Det är dags

att åka hem. Blandade känslor. Ser inte fram emot flygresan själv. Det löser jag. Snart får jag träffa mina älskade systersöner, mina fina systrar, de bästa föräldrarna, och mina härliga vänner!

Kärlek!


Pernilla Berith Berra Miltonovich Milton

Den här tjejen, inte bara en vanlig tjej, hon har kommit att bli en av mina bästa vänner, har äntligen tagit college examen. Hon är människa som kom in i livet och tog mig med storm. Lång, blond galen tjej, med ett fantastiskt hjärta och vill alla väl. Hon är en människa med en enorm vilja till livet, en människa som kämpar så otroligt hårt för att nå de målen hon vill uppnå. Denna tjej kan gå hur långt hon vill med denna vilja med stort v.
På bara tre år har hon uppnått saker som andra inte kan uppnå i ett helt liv. Mål efter mål, Toppbetyg efter toppbetyg. assist efter assist, utmärkelse efter utmärkelse.
Det är inte hennes vilja att uppnå sina mål som gör hon till en fantastisk människa och vän, det är hennes fantastiska personlighet som innehåller humor, ödmjukhet, ärlighet, känslighet, och härlighet som gör henne till en människa som jag kommer hålla hårt om resten av livet. Jag är så fantastiskt glad att få ha träffat dig och dela tre intensive collegeår med dig, och jag ännu gladare att ha fått en livskamrat, en kamrat som jag vet kommer vara en att räkna med.
Vi stod mitt på Brooklyn Bridge och kramades innan vi ens visste namnen på varandra, vi på ett sketet rum tillsammans med vår tredje vapendragare, vi köpte en bil tillsammans efter tre veckor av vänskap, vi har total-trashat lägenheten på våra förfester, fester och efterfester (Italobrothers - stamp on the ground), vi har skrattat tills det inte finns någon morgondag, vi har gråtit tills det inte finns några tårar kvar.
Du är tjejen som kan få mig att gråta av glädje. När du kom injoggandes till uppvärmningen till finalen freshmen year, då fick du mig att gråta av glädje. Det gav mig en sådan energi, även fast jag hade 39 graders feber och halsfluss.

Danville är nu ett avslutat kapitel för dig och det är dags för dig att öppna ett nytt. Jag är fortfarande i kapitlet Danville, men tro inte att du ska bli av med mig för det, jag kommer efter!
Kärlek till min fina Miltonovich!


Summerbreak

Det känns som att jag har massor av plugg som jag behöver göra, men det har jag ju inte. Det är konstigt. Vaknar upp på morgonen och får panik av att tror att jag har sovit för länge. Det är en jobbig känsla först, men när jag tänker efter och inser att jag har sommarlov så får jag den där goa, avslappnade känslan :)

Nu:
Skriva på i-20
Tvätta bilen
Lämna in timesheet till jobbet
Byta olja på bilen
Träna
Fixa med lite andra småsaker
Osv osv osv :)


:D!

Finally done :D!
HAPPINESS!


När den kickar in

Jag har alltså ett prov kvar. Ett prov som jag behöver plugga till. Men hjärnan vill inte mer. Så får jag försöker så säger hjärncellerna till mig att: "nepp! vi tänker inte lära oss något!"
Men vafan hjärncellerna, ni får ju chilla i en hel sommar innan det är dags att studera igen..
Haha, ja så går just nu konversationen mellan viljan och lärocentret i mitt huvud :P


Ett till

Imorgonbitti klockan 9.30, då är jag äntligen färdig :)! Ett prov med start 8.00.
Hjärnan, jobba lite till!!


Two more tests and i'll be done with junior year!


Order dessert

Denna söndag har hittills erbjudit en härlig löprunda med några trapp-sprinter, en go frukost, ett tappert försök till att plugga, en god sushi lunch, ännu ett tappert försök till plugg. Hjärnan vill inte längre. Den liksom säger till mig att "gå och gör andra saker, men plugga för guds skull inte, för då stängs jag av".
Jag skulle ha haft tre prov imorgon, men ett blev flyttat till onsdag, thank some high power! Det blir nog en lång natt. Min hjärna fungerar bättre under hög press tror jag.
Snart ska jag och min fina camiluring åka och köpa pizza, namnam!

