Tack pappi!

Jag vill tacka min fina pappi för mina nya fotbolls skor. Dom är helt grymma! Tack!!


bad update

Dalig update fran min sida. Skolan har dragit igang med rivstart. Mina klasser ar: Pharmacology, Pathology, Organic Chemistry och Nutrition. Tva av klasserna ar redan riktigt svara, men jag skall klara mig igenom min nast sista termin galant.
Forra onsdagen drog jag tillsammans med 7 andra tjejer fran laget till Charlotte (2 timmar ifran) och at mat pa ikea. Darefter var det konsert som gallde. Och gissa vilka? Inte mindre an Backstreet Boys :D! Det var riktigt haftigt. De spelade en massa gamla latar och de hade sina gamla vita kostymer och allt. Riktigt haftigt att se dem live faktiskt!
Annars hander inte mycket i livet har borta mer an sjukt mycket plugg, en hel del fotboll och gott hang med lagkamraterna.
Pa fredag aker vi till Maryland (ca 6 timmar bort) dar vi ska spela 2 matcher. Forsta matchen, som ar pa lordag, ar mot Johns Hopkins som ar rankade nr. 7 i hela uda (div 3). Jag har borjat ladda redan nu :)

Nu ska jag ata, sedan ar det dags for traning :D !!

6am practice

sa vi ar mitt uppe i pre-season. Laget ser riktigt bra ut hittills. Vi tranar tva ganger om dagen, ater lunch emellan och middag efter sista traningen. Det kanns skont att vara tillbaka i USA och jag ar riktigt laddad infor sista sasongen med mina fina cougars. Detta ar ska vi ta hem ringen igen!
Imorogn har vi traning kl 6.00, sa det blir en tidig kvall idag.

Nu ska jag kika runt lite pa min nya dator och sedan borsta tanderna for att nana mig. Jag inser att datorn jag kopte fran en god van ar way too advanced for mig, haha. Jag far nog kika runt lite mer pa den for att komma underfund med allt :)

Karlek!

Danville

Då var jag tillbaks i den lilla staden Danville. Det känns skönt, och sjukt roligt att träffa laget och andra vänner och bekanta. Varmt och funtigt som satan! Idag spran vi yoyo-testet för att träna inför det, sedan lirade vi lite boll. Åh vad roligt!
Ikväll åskar det som bara den. Det är mysigt tycker jag :).

Nu ska jag nana mig. Puss och kärlek!


Beerpong

Kvällen igår var sjukt skoj :)! Vi var hemma hos Shane där vi lirade beerpong turnering med 21(!!) muggar i pyramiden. Det var självklart riktig beerpong med öl i varje mugg också. Jag och kennyboy bestämde oss för att delta i turneringen. Vi förlorade första, men sen vann vi resten av kvällen :D.
Nu ska vi packa ihop våra grejer och ta en roadtrip till kära Danville. Long time no see. Jag saknar mitt älskade lag!


Poolhäng

Istället för att ta mig ut på en löprunda så gick jag till poolen istället :). Det gjorde jag rätt i kände jag
Ikväll blir det en tacokväll och därefter party i NSU (Norfolk State University).

Puss!


Mt. Trashmore

Gårdagens pass bestod utav 1 Mike uppvärmning, 12 backlöpningar, och sedan 2 set av 1 minut höga knän, 20 utfall med hopp emellan och 20 benböj med hopp emellan.
Det känns i benen idag, härligt!
Backen som jag springer är vid ett ställe som heter Mt. Trashmore och ligger i VA beach. Jag har någon form av hatkärlek till det berget/stora kullen.
Jag får se om jag tar mig ut på någon runda idag, eller om jag ska vila mina ben.

Kärlek!


Dave and Busters

Kvällen har spenderats på en arcade, ett typ spelhus där det finns hur mycket spel och tävlingar som helst. Bland annat en STOR fyra-i-rad, lyckohjul, basketboll, skeeball, air-hockey, och bilspel osv. Sjukt kul! När man vinner får man sen tickets som man sedan lämnar in så får man priser :).

Nu ligger vi utslagna i sängen och dags att nana. Puss!


Bröst, biceps, core

Late night work out blev det idag. Bröst, biceps och core stod på dagens agenda. Jag gillar att träna antingen tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Det känns som att det är då jag får mest ut av träningen.
Har precis käkat lite havregrynsgröt med jordnötssmör och kanel, och en macka med jordnötssmör, namnam! Har jag sagt att jag gillar jordnötssmör, haha?

Puss!


Beach day

Startade dagen med gymträning. Ben stod på schemat. Sedan åkte vi och köpte lunch (tropical smoothie: bästa stället med svingoa sallader och smoothiesar!), och tog med oss till beachen. Åh vad jag gillar VA Beach!
Sedan vad det dags för nästa träningspass. Fyra trappor (72 steg) och 60 grodhopp som uppvärmning. Sedan blev det 6 hillsprints med fokus på höga knän, två hillsprints back-paddeling (sprang bakåt uppför backen), och därefter 1.5 mile jogging som nedvarvning.
Kvällen har vart riktigt chill. Jag och min homie har kollat på film och tagit en promenix till affären.
Imorgon blir det kanske lite shopping, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Träning blir det iaf definitivt :).
Klockan är före 23 och han har redan somnat, dags för mig att nana mig med :).

Kärlek!


Oatmeal breakfast

Havregrynsgröt med banan, jordnötssmör (eller mandelsmör ), och kanel. Fyfasen vad gott!


Va beach shopping

Och vips så förvandlades min blogginlägg någon form av modeblogg, haha. Jag har inhandlat tre par skor (Nike freeruns 5.0, Nike Mercurial Vapors egendesignade, och Airs Jordans 1), två par linnen, ett par träningsbyxor, ett par shorts, ett par solbrillor, en klänning och två sport-bhar. Det känns skönt att få stillat shoppingsuget lite, och speciellt med saker som jag verkligen behöver!
Här kommer några bilder på lite av det jag har köpt. Jag är riktigt nöjd med skorna :), och självklart brillorna.


VA Beach

Det känns riktigt bra att vara tillbaks i staterna. Just nu är jag på lite semester ute i VA Beach innan det är dags för allvaret i Danville.
Dagens agenda innehåller en liten roadtrip till ett outlet mall. Jag behöver köpa nya solbrillor, träningskläder och kanske köper jag mig något fint klädesplagg.
I förrgår köpte jag även nya löpskor och fotbollsskor. Fotbollsskorna är ett par Nike ID's Mercurial Vapor. Jag har designat dom själv och tanken bakom dom är att jag vill representera Sverige sista året på college :). Bild kommer när jag har fått dom. Mina löpskor är ett par Nike Freeruns 5.0+.
Puss!


RSS 2.0