sketchballs



hahaha, dom e fan sjuka domhär två. just say

Christmas break - big time

dålg uppdatering, men what to do, har ju inte en lugn stund förutom när jag sover vilket jag knappt gör.
julafton var helt fantastisk! jag har inte gillat julen men nu när jag har 4 systeröner så kan jag ju inte mer än älska den. mina systersöner är dem bästa ocg grymmaste! <3
har träffat en del vänner det senaste vilket är sjukt skoj då jag har saknat dem!
nu sitter jag och tar en "paus" i packningen som jag inte ens har börjat med. jag orkar fan inte, hur ska detta gå? för den nyfikne och omedvetne så åker jag till tyskland och sensation white imorgonbitti. kommer hem igen på söndag. nu ska jag fortsätta tjöta med min efterblivna vän mallejum och mina älskade svarta vänner ifrån staterna.

här kommer lite bilder ifrån mitt christmas break so far. later buddies!








Mina älskade systersöner Lias, Lionel, Maximus och Leon <3<3<3<3


avslutar med min älskade vän alejandro och min lovely sambo milton som jag förkrökade med lite lätt på juldagen.

häggmys

en mycket trevlig kväll hos häggjävel. vi gick och köpte gurka och dip. när vi gick förbi kyldisken blev jag sjuuukt sugen på yohurt, och vem bangar inte en yoghurt i sugets hetta?
och som vi har tjötat.. jag klagar inte. och jag ska va helt ärlig så ville jag inte lämna min jävla häggan men så fick det bli då hon ska upp och arbeta och jag ska upp och träna. efter träningen blir det skridskor med alejandro.

tack för idag häggan, underbart att se dig. jag gillart!


dan, föra dan och en visit hos häggjävel

just have to say: ruggigt gott med mammas mat! nam nam!
idag haar jag och mina kära storasystrar varit på ullared och handlat. vi har alltid så sjukt skoj, vad vi än gör.
om en stund ska jag åka och träna lite och sen bär det av till häggan. det ska bli underbart att se dig mitt lilla hjärta!


my lovely bed in sweden

nyss hemkommen ifrån allas älskade idaho. riktigt gött häng med min fina idag. vi kollade på tomten är far till alla barnen och tjötade som alltid förr, underbart! :)
innan var jag och besiktigade bilen med min underbara vän alejandro och sedan åkte vi och hälsade på min lovely kristin som bjöd oss på käk.

dagen har varit wonderful, har träffat tre underbara vänner och har bara njutit igenom hela dagen. nu är det dags för att borsta gaddarna och slänga mig i bingen. jag vet inte om jag nämnt hur mycket jag har saknat min säng när jag har vart i usa? i usa har jag 90cm säng, hemma i svenneland har jag 180cm säng.. huuuge difference!


10 days left

grymme gymträning med min systers man på sats idag. jag har skaffat gymkort där så nu innan jag åker tillbaks så tränar jag som en galning. vi körde ett hårt rygg/axlar pass vilket var underbart. jag känner dock att jag har tappat lite styrka när jag har vart iväg, men det går snabbt tills man är tillbaks igen.

en liiiiiten notis i dagens inlägg är att det är 10 dagar kvar tills jag sätter mig på flyget och åker till deutschland oh sensation white. just say...........




alfrida..

