Äntligen

..har jag skaffat mig ett täcke. Jag ville ha ett stort täcke så jag köpte kingsize. Det räcker enda ifrån min säng bort till Cammis säng så vi alla tre kan dela :) Jag ska ta kort och visa någon dag.

Imorgon är det dags för match hemma. Den börjar 22.00 er tid och ni kan se den på www.averettcougars.com (listen live). Kötta på mittfältet ska jag göra!

Later!


Love it!

Min nya Ipod och våra nya högtalare i lägenheten!
Just nu spelas det lite swedish music. Chords och Kapten röd is the shit ftm.

Försöker komma in på skype, men det funkar inte?



Yeye, later!

Ipod nano touch

Hej alla vänner och fiender!
Träningen idag gick bra, förutom lite kramp. Jag, min norska vän Johanne och min amerikanska vän Maliha spelade mycket bra tillsammans idag. För er som inte vet så har Coach äntligen satt upp mig på mittfältet. Jag trivs mycket bättre där.

Well well, idag efter träningen körde Scottie (assistent coach) oss till Walmart. Där köpte jag en Ipod. Min svenska telefon, som jag använder som mp3, har gått sönder. Eller ja, touchen funkar inte på den.
Såhär ser den ut. Vad tycker du?

Och plötsligt va festen hos oss

Som jag skrev igår, så kom några vänner till oss igår. Vi har förfest hos oss, och skulle sen vidare till en kille i fotbollslaget.
En kompis i laget som är hos killen ringer och frågar mig vart vi är, jag svarar att vi ska gå om 5 minuter. Efter fem minuter, när vi har släckt och stängt av ljudet, så står hela festen helt plötsligt utanför oss. Haha, hur sjuk är inte den?
Så, festen förflyttade sig in i vår lägenhet. Jag hade en sjukt rolig kväll igår. Vi köpte nytt ljud igår som är amazing och det var sjukt roligt folk här!! Jag somnade runt halv 5 och gick upp halv 8 imorse, men jag mår alltid bra dagen efter, det vet ni som känner mig.
Idag har jag hunnit med 2 lektioner och städat lägenheten, och klockan är bara 10.45. Undrar vad jag ska hitta på härnäst?

Kärleken!


The weekend

Grym helg. Dock en förlust som vi inte förtjänade. 3-2 förlorade vi med. jag la dock mitt första mål. Härligt! Andra matchen vann vi med 2-1.
Nu kom första gästerna. Vi har Pre-game in our house tonight, and then collegeparty! I like!

GRATIS PAPPI! DU ÄR BÄST!!


Är det en vanlig dag?

Nej, det är ingen vanlig dag för det är Idas födelse dag, hurra, hurra, hurra!
20 år och skitstor!
Älskade vän, nu vet jag inte längre vad du kan behöva mitt leg till, för nu kan du göra allt själv.
Jag kom ihåg första gången jag va med och firade din födelsedag. Vi hade "känt" varandra i en månad nästan exakt och du bjöd hem mig och Ebba på glass och maränger.
Din andra födelsedag firade jag dig med din familj. Då åt vi massa gott!
Denna födelsedag kan jag tyvärr inte fira med dig, vilket känns mycket jobbigt. Det är denna födelsedag jag så gärna vill fira med dig då vi har blivit så nära vänner det senaste året. Men det gör mig ingenting för jag vet att du kommer få en sådan fin dag med familj och vänner!
Jag kommer tänka på dig hela dagen. Jag kommer tyvärr inte kunna skypa för jag åker iväg och ska spela match och kommer inte tillbaks förrän söndag eftermiddag.
Ha en härlig dag och dra en fet runda på systemet, det är du värd! Idag ägnar jag all min kärlek och tanke till min älskade Ida Hammarström! Du är bäst!


(jag ursäktar för mina dåliga Paint-skills, men det är tanken som räknas)

Om ní har orkat läsa enda tills nu så vet ni att jag ska vara borta denna helg. Vi ska åka iväg och spela match i Virginia Beach. Riktigt nice, vi ska bo på hotell och det är vår första conference-game. Det är dags för 5e segern imorgon! Och vi spelar även på söndag, då blir det förhoppningsvis vår 6e seger.
Önska oss lycka till så hörs vi på söndag igen!


New comment and a donut

Kom precis hem ifrån biologi lektion. Jag älskar min lärare. Enstor eloge till dig Dr. DeMarey! Du får mig att vilja gå till biologin!
Hon är alltid så glad och hennes upplägg på lektion är helt fantastisk. Idag kom hon in i klassrummet, sprudlande glad som hon alltid är, och ville säga hur stolt hon var över oss i klassen för att vi alltid lämnar in allt i tid och att alla inlämningar och prov är jättebra. Så hon hade köpt med sig donuts till hela klassen. Vilken lärare! Varför kan inte alla vara som Dr. DeMarey?!

Ni vet killen som ska sitta bakom mig i klallrummet, men alltid lyfter över sin stol och sätter sig bredvid mig? Ny kommentar ifrån honom idag. Den lyder såhär: "Hey Sandra, you have a really nice outfit today! I like your clothes". Haha, han är för härlig!

