Cars

Efter tre veckor har jag och mina sambos insett att vi behöver en bil. Coach har kollat upp försäkringar till oss så nu ska vi bara bestämma oss för vad det blir för bil. De bilar vi har tittat på är Audi A4, Ford Mustang GT Convertible och någon Honda. Jag har vart helt och hållet inne på en Mustang men får jag bestämma så blir det en Audi, då får vi en nyare bil som har lägre mileage för samma peng som Mustangen.
Jag ska prata med coach efter träningen idag om detta, för vi måste ha en bil NU!

Nu ska jag läsa ca 50 sidor engelska som jag har läxa på tills imorgon, wish me luck!

Puss och kaka och kärlek!

Bond, James Bond

Ligger i min säng och ska nana mig nu. Klockan är kvart i 11 och jag ska upp vid halv 7 tiden imorgon för att ha engelska.
Camme ligger redan och nanar och Milton är inne hos våra neighbor roomies och kollar på tv. Jag avlägsnade mig precis av den anledningen att vi satt och kollade på Bond och sen när det var 20 minuter kvar av filmen så bytte dom kanal för att de skulle kolla på Entourage. Hmm, kind of wierd. Kollar man på film så kollar man väl klart på den kan jag tycka. Aja, jag tycker om dom ändå och jag är ändå trött :)
Tre dagar kvar till premiärmatchen i Averettröjan. Riktigt nice!

Sov gott alla glada och ledsna

Mycket kärlek ifrån Danville (VA)


Bond, James Bond

Ligger i min säng och ska nana mig nu. Klockan är kvart i 11 och jag ska upp vid halv 7 tiden imorgon för att ha engelska.
Camme ligger redan och nanar och Milton är inne hos våra neighbor roomies och kollar på tv. Jag avlägsnade mig precis av den anledningen att vi satt och kollade på Bond och sen när det var 20 minuter kvar av filmen så bytte dom kanal för att de skulle kolla på Entourage. Hmm, kind of wierd. Kollar man på film så kollar man väl klart på den kan jag tycka. Aja, jag tycker om dom ändå och jag är ändå trött :)
Tre dagar kvar till premiärmatchen i Averettröjan. Riktigt nice!

Sov gott alla glada och ledsna

Mycket kärlek ifrån Danville (VA)


Supersugen

Det blev filmen Supersugen ikväll. Har sett den flertalet gånger men den är ju så klockren!
Nu ligger jag i sängen och ska nana mig, är sjukt trött och ska upp vid 9:00 imorgonbitti för att träna. Sen på eftermiddagen är det en träning till. Däremellan ska jag nog vara så duktig att jag ska plugga lite Athletic Training.

Fyra dagar kvar till premiärmatchen i Averett University-tröjan. För er som inte vet lirar jag med mitt gamla nummer 6 och spelar mittback i laget.

Sov gott och mycket kärlek!

Helgen

Tjeeeenis!
What´s poppin dudes? Själv ligger jag i min säng och pratar med mina roomies och min kära granne jonathan, mycket trevligt.
Ikväll blir det en go film inne hos våra neighbors som vi bor vägg i vägg med. Dom kom hem med massa gotti till oss så nu är vi lyckliga.
Vill även nämna att igår va första collegefesten vilket va awesome. Röda muggar, mycket folk, ton med öl, cops, go musik, osv osv.
Ett hopplock av gårdagen i bilder följer här. Titta och njut.

Nu är det dags för movietime.

Mycket kärlek!



Lunch break

Firstly, CONGRATULATIONS Camilla Henrietta Margareta Kamel, Cammi Camme SneelHeest Kylmänen Sjörén! 19 bast och idag är det feting party för dig! :)

Sitter hemma i min ensamhet i lägenheten nu och har precis käkat lite lunch. Mark, Milton och Cammi har begett sig till sina lektioner. Min nästa lektion börjar om en timme, då har jag IDS.
Imorse hade jag engelska och biologi. Alla lärare jag hittills har haft är riktigt sköna lirare, I LIKE!
Well, efter IDS ska jag bort till North Campus, där vi har våra fotbollsträningar, och ha athletic training och till sist är det träning.

Efter träningen.. Las party! Camilla fyller år! :D
Egentligen är festen för en kille som ska åka hem. Han har vart här en vecka och är förstaårselev.. Hmm undrar hur han tänker när han pungar ut pengar för skolan och åker hem innan skolan ens börjat..??

Aja, nu ska jag röra på mig till Bookstore och inhandla lite böcker till mina kurser. En bok kostar 100Dollar. Kan du räkna vad det blir i svenska?! :O

Puss och kram och mycket kärlek!

Averett Cougar

Förresten, här har ni mig som en Averett Cougar. (Bortastället som är blått, blått, blått med gula nummer är ruggigt mycket fräschare)

Kärleken!


The apartment

Först och främst, det blev ingen tennis eller matte för mig denna termin. Det blev Engelska, IDS (Collegekurs), Athletic training, Biologi och Bowling. Riktigt nice faktiskt. Tisdagar har jag bara Bowlinglektion, och sen ledig.
Idag har vi vart på invigning av skolåret 2010-2011, gjort mattetest som gick great, kopiering av visum etc, lektion och träning. Våra lagkaptener sa till coacherna idag att vi allihopa var trötta så de ställde in sista träningen idag för att vi skulle få vila, vilket var bra. Jag känner mig inte trött i kroppen men psykiskt är det jobbigt att hela tiden ha tider att passa osv.

Well, tomorrow it is.. the big day. Skolan börjar på riktigt och min första lektion är Engelska. Sedan är det dags för Biologi, därefter IDS för att sedan avsluta dagen med Athletic training.
Träningen börjar 17:00, det gör den varje dag om vi inte har match. 6 träningar och 3 matcher i veckan. Jag har säkert nämnt det men jag n'mner det igen. Vill ni kolla när vi lirar våra hemmamatcher kan man kolla på nätet live. www.averettcougars.com (längst ner, continue to Averett Cougars) och så trycker man på "Listen live" till vänster. Det går bara att göra när matchen är.

Nu ska jag sluta tjöta och istället visa vår kära lägenhet som ligger 1 minuts gångväg ifrån skolan.


Enjoy and lots of love dudes!



Practise

Trött jag är nu.. dagen började med en träning. Träningen... den var hård. Det var dock bara 25 minuter fys idag.
Pernilla och Cammi har åkt på treatment nu, så jag sitter och pratar med Mark som är hemkommen ifrån match. Ska snart bege mig till träningen. Coach hämtar mig om 20 min. Lite segt med träning så sent på kvällen, den slutar 23.30 så ska jag upp imorgonbitti och göra ett matteprov, sen lämna in massa visumgrejer till skolan, och sen på lektion.

Nu ska jag och Mark diskutera musik. Han anser att man kan lära sig att gilla musik om man lär sig bakgrunden om den.. Och han vill även börja gå på opera.

Mycket Kärlek!!


Val av kurser första terminen

Pre-season är i full rulle och egentligen skulle vi haft två träningar idag men vi hade bara en jättelätt inomhusträning för coach ville inte att vi skulle vara ute i solen.
Imorgon ska jag träffa min advisor Dr Lewis för att bestämma vilka kurser jag ska ta denna termin. Richard, min kära granne och gamla skolkamrat, rekommenderade några kurser så dom får det nog bli. Det som jag har tänkt läsa första terminen blir nog English, Freshman Success, Math, Tennis och.... bowling. Haha! Sportkurserna är enkla kurser och om inte min advisor rekommenderar något annat imorgon så blir det nog dessa kurser.

Well, it´s time to go to sleep. Klockan är nu 22.30 och vi ska upp vid 8 för att ha fotbollsträning. Vi hade förresten individuella möten idag med Coacherna och jag kommer va med i the line-up och hon vill ha mig som innerback. Hmm, don´t like, men bättre än att vara bänkvärmare, eller än värre inte ens vara med i förstalaget. Vi är ju trots allt bara 16 av 35 som kommer få vara med i förstalaget.

Mycket kärlek!


Usa, Virginia, Danville, Randolph street

Yeeey, en vecka har gått och jag stormtrivs. Vi har haft sjukt mycket motgångar med flighter som har vart för tätt inpå, elektricitet som inte har vart på, konstig landlord, internet som krånglar järnet och fel lägenhet.. Men nu har vi börjat komma iordning.
Våra coacher ställer upp sjukt mycket. När vi har haft problem eller behöver köpa något kommer de och hämtar oss direkt eller så kommer de med mat hem till oss. GRYMMA!

Vi har just nu pre-season. Det innebär mellan 2-4 träningar per dag. Idag hade vi match. Vi vann med 9-0, kind of good. Jag spelade centerback. Helt okej faktiskt. 
Imorgon ska vi ha individuellt möte med coacherna och val av el capitano. 

Om ni vill läsa lite om mitt lag kan ni gå in på www.averettcougars.com och sen Womens Soccer team och sen roster. Där ser ni alla spelare i laget. När vi spelar hemmamatcher kan man även se dom live på denna sida.

Här kommer lite bilder. Har inte hunnit ta några pics än för vi är ju som sagt mitt uppe i pre-season och man är död efter varje träning. Det kommer, I promise :)

Mycket kärlek!


Fredagen den 13e

Sitter och kollar på mina två stora resväskor. Det är mycket som ska med när man ska vara borta i fyra månader. Om tre timmar ska jag upp för att bege mig mot Landvetter Flygplats. 6.50 går planet. Göteborg-Arlanda-New York-Virginia. Ankomst 18:00 amerikansk tid.

Tack alla ni som var med på Liseberg! Det var en trevlig avslutning. (Bilderär jag på tok för trött för att lägga upp men det kommer med stor sannolikhet i ett senare skede)
Tack världens bästa familj för en riktigt go middag. Mer av det när jag kommer hem, helt klart!

Jag tror bestämt att det är dags för sängen för sista gången på ett tag. Den är verkligen go!
Jag skriver så fort jag fått fixat allt med internet mm.

Mycket kärlek till er!


Varberg, Fun City

Lias och Lionel

Litet hopplock av bilder ifrån dagens aktivitet. Hela familjen åkte till Varberg för att besöka Fun City. Tummen upp för detta sommarland om man har småbarn.
Vi kom hem för några timmar sedan. Sedan dess har jag packat, packat lite till och funderat på vad jag ska packa mer.
Imorgonbitti klockan 9.00 är det dags för lite Cykel Activio på Sportlife. Activio is the shit. Prova det om du har Sportlifekort. Jag saknar dock att gå och träna med min älskade vän Sandra Kallas som är i Los Angeles nu. Det får bli när jag kommer hem i vinter igen.
Well well, efter träningen är det hjärnhinneinflammationsvaccin, ringa arbetsförmedlingen, träffa min vän Alejandro som fyller år imorgon, och sist men inte minst 5kamp på Liseberg med mina vänner. En liten "hejdå"-grej innan jag åker. Sedan får vi se vart det bär av, jag hoppas ju innerligt att vi kollar lite på Kapten Röd som spelar imorgon på Storans parkeringsplats kl 22.
Nu är jag nanig, ligger redan i sängen.

God natt!

Kärlek!

Skype

Försökte mig på Skype med Ida för en stund sedan. Jag såg henne, men hörde henne inte? Jag blir så trött, alltid ska det vara något. Hade ju vart trevligt om ljudet fungerar så jag kan få prata med la familia, los amigos och el novio när jag är på andra sidan jorden. Well, det får bli ett senare problem.
En annan sak som har stört mig förbaskat mycket är att jag inte har kunnat byta bakgrundsbild på min dator tidigare. Jag gick in och läste om det och tydligen har Windows 7 låst det, så att man inte ska kunna byta..(?)
Så jag, datafreaket myself, laddade ned ett program för att åtgärda detta. The problem is solved.
Har du samma problem? Sök på google efter MyColor. Tummen upp!

Nu är det dags för lite packning. Som sagt, det är en del som skall honka på till det stora landet.
Ps. Jag hoppas min älskade Robert har det grymme i Greklandet. Dock var de inte nöjda med hotellet så de ska byta imorgon. Ds.

Kärleken!


Dagen

Fyra dagar kvar till avfärd och jag har tokmycket att göra innan dess. Idag har jag iallafall avklarat en del. Klockan på mobilen ringde 8:30. Jag kom dock inte ur sängen förrän strax efter 9. Snooze är en uppfinning som uppskattas ifrån min sida!
Klockan 10.50 var jag på Vårda Ögonklinik hos min läkare för att kika läget på mina ögon, jag gjorde en laseroperation i mars. Inga kostigheter, oerhört bra sa läkaren.
Därefter åkte jag raka vägen till Ebba. Vi gjrode lite käk och inväntade Ida. Kyckling, sallad, fetaost och pasta is the shit!
Därefter en sväng till Allum. Jag var tvungen att investera i ett par inomhusfotbollsskor. Härligt, sitter med dom på nu faktiskt. De är ett par svarta Nike med rosa inslag.
Väl hemma har jag sjukt mycket att göra. Jag har hittills hunnit städa min bil invändigt. Tvätta den får jag göra en dag då det inte regnar.
Nu sitter jag i soffan och degar med mina systersöner Lionel och Maximus och kollar på Lotta på Liseberg. Sen är det dags att börja packa. Två stora resväskor och ett handbagage, tillsammans får de väga ca 70kg, jag hoppas det räcker för de första 4 månaderna.. Men vad ska jag packa är the big question?!

Idaho och bebbjävel, tack för idag. Jag gillar helt klart hänget med er!

Mycket kärlek!


Tanken bakom..

Tjenis!
Jag tror inte att någon i min vänskapskrets hade förväntat sig att jag skulle skaffa en blogg, inte ens jagsjälv faktiskt. Vill ni höra anledningen? För dig som inte orkar läsa så säger jag här Välkommen till min blogg och trevligt att du fann mig. Vi får se hur mycket uppdateringar det blir framöver.

Anledningen till sandyballonkas.blogg:
Well, som jag sa så har varken jag eller mina nära och kära förväntat sig en blogg av mig. Jag läser inte många bloggar, kan inte mycket om bloggar och har aldrig varit intresserad av att lära mig om det heller.
Ni som känner mig vet att jag ska bege mig över Atlanten och till Förenta Staterna, Virginia, om mindre än en vecka. Och många har tjatat på mig att skaffa mig en blogg så att de kan ta del av vad som sker i mitt liv i deras frånvaro. Självklart vill jag att de ska få ta del av mitt liv och det är ju ett strålande sätt med en blogg, MEN som jag nämnt är det här med bloggar egentligen inte min grej. Tanken om att starta en blogg har jag därför lagt på hyllan fram tills idag..
Idag är en helt vanlig söndag för många andra, men inte för mig. Idag begav sig nämligen min käresta Robert till Grekland i en vecka. Sjukt skoj för honom tycker jag! Dock är denna dag den sista jag ser honom på över 4 månader.
Han är den första jag "säger hejdå" till innan jag beger mig över havet, och det är jobbigare än vad jag har föreställt mig. Jag vet att kommande dagar kommer bli precis lika jobbiga. Säga hejdå till alla vänner och la familia.
Så, tanken bakom sandyballonkas.blogg är att kunna skriva om min vardag i alla dess former; roliga, tråkiga, händelserika, vanliga, men framförallt amerikanska vardag.

Enjoy!

5 dagar återstår i Svenneland.

Kärlek! /Sandra



RSS 2.0