alfrida har åkt hem. jag har känt henne sedan barnsben och vi har näst intill alla gånger haft otroligt roligt ihop. hon är en av mina närmsta vänner och jag kan säga allt till henne utan att jag ska behöva vara rädd för att få kommentarer eller att hon ska dömma mig för den jag är eller mina handlingar i livet. hon står där som ett stort berg som jag kan stötta mig på och bolla tankar med.
vår vänskap började ganska komiskt. det var i förskolan och jag ville tälta med någon. jag hade ringt alla mina vänner och det var alfrida kvar på listan. jag ville inte ringa henne, men jag gjorde det ändå för jag ville tälta. och hon kunde komma. denna natt förändrades mitt intryck av alfrida. hon kom väldigt snabbt att bli en av mina bästa vänner och efter en tid gjorde vi allt tillsammans. vi sov hos varandra varje dag, även skoldagarna, jag följde med till hennes tidiga skridskoträningar, vi delade på samma kille, vi lärde oss saker tillsammans, vigjorde slut med killar och blev tillsammans med killar tillsammans. jag va till och med hemma och sov hos henne när hon inte var där. jag gick upp på morgonen och åt frukost med hennes familj, gick ut och lekte med våra kompisar, gick hem och åt lunch med hennes familj, lekte med henne småsyskon, åt middag och kvällsmat, och sen gick jag och la mig i hennes rum, sov och vaknade och samma visa igen. allt när hon inte var hemma.
tiden gick och som man brukar säga, fina sagor har även dom sitt slut. vi gick skilda världar.
efter ett tag hittade vi tillbaks till varandra, äldre och klokare. idag är jag så glad att jag har henne, i vått och torrt. den här tjejen är en av få jag vet att jag inte behöver vara rädd för att prata med allt om. hon dömer inte över huvudtaget. hon inte bara tar, hon ger så sjukt mycket. hon är helt enkelt en riktigt härlig människa.


sunday afternoon and my lovely, missed alfrida

hi folks,
hoppas ni har haft en grymmehelg. det har jag. jag har träffat vänner och chillat gärnet. igår somnade jag som en stock efter träningen och en dag på liseberg.
idag har jag hittills inte gjort många knop. umgåts med familjen och nu sitter jag och väntar på att åka och träna med min sis tessan. därefter kommer min älskade och saknade alfrida hem till mig. vi ska käka middag och tjöta. jag och alfrida har alltid så sjukt mycket att prata om.

nu ska jag packa väskan till body pumpen.


later buddies!

god morran

blev väckt av mina älskade systersöner Lias och Lionel idag vid 7.45. trött var jag med man kan ju inte mer än le när man hör dom ropa efter moster utanför dörren. nu har vi ätit frukost och ska snart ut på isen med fyrhjulingarna. dom älskar att åka med dom.

later buddies!

att älska som en porrstjärna

nyss hemkommen ifrån julbord med laget, underbart. det är alltid som vanligt när vi träffas, så jävla barnsliga, så jävla underbara!

nu ligger jag i sängen och ska läsa i jenna jamesons självbiografi "att älska som en porrstjärna". jag hatar att läsa, men den boken är ett undentag. detta är andra gången jag läser den. om du är bokhatare eller bokälskare, LÄS DEN! helt fantastiskt bra bok!

morgondagens schema:
1. ut på isen med fyrhjulingarna och familjen
2. träna(?)
3. jul på liseberg
4. träffa kallas

sov gott buddies! kärleken!

funderingen..

..betyder det något?

A thing that made me happy

dagen började med att jag tränade med kallas och johanna. underbart att se er! därefter träffade jag veronica och mina systersöner. det är underbart hur de har vuxit och utvecklats. lias har börjat prata och leon kan sitta upp och även krypa litegrann. lias var väldigt reserverad i början och det verkade inte som att han visste vem jag var riktigt. men vi började leka och spela fotboll som aldrig förr, och när jag skulle gå därifrån ropade han på mig, han ropade hejdå moster! detta gjorde min dag. mina systersöner är helt underbara och jag älskar dom över allt annat.

imorgon ska jag fika med min älskade bebbjävel. underbart, jag saknar dig så! därefter ska jag hem till robert och hänga lite. det var ett tag sedan jag såg honom och det ska bli skoj.

nu ska jag kolla på film med mammi och pappi, wondeful. jag sänder även en tanke till min älskade pernilla milton som har opererats idag. det var underbart att prata med dig och höra att du mår bra. vi hörs och kanske ses en sväng imorgon.


..............later buddies!


Quad biking

har varit ute med min sis, hennes man och hans vän och åkt fyrhjuling på isen. Vi hade även med oss ett rep, snowboard, snowracer och snowblades.
sjuukt skoj att åka blades bakom, det gick som bara den!

nu sitter jag och bränner en go skiva och lyssnar på lite go musik. ska även försöka hinna med att låsa upp min mobil, någon som har något förslag på vart jag kan göra det? En HTC windowsphone ifrån usa..

jag tycker det är riktigt härligt att vara hemma och få träffa min familj och mina vänner, helt underbart! men jag skanar allt lägenheten och mina roomies och buddies.. mycket kärlek till allihopa!!

Svenneland och Götet

Har vart två hektiskaa dagar. I lördags landade vi 12.00, 14.30 var jag i hammarkullen och spelade futsal. 2 matcher. sedn vad det raka vägen hem, duschade och svidade om till andra kläder på 30 minuter och gav mig till julbord med familjen. därefter direkt in till stan och träffa alla mina vänner. jag vill tacka alla som deltog, jag hade verkligen en helt fantastisk kväll och jag gick bara runt och njöt av alla närvaro, underbart och härligt!
vaknade 13 dagen efter av att mamma knackar på dörren och frågar om jag vill med ner och grilla på sjön med familjen, självklart!
därefter åkte jag hem till min älskade kallas och träffade henne, jag har burit ditt halsband sedan jag fick det!
idag vaknade jag 14 av att patrik ringer och väcker mig.. gick upp, fixade iordning mig och åkte och kollade på lionel när han var tomte i luciatåget. åkte direkt därifrån in till stan och träffade patrik. sen åkte vi hem och kåkade middag hos mig och nu sitter jag i soffan och är rastlös.. vill ha mina sambos här nu. jag saknar fanimej er!

börjar dock bli trött och ska upp tidigt för att åka till tandläkaren, sen ska jag, therese, baba och david ner till sjön och åka snowboard och snowblades bakom fyrhjulingen.

god natt älskade ni, det är underbart att vara hemma!

Homecoming

då ligger jag här i sängen och har bestämt mig för att inte sova. jag ska dygna för då är jag trött på planet.
jag har packat väskan, laddat ipoden, laddad telefonen, laddad datorn, fixat med i-20, csn papper, pass, städat lägenheten, tvättat, sagt hejdå till alla buddies.

jag ser sjuuukt mycket fram emot att få komma hem och träffa familjen och alla vänner, men det är något som känns vemodigt med att lämna danville, jag kan inte sätta fingret på vad. yeye, det blir säkert bra.

snabb utvärdering av första semestern på averett university:
vad har varit bäst: att hänga med mina buddies, fotbollen, alla sjuuuka fester och en helt en kultur att leva i
vad har varit sämst: drinking rule, curfew och en helt ny kultur att leva i

jag ska gå ut och se vad mina buddies jonathan och mark gör i vardagsrummet.

vi ses imorgon mina älskade vänner! jag kommer inte att ha mitt gamla nummer till en början, jag kommer ha ett tillfälligt nummer som jag kommer skriva på face och i bloggen så fort jag kan. <3

stolt..

..jag vill bara medla att jag är färdig med alla assignments, prov och papers för denna termin. jag har klarat av den första terminen på engelska, jag är stolt över migsjälv! ärligt talat så trodde jag inte på migsjälv. men se!


there i go

sista exams avklarade och nu sitter jag här och har bara en liten assignment kvar, riktigt härligt! får väl sätta mig med den nu så att jag får den gjort och sen bara kan njuta av att vara helt klar och göra vad vill.

ikväll ska jag till fugates och hänga med några vänner och imorgon ska vi ut och äta på restaurang med vår lilla familj. därefter blir det kalas. sista natten med gänget. det kan ju bara gå på ett sätt! torsdag åker miltonish hem. mark, cammi och jag ska städa lägenheten. ska också hinna med en dejt med min älskade norska vän johanne innan det är dags att packa de sista sakerna och prepara för fredag morgon då det är dags att åka till flygplatsen.


<3

just say..