Strömavbrott

Äntligen har vi fått tillbaka strömmen efter över 6 timmars strömavbrott. Inte coolt.
Dagen i en kort sammanfattning. Gjort ett av mina finals prov, tränat, ätit middag med jobbet, pluggat litegrann, och nu sängen. Imorgon blir det ännu mera plugg. Några prov kvar, sedan är det sommarlov, i 3.5 månader :D!
Ps. Pratade med älskade Lionel idag. Åh vad jag saknar mina älsklingar!


Finals

Mina dagar utan liv har börjat. Massa finals att plugga till. Första börjar imorgon. No-life, here i come!


Finally got that ring!

Igår var det Athletic Banquet. Middag, och utmärkelser gavs ut. Banketten började med att vårt lag fick gå upp på scen. Äntligen! Äntligen fick vi våra efterlängtade och välförtjänta ringar :)!
Finaste knappis (vår fantastiska kapten) fick pris för att hon är en människa som ställer upp i laget och hjälper till. Fantastiska Knappe!
Sedan fick älskade Milton priset Female Athlete of the Year. Du förtjänar det priset, så som du kämpar med skola och fotboll, och ser till så att alla mår bra!

Kärlek, speciellt till mina fantastiska lagkamrater. Som vi kämpade för att äntligen få dessa ringar!


Koncentrationssvårigheter

Min hjärna har verkligen gått på sommarlov. Jag är liksom som ett litet ADHD barn, jag kan inte koncentrera mig och gör allt jag inte ska göra.
Jag har en sjukt svår quiz imorgon i min Cell & Molec Lab kurs, och jag gör allt för att inte plugga. Eftersom hjärnan inte vill, så tänkte jag att om jag går ut och tar en löprunda, så kommer jag att kunna koncentrera mig sedan (det fungerar alltid för mig). Så nu, efter en 5km löprunda så går det fortfarande inte. Vad sjutton ska jag göra?
Jag tar en nap.


3 skoldagar

3 skoldagar kvar, sedan börjar finals. Jag har 7 finals, men har bara 6 kvar. Det är skrämmande vad tiden går fort!


That's my type of party

En riktigt fet ferre igår! Först cook out med laget. Vi grillade, spelade beer pong tjötade, och drack i det härliga vädret.
Sedan drog jag och cami hem för att duscha och byta om för att sedan dra tillbaka där vi grillade. Förferren blev en fest, och jävlar vilken fest det blev. En såndär fet backyard fest med massa folk, mycket dricka, beer pong, musik, osv. Jag skulle vilja säga att det var årets fest. At det var 20 grader hela natten så att man kunde vara utan tröja gjorde det ju ite värre precis :)


That night

Denna kväll kommer bli bra. That night, when you just give a fuck about the homies. No one else exists. Whooop!
Rockin' the bracelets from the nephews as well. Less than 3 more weeks!


Gratulerar

Idag fyller en av mina finaste vänner år. Jag saknar dig, och om några veckor ses vi, bästa Mallejum. 'My blond tall swedish friend, malin' 
 

The sun is shining

Underbara väder! sol, värme, fredag, 3 skoldagar kvar. Livet är bra härligt!
På dagens schema finns inte så mycket inplanerat. Det kommer bli en sådandär härlig dag där jag gör det som faller mig in :).
 
kärlek! 

En härlig dag

Skola, arbete där vi hade möte med skolans president om framtiden. Därefter åkte jag och min homeboy och sprang en runda nere i downtown. Sedan var det dags för commuter service. Vi hjälpte barn med deras läxor. Efter det åkte vi till skolan där de hade mat och cornhole tournament. Jag spelade tillsammans med en vän från laget, men vi förlorade, haha. Jag och min älskade miltonovich stannade kvar där och spelade lite mer, och sen drog vi på skolans musikal (mycket trevlig). Sedan avslutade vi vår trevliga dag med att kolla på intramural finalen. Jösses vad jag har varit igång idag. Jag gillar det! Speciellt när det är härligt väder och härliga människor runtomkring :)!


