Saknar dig!!



Dope shit

Avicii Feat. Etta James - Levels Vs. Good Feeling

Never get enough of this song. Shit, kan ju vara en av
världens bäst låtar genom tiderna!

Avicii makes the whole world wanna dance


.


 Jag vill tillbaka till Orlando och värmen. nu.

Jeffrey Campbell Lita Spikes



I want, big time! Vem kan ge mig dessa? Finns det någon vänlig själ?


orlando bildregn


Alexander's Springs

jag va rädd för ormar!


vi va på gay club (sjukt skoj) och såg drag queens uppträda.


när vi va på gay klubben så kom det fram en kille och frågade om jag va gay eller straight och att jag precis gjorde honom straight, haha


alicia, cami, elin, och jag


daytona beach, the world's most famous beach!


den givna hopp bilden avslutar jag med. epic week in orlando!

home sweet home

äntligen hemma efter 10 timmars bilresa. upptäckt under denna resa: i'm in love with florida!

nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska ta mig en tupplur

Danville in the am

kom precis hem ifrån hibachi restaurant. de lagade maten på en spis som var precis framför bordet vi satt på, riktigt jävla nice!
beachen idag var riktigt nice! världens mest kända beach, daytona beach! pics will come eventually, no worries.


nu ska jag packa det sista för vi åker ikväll så vi är framme imorgonbitti. florida has treated me well! känner mig inte redo att åka hem dock, florida är för nice.

well, hit you up later buddies

beachin' life

vaknade for en stund sedan. ska nu kla pa mig bikinin och dra ut mot beachen. fyfan vad underbart!! 26 grader och sol! ni borde vara avundsjuka..

thanksgiving dinner

sitter i skrivande stund och väntar på den stora middagen! årets största middag i usa, thanksgiving dinner. jösses vad alicias familj har hållt på att förbereda för den. om ca 30 minuter sitter vi och käkar hur mycket vi än vill! jag är så jävla laddad!!
dagen har hittills bjudit på frukost som bestod av en riktigt god sausage cheese dish och en donut (ja, vi är i usa), sen har vi suttit ute i solen och bara njutit. har även försökt plugga inför mina finals men det gick ju sisådär. vi har även kollat i tidningar inför all rea som startar inatt. jag hittade en systemkamera för §100 så om den finns kvar så tänker jag att jag ska inhandla den till migsjälv som en liten tidig julklapp. min kamera förstördes ju igår och jag är ganska förstörd efter den :(.
nu känner jag doften av kalkonen, nam nam! den är på 26 pounds, med andra ord typ 15 kg!!
happy thanksgiving everyone!!

Alexander's spring

Vilken uppfriskning! Fantastiskt med denna "spring" som vi just kom hem ifrån. Vattnet var helklart, typ turkost. Jag tog en del bilder så de kommer upp snart. Jag hann tyvärr inte ta så många förrän kameran åkte ner i sanden. Förlåt mamma! Det gjorde mig på sjukt dåligt humör. Alla andra kan tappa sina kameror hur som helst och de funkar ändå, men så fort jag råkar göra minsta lilla så går den sönder. Det är väl inte meningen att jag ska ha en kamera. Fuck it! Aja, jag ska försöka fixa den.

Nu ligger jag bara och chillar i Alicias rum. Vilken underbar familj hon har!!

Ps. Saknar min kära familj! Men snart är jag hemma!

Underbart

Fyfan vilket underbart väder! Jag är lycklig! Dock molnigt men vad gör det när det är typ 25 grader?! Nu ska vi gå och bada i varma källare. Senare på schemat är det shoppingcenter, gå till ALicias jobb och käka middag och dricka, sen ska vi klubba.

HOLLAAAAAAAA

I'm outta here

Vädret i Danville är inte dumt för tillfället, ca 18 grader och halvklart, men jag nöjer mig inte med det. Jag tar mitt pick och pack och drar till sydligare breddgrader, närmare bestämt ca 25-20C och sol. What it does Orlando, Florida?!
10 timmars roadtrip och vi är framme. Denna trip kan inte komma mer lägligt på alla sätt och vis.





HOLLA AT YOU BOIIIIIIIIS!

confused.

tryna.clear.my.mind.period.

Dope

Kid Cudi - Alive


fingers crossed

i cross my fingers for you. you more than deserves it!

sometimes

ibland kommer jag på migsjälv med att sitta och titta på onödiga saker, som till exempel på facebook. det är så märkligt, kommer på mig själv med att titta på saker som är totalt irrelevant för mig. måste.sluta.ödsla.tid.på.onödiga.ting.PERIOD.

vill iväg nu!

bara två dagar kvar till jag beger mig till orlando, florida. kom igen tiden, gå fortare!

cold stone

kom precis hem, jag har varit och ätit glass på cold stone med danielle. det är så himla roligt att hålla kontakten med henne efter brasilien, hon är en fantastisk människa! nu ska jag och cami iväg och käka middag. sen ska jag se till att plugga lite och bara ta det lugnt.



snart är jag hemma! excited!!

Lionel 3 år!