..five days left n i´ll be home

min gamla sambo

packningen har börjat och jag kan säga att det är med nöd och näppe jag får igen resväskan nu så jag vet inte hur det ska gå med det sista som ska i..(?) yeye, a later tissue.
när jag började packa hansbagaget så hittadejag en bunt med bilder och text. kvällen innan jag skulle åka till usa så fick jag ett mail ifrån en väldigt speciell och nära vän. i mailet var det ett dokument bifogat. i dokumentet hittade jag massa bilder och texter till bilderna. detta dokument var ifrån min älskade gamla sambo jennifer ewing. jag minns att jag läste igenom det snabbt för jag hade bråttom och printade sedan ut det och la det i mitt handbagage. och idag hittade jag det och har läst igenom det igen. nu har jag satt upp detta på väggen intill min säng. tack sambotambo!!

jennifer och jag på balen 2009

kvällen igår var kort och gott chill. vi käkade först på ett mexikanskt ställe. sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för att gå till Basketball house, men vi stannade hemma och krökade med vår lilla familj och tre buddies ifrån basketball laget (egentligen spelar bara två av dom basket men den tredje räknar jag som en av dom för han hänger alltid med dom)

dags att nana, sov gott och vi ses vääääldigt snart :) <3


Jägermeister night

Heeelt sjukt rolig och crazy night igår. Jag låter bilderna tala för sigsjälv..


Kvällens början..


Dagen efter..

Här följer vad som hände emellan dessa bilder..

Riktigt gött gäng på förfest hos oss


Cammi, G, och jag


Buddies havin´ pre-game at our place


Jag och ankan innan det är dags att bege sig till Davids house på party.

7 dagar kvar innan jag är hemma!!

Dope

Två riktigt nice låtar

Miguel ft. J Cole - All I want is you
Trey Songz - Bottoms up

final exam och 8 dagar kvar

God eftermiddag mina vänner,
jag är nyss hemkommen ifrån min final exam i biology. jag vet faktiskt inte hur det gick. jag svarar alltid på alla frågor, men idag lämnade jag 3 frågor utan svar.. det var små frågor så det är ju bra men.. well well, jag har fått A på alla mina tests, assignments och lab reports så jag hoppas att det blir ett A i kursen.
nu sitter jag vid bordet och käkar lite frulle och lyssnar på när mina älsklingar mitonish och cammiluring diskuterar om deras final exam i religion.

ikväll får vi se vad som händer, det är fredag, det är final exam-day så det kan bli att fira.. vi får se.

hur sjuk är inte denna då? att jag är hemma om 8 dagar.........................

inferno

vaknade upp 8 imorse med mina kläder på, lampan tänd, ett halvfärdigt sms på mobilen, och dörren vidöppen. to be honest, så är jag nog fortfarande aningen berusad.
frågan ni ställer er, vad ggjorde jag igår? jo det började med att jag och miltonish sat hemma och krökade. jag började bli riktigt laddad och tidigare under dagen hade josefine (en tjej i laget) frågat om jag ville med till greensboro och clubba. varför inte? jag bestämde mig 20 min innan vi skulle åka så jag svidade snabbt om och förfestade med migsjälv i badrummet (milton satt och höll med sällskap, hon var inte riktigt lika laddad som mig)
väl där träffade vi massa bekanta ifrån skolan.
vi hade sjuuukt skoj! inte som att gå ut hemma.. bättre!
nedan finns en bild på inferno, klubben som vi va på, och även en bild på josefine som jag partade med (hon är längst till höger på kortet, jag hittade ingen bättre bild).


Annika, Tara, Johanne och Josy på halloween (Josy va jag ute med igår)


inferno

So long buddies!


neighbours

och här ligger jag och mina roomies i vårt rum, trötta like itwas no tomorrow, jag höll till och med på att somna 8.30pm. men alltid ska det vara något när man är riktigt trött. våra grannar nedanför ska ju självklart ha en jävla fest. och deras högtalare är då inte att leka med. en av deras högtalare är precis nedanför min säng vilket resulterar i att min säng darrar. galet detta. för den nyfikne lyssnar de just nu på millionaire, fråga mig inte varför när de har fest.. de vill att vi ska komma ner och joina men vilken trött själ orkar det?

yeye, jag hoppas ni tycker synd om mig. förresten, en fantastisk härlig sak att berätta är att imorgon är min sista skoldag, sen har jag tre final exams och en onlinekurs som jag skall avsluta och sen är det så gott som jullov för mig :)

mycket kärlek ifrån en rackarns trött sandra

RSS 2.0