Svettigt

Jösses vad varmt det är nu. Klockan är bara 9.50 och de är svinvarmt! Här kommer en ego-bild. Inte för att jag vill visa mitt vackra ansikte, utan mer för att visa hur svettigt en 20 minuters joggingtur kan vara kl 9.30 på morgonen. Jag är av den typen som svettas mycket, men jävlar, haha. Kolla droppen på hakan ;-D!
Härligt med sol och värme dock, jag klagar inte en sekund :)


Hjärnstillestånd

Jag tror att jag har hjärnstillestånd.. Jag läser och läser och pluggar och löser, och ingenting går in i huvudet. Någon som har något förslag på hur man kan göra för att hjärnan ska börja fungera igen?


Vädret kommande veckan

Visserligen ska det regna någon av dagarna, men 22-31 grader.. Jag klagar inte :)


Shorts

Dags att ta fram sommarkläderna. Jag tror att denna värme är här för att stanna!


Sunny and sleepy

Det har vart så fantastiskt väder idag. Typ 24 grader och sol. Själv har jag legat i min säng och sovit i nästan tre timmar. Det var välbehövligt.
Nu ska jag ta på min fotbollskläder och spela kvartsfinal i Intramural :). Köttaaaa!!


Fotbollshelg

Hela helgen har bestått av fotboll. I lördags var det turnering. Vi åkte 10.30 och var hemma igen vid 19.00. Då var det i princip bara hem och vända, i lördags var det Averett Spring Formal. Gratis mat är aldrig fel, speciellt när den är från chick-fil-a :). Det blev några timmars sömn innan det var dags att vakna för att åka iväg på vårens Official Game Day. Vi åkte iväg kl. 7.45 och var hemma igen kl. 7.00. Vi spelade två matcher. Vi vann alla matcher i helgen. Igår var det också Miltons sista match med vårt lag. Det var väldigt ledsamt :(.
Här är lite bilder från helgen :)


Friday night dinner

Igår åt jag middag med Cami, Milton och Johanne. Jihanne fyllde år tidigare i veckan så vi bestämde oss att ha en liten middag för henne :).
Gårdagen spenderades även med Cami, Kenny och JP. Vi käkade lunch och åt Sweet Frog (frozen yoghurt).
En underbar fredag helt enkelt :)!


Masquerade Spring Formal

Imorgon kväll är skolan masquerade spring formal, vilket typ är 'skolans dans' med dj och mat och fotograf osv. Temat är att ha någon typ av mask. Igår samlade några från laget och gjorde dessa masker. Det var riktigt kul och vi alla har verkligen annorlunda masker :)


Att stå på dig

I tisdags blev jag, milton och mathilda utslängda från intramural soccer cupen som är en gång per år. Anledning var att vi svor i en diskussion. En lång historia som jag inte tänker ta upp här, men det var iaf anledningen. Detta blev vi såklart ursinniga för, så på onsdag morgon hängde jag på dörren in till Residence Life (dit går man om man har hamnat i trubbel). Jag fick ett möte och det mötet var idag. Påläst om mina rättigheter som student gick jag dit och förklarade situationen. 10 minuter efter mitt möte får jag ett mail som säger att vi får vara med och spela igen.
Jag har ingen aning om killen som kastade ut oss hörde min och hans chefs konversation (han har sitt kontor bredvid chefens), men något fick ju honom att ändra sig.
Glad tjej som "vann" detta möte :). Coach sa tom att om vi lyckas övertala dom att komma tillbaka så ska vi få en guld medalj, haha. Det var lätt värt att plugga på reglerna de har på skolan istället för att plugga till provet (som gick åt helvete).
Killen som kastade ut oss har förstört för många studenter på skolan, och jag tycker att det är förfärligt att han utnyttjar hans position och förstör för andra. Usch!


Idiotiskt

Det värsta som finns är människor som utnyttjar sin auktoritet för att trycka ner eller skada andra. Sådana människor bör inte en makt som de inte kan hantera på ett rättvist sätt. Idiotiskt.


92 out of 100

Jag fick precis tillbaka mitt 10 sidor research-paper om Akupunktur. Jag förväntade mig ett B (80-90 poäng), men jag fick 92, och detta var bara ett utkast, inte det färdiga arbetet.
En härlig känsla när man får tillbaka någonting som man förväntar sig vara sämre än vad det egentligen är :)


Back to reality

En sjukt härlig långhelg med shopping, grillning, träning, häng med härliga människor, och påskmiddag och lekar med laget.
Idag är det måndag och det är dags för skola. Två och en halv veckor kvar i skolan, sedan finals, sedan är jag klar för detta året :)


RSS 2.0