Gratulerar på födelsedagen Lionel som blir 3 år!! Massa pussar och kramar och kärlek ifrån Muffinsmoster!!


löprunda och basket

kom precis hem ifrån en löprunda med min älskade roomie CAAAAAAAAMI! vilken härlig löprunda i höstsolen!
har hunnit duscha och ska iväg för att kolla på basket. därefter ska vi åka till hibachi och äta japansk buffe. så fantastiskt gott! det kostar ca 65 spänn så får du äta hur mycket du vill, bland annat sushi :D!

happy girl!


min säng är epic!

shit, har nog sagt det många gånger förr, men fyfan vad min säng är skön, finns inget bättre!

dagens fundering:
ska jag byta tillbaks till business major?

nu på schemat: nana BIG TIME

Malin Mallejum Niklasson

jag far val erkanna att jag saknar dig, ganska sa javla mycket!


Orlando baby!

På tisdag packar jag väskan och åker till Florida. I AM EXCITED! Jag och tre ifrån laget beger oss ner för att fira Thanksgiving med Alicia. This is gonna be wild! 26 grader, sol, beach, klubb, mat, black friday. WAAH!

finally done

har gjort klart min paper som ska in pa fredag. jag ar aldrig klar i tid, men idag ar jag klar med marginal. klapp pa axeln!

nu pa agendan: NANA!!

Can't stop listen to

Nelly Furtado - Turn Off The Lights


gym with the roomies!!

Ar sa javla laddad pa gym sa det finns inte! ska snart dra ivag med mina alskade roomiesar cami och miltonovich.


ni ar for javla bra ska ni veta! 


gott vader

sjukt vad varmt och skont det ar ute. det ar shorts och tshirt vader, hur underbart ar inte det? jag hoppas att det haller i sig tills jag aker till svenneland, da hade jag varit lycklig!

sitter i skrivande stund pa jobbet. vill bara hem for jag ar sa trott, men det ar alltid gott med lite extra cash sadar i slutet av manaden :)

later buddies!

blä

varför kan aldrig min engelska lärare vara sjuk eller ställa in hans lektioner?! dem är så fruktansvärt jävla tråkiga, men snart är det finally over!

nej, nu ska jag slänga in handduken. dags att nana mig lite. imorgon är det lektion, jobb och gym som gäller, kanske även lite indoor soccer.


Dagen

Dagen har bestått av skola, träning, nap och plugg. Gymkortet används flitigt och mer ska det bli!
Jag börjar bli trött, kanske är det dags att nana sig? Jag ska bara läsa lite mer genetics, jag har test i det på onsdag.

God natt USA, god morgon Sweden country!

Till min mamma

Mamma, nu behöver du inte oroa dig längre, vi har skaffat oss en bil försäkring nu :)

two first classes canceled

så går man upp, trött som fan och går till sin första lektion, så är den inställd. hur gött är inte det då? jag ahde gärna fått reda på det igårkväll dock. sen går man till sin andra lektion så är den inställd också, bam!! underbart! det gillar jag.

ska snart kila iväg på min första lektion för dagen. jag har 4 på rad, egentligen 6. fyfan, jag gillar inte måndagar. efter mina lektioner vlir det nog ett gött gympass. jag och cami köpte gymkort i helgen. jag är laddad!!


saknad

livet här i staterna är väldigt annorlunda ifrån hemma. jag älskar det! jag trivs som fisken i vattnet. jag vill inte flytta hem, jag känner mig just nu inte reda att flytta hem till sverige. jag har inte gjort mitt i staterna än.

hur som helst är jag snart hemma igen vilket jag ser så mycket fram emot! inte grejen att komma hem till sverige, men grejen att träffa min fina familj och mina fina vänner. jag glömmer ibland av hur fina ni är, och hur mycket jag saknar er, just för att jag lever ett helt annat liv här och ni inte är en del av det. familj och vänner, ni ska veta hur mycket jag saknar er och hur mycket jag ser fram emot att träffa er om mindre än en månad.

nu ska jag försöka nana, ska upp tidigt imorgon för att gå till skolan och ha 6 lektioner på rad utan break. feel sorry for me!

HOLLA!

Världens Finaste Pappi

Gratulerar på Fars Dag världens finaste och bästa pappi! Hoppas du fick en god tårta och har haft en bra dag!


En fin mammi och en fin pappi!

trodde ej jag var kapabel

jag har alltid sagt att jag är så dålig på att plugga. jag har faktiskt aldrif riktigt behövt plugga förrän denna termin så jag ska vara helt ärlig och säga att jag vet inte riktigt hur man pluggar, hur man hittar sin studieteknik. men jag ska säga er att efter dessa tre dagar så tror jag att jag kan börja säga att jag vet hur man pluggar. jag är stolt över mig själv, så mycket tid som jag har lagt den senaste tiden. verkligen, klapp på axeln sandra!

nu ska jag faktiskt plugga lite mer sen ska jag ta mig en dusch och gå och lägga mig.

det ska bli såååååååååå skönt med helg!


forresten

om exakt en manad sitter jag pa flyget pavag hem, hur sjukt ar det inte?! sondagen den 11 december klockan 9.45 svensk tid befinner jag mig pa landvetter flygplats :D

no life

kom precis hem ifran success center efter 6 timmars pluggande, ja du laste ratt. fyfan! jag har inget liv for tillfallet! ett prov att beta av imorgon och ett pa fredag. fredagens prov ar inte ens roligt. jag vill helst inte tanka pa det.
sa, jag kom precis hem ifran skolan. har tagit mig en dusch, atit lite kvallsmat och har lagt mig i sangen. ja, itnte for att sova, jag ska fortsatta detta javla pluggande. just nu kanner jag fuck it!

har inte pratat med nagon vidare mycket dar hemma pa det senaste. jag vill bara namna att jag lever, men jag lever med nod och nappe. om en vecka har min skola lugnat sig. jag har tre prov, tre quizzer och en book review paper pa en vecka, och efter det hoppas jag att allt ska lugna sig.

simme lugnt darhemma! saknar er!

klapp pa axeln

har suttit i success och pluggat i 4 timmar. klappar migsjalv pa axeln! ska snart dra hemat, men finner ingen energi till det. kanske ska plugga annu en timma?! nejfyfan! nu ar det bra.

HOLLA!

trött

one of those days. sjukt trött tjej och ont i huvudet, och ingen energi eller motivation/koncentration till att plugga.
jag tror jag gör bäst i att nana mig.

en månad kvar och jag är hemma i svenneland! :)

long time no see

Här kommer en summary av senaste dagarna. Banketten var jättetrevlig med sjukt god mat. Dagen efter den hade vi semifinal mot Shenandoah, vi förlorade på straffar. Shenandoah vann finalen emot CNU. Jag kollade matchen live, en riktigt dålig match, vi hade kunnat vinna den enkelt. Vi borde för övrigt ha vunnit semifinalen utan övertid och straffar. Det har riktigt sugit och jag har varit ganska deppig efter det.
Både fredag och lördag festade vi vilket har varit jävligt skönt och roligt med tanke på att vi inte har kunnat festa utan att behöva tänka på att man ska upp dagen efter på träning eller annat. Jag har äntligen fått sova ut hela helgen. Pricken över i var ett en vän överaskade med att komme hit, helt underbart! Underbar helg med mycket känslor.

Kom precis hem ifrån skolan, ska snart börja plugga för jag har en hel jävla del att göra de sista veckorna innan jag äntligen kommer hem till min älskade familj och saknade vänner!


practice/walk through

har precis vaknat. det ar dagen innan match och vi ska ha tidig traning vilket betyder ingen skola for mig! BAAM! jobbar mig upp mot ett gott mood, ar inte riktigt dar, men forsoker.

krossa shenandoah imorgon, big time!

unfocused

shit, jag är så ofokuserad just nu så det finns inte. jag är ganska säker på att det är slutspelet som spökar. jag kan liksom inte fokusera på att plugga vilket jag behöver göra idag. det känns som att jag har hur mycket som helst i huvudet. det känns som att jag behöver en förändring av något slag. det känns som att jag har tappat något. det känns som att jag måste göra något. det känns som att jag borde se saker lite ljusare. det känns inte helt hundra.

så, nu har jag skrivit av mig. nu ska jag börja fokusera igen. c'mon sandra, you can do this! klapp på axeln!

Min stjärna!

Min älskade roomie Milton blev Player of the year! Jag är så glad för dig! Det förtjänar du älskade vän!

Jag blev själv utsedd till midfield i second team. Det tackar jag så hjärligt för!

Imorgon är det bankett, förra året var det så trevligt så jag ser fram emot denna middag. Lite märkligt att sitta på middag med sina rivaler (de andra lagen) men vafan.

ska snart åka iväg till north campus och ha möte med laget. ladda som fan inför matchen på fredag!!

way to go au!

vi vann med 4-3 idag. vilken jävla match. vi spelade bra i första 15 sen va resten av matchen inget att ha, men ofta blir det ju så i finaler. två nervösa lag som båda vill vinna, det blir ofta ingen rolig match, men huvudsaken är att vi vann! good job ladies!
nästa match är på fredag emot shenandoah, vilka vi förlorade emot i serien. revenge! på torsdag kväll är det banquet, de fyra lagen som har tagit sig till semifinal går på middag och där delas det ut awards osv. en mycket trevlig tillställning! den ser jag fram emot.
när(!!) vi vinner på fredag så spelas finalen på lördagen. jag är så jävla excited, jag kan knappt koncentrera mig på skolan.

nu ska jag äta klart min ben and jerrys glass och sen ska jag nog säga god natt!

ps. jag saknar mina systersöner så enormt, om en dryg månad får jag kramas med dom igen!! hoppas dom kommer och hämtar mig på flygplatsen!! :D


Quarter Final

Har nu påbörjat mina runtiner innan match. Getting into my zone

Mia Törnblom

Vilken härligt människa! Du är fanimej helt fantastisk, och jag har inte ens träffat dig. Jag önskar att få träffa dig någon gång i livet, för du äger fanimej!

http://www.youtube.com/watch?v=RQc1C8HjoI8

RSS 2.0