Nu, plugga lite.
Sen, äta, IDS-lektion, träning, copmuterprov och sist men inte minst Solsidan!!

Later!


No food

Nyss hemkommen ifrån Studyhall. Skolan har det varje dag för elever som vill plugga med hjälp av lärare. Vi i Women´s Soccer måste göra 3 timmar i veckan i studyhall, annars får vi inte spela.
Innan Studyhall tränade vi. Gym 30 min och sen träning i 2 timmar. Det är ungefär så våra träningar brukar se ut.

Nu ska jag äta mat. Nej just det ja, vi har ju ingen mat... :P

Pussis och kramis, jag saknar er därhemma!


Biology lab report

Igår satt jag uppe till 2 och gjorde min lab report i biologin. Det gick fint! Jag tog ett break med en härlig pratstund med min älskade sambo Cammi, sen göra sista delen av labben, och därefter kallade sängen på mig.

På dagens schema var det först bowling class, och sen biology. En härlig dag helt enkelt.
Jag tror aldrig jag har nämnt det men killen, som skall sitta bakom mig i min biologiklass, men alltid tar sin stol och sätter sig bredvid mig, är såå rolig. Han så förutsägbar och allt han säger är så uppenbart. Haha! Här kommer ett urval av de citat han har sagt till mig:
1. Oh, nice leggings! It suits you!
2. You look really cute in that shirt
3. Can I look at your notes (killen vet att jag är ifrån Sverige och att jag skriver på svengelska)
4. You are a really nice person. Do you wanna study some day?
5. Hey lady, you have a really nice watch!
6. Ooh, your shoes are very nice. Where have you bought them? (Hallå? det var jesussandaler, vill han också köpa sådana?!)
Det var bara några kommentarer ifrån honom. Haha, han är föör härlig.

Nu ska jag och Cammi äta lite nudlaroch ladda inför ett 2,5 timmars långt träningspass. (ja, vi är fattiga studenter som livnär oss på nudlar).
Pussis och kramis!

Fet

Far East Movement - Like a g6

Listen and enjoy!

Kind of hard, sometimes.

God kvällens!

Jag vill börja med att be om ursäkt för en fruktansvärt icke underhållande blogg for the moment. Men jag ska bortförklara mig. Jag har så sjuuukt mycket i skolan nu så att jag inte ens vet vad jag heter. Och vi har även träningar varje dag på ca 2.5 timmar. Well, där har ni bortförklaringen.

Jag vill passa på att säga att jag saknar mina bebbor sjukt mycket emellan varven. Jag vet att ni vet det, men det är något som inte kan sägas för mycket.
Nu när jag har haft det lite jobbigt med diverse olika saker skulle jag behöva er ännu mer. Jag älskar er väldigt mycket och saknar er!

Nu är det dags att återgå till studierna. English=checked, just Biology lab report left.
Ps. Mammi, du var sjukt rolig idag på Skype :D Ds.


Bad mood

Vi förlorade matchen med 2-1. Finns inte mycket mer att säga, vi kämpar alltid till sista sekund.
När jag kom hem ifrån matchen mådde jag sjukt dåligt. Spänningshuvudvärk, mådde illa, var trött och kände mig jättekonstig. Jag gick och la mig och sov i 5 timmar.. :/
Nu ligger jag i sängen igen och ska försöka somna om med Regina Spektor - Samson i öronen. Bättre låt får man leta efter.

Vi hörs imorgon, mycket kärlek!

Mary Washington

Heej,
Ledsen för dålig uppdatering. Jag har haft mycket att tänka på de sista dagarna.
Jag fick tillbaka mitt biologiprov i fredags. Det gick excellente! 94% rätt vilket är ett A. En eloge till min lärare som är allt en lärare skall vara!

Nu ska jag käka en grymmefrukost med mina roomies. Det är dags för match idag mot Maty Washington, vilka tydligen skall vara riktigt bra. Ladda gärnet så hörs vi senare!!
Om du vill titta på matchen, gå in på www.averettcougars.com och sen listen live. Den sänds klockan 18:00 er tid.

Puss och kram och mycket kärlek!

i skolan

sitter i skolan med min sambo och vantar pa att aka till traningen. gym och fotbollstraning star pa schemat.
jag hoppas inte att det blir en jobbig traning idag for har ont i ryggen..
Ikvall ar det studytable och sen annu mera plugg nar jag kommer hem.

Ps. igar kopte vi antligen en soffa till lagenheten. jag alskar den! Bild kommer inom kort!

Puss och kramis!

Bowling-class

Nyss hemkommen ifrån bowlinglektion. Sjukt skoj och jag satte presonligt rekord. 169 poäng på en serie, härligt! cammekamelen satte också personligt på 173 :D

La familia, jag ursäktar att jag inte har kunnat skypea med er men jag har just nu sjuuuukt mycket i skolan. Hinner knappt med att sova, utan krydd. Men till helgen kommer jag ha lite tid, har dock två matcher och plugg tills veckan efter som jag måste ägna tid till.

Nu ska vi äta och sen måste jag kura in mig i mitt plugg innan det är dags för biologi-labb, gym, träning och sen plugg igen...


                                                                                               Mycket kärlek!!


Gårdagen

var hemsk. träningen bestod först av gym i 40 minuter och därefter var det dags för 1 timma med BARA kondition. Därefter delade vi upp anfall och försvar. Jag som är en del av försvaret fick springa ännu lite mer. Efter träningen hade vi ett litet möte. De som hade brutit mot någon av våra två regler som vi har i laget skulle erkänna detta för coach. 
Regel 1. Curfewrule. Dagen innan match är det curfew 10.30. Du måste ligga i sängen och sova då.
Regel 2. Drinkrule. 72 timmar (3 dygn!!) innan match får man inte dricka.
Jag, cammi och milton bröt mot regel ett dagen innan an träningsmatch för att vi satt uppe och pluggade till 11, så vi erkände och trodde inte att det skulle vara mer med det. Men alla som erkände fick springa hills i 15 minuter. Tänk dig en sjuuukt brant backe. Den fick vi springa upp och ner för i 15 minuter. jag var DÖD efter.
Tanken var att jag skulle hinna till Studytable och plugga, men det hann jag inte. Jag satt uppe till halv 2 inatt och pluggade på engelska och biologiprov.

Engelskan gick som den gick, biologin gick som den gick. Nu ska jag och mina sambos äta i Cafe, det ska bli gott med lite mat!

Hoppas ni hade en bättre gårdag än jag. Kärlek!

Header

Tjeenis!
Hoppas allt är bra med er, jag mår hur fint som helst. Lite trött med tanke på bara några timmars sömn denna natt. Festade igår och skulle upp till 8:00 klassen imorse, men jag har klarat mig fint igenom hela dagen.
Jag har ny header. Det är hela Averett Women´s Soccer Team. Vad tycker du om den?

Nu ska jag plugga lite biologi, det är faktiskt ganska skoj.

Puss och kärlek!


6-1

Det är inte svårt! En go vinst med 6-1, riktigt härligt!
Coach va nöjd med matchen, det är bara lite smådetaljer hon vill justera. Coach gav oss iallafall en Day-off imorgon.
Min personliga åsikt är att vi måste spela runt bollen mer innan vi kör långbollarna, och att det även måste gå snabbare.
Såg du matchen? Jag vill gärna höra din åsikt isåfall så skriv en liten kommentar så att jag får ta del! :)

On the schedule today:
-äta
-plugga
-festa

Hoppas ni har en bra helg därhemma! Saknar er!


Gameday!

tomorrow it is! dags för nästa mtach och jag ät laddad till tusen!
vill ni se matchen så gå in på www.averettcougars.com (längst ner på sidan trycker du på continue to cougars) och se på höger sida klicka på Listen Live. matchen börjar 17:00 er tid och den går bara live.

för övrigt ligger jag i min säng och ska nana. har kollat på film med alla roomies och vår norska vän Johanne. musiken som spelas i mina hörlurar just nu är:
-regina spektor - samson
-the fray - how to safe a life
-jose gonzalez - heartbeat
bland annat. härlig  musik att nana till

mycket kärlek och heja på cougars imorgon kl. 17!!

Pics

Idag är det dags för träningsmatch, ska bli skoj!
Här kommer lite bilder ifrån söndags


Friday night

Är helt slut. Idag har jag gått i skolan, tränat (först gym och sen fotboll), pluggat och nu kollar jag på film med mina roomies + Johanne. Riktigt mysigt. Det blev även ett glas vin som satt som en smäck. Tack Timi för det!
Är dock sjukt trött. Det är dags att gå och nana mig inom väldigt snar framtid.
Imorgon är det match, dock bara en träningsmatch för vårt B-lag. Jag ska vara med för att dom ska se hur jag spelar med en tjej i laget.. interesting.
På söndag gäller det. Då är det A-lagshemmamatch. Ladda och kötta!

God natt älskade vänner och fiender!

Ensamhället

Yes, här sitter jag i min ensamhet. Har precis ätit mat med mina käraste sambos. Tack för maten Cammikamelen! Du är duktig på att laga mat!
Lyssnar på Vengaboys och laddar inför min sista class för dagen och för veckan. Helgen kommer bjuda på diverse olika aktiviteter. Två matcher är prion och därefter kommer plugget(zZzZzzZzZZ)..

Nu ska jag sätta mig och läsa i min kära biologibok som försvann ifrån mig ett tag :) Jag har min första Exam i den kursen på onsdag så det gäller att börja i tid när det är på engelska. Hade det vart hemma hade jag börjat på tisdagkväll..

Later!

The book

Nyss hemkommen ifrån biology lab. Min älskade biologibok som någon tog på senaste lektionen is back! Det känns nästan som att jag är 1125:- rikare.
Killen som sitter bakom mig, men som alltid tar sin stol och sätter sig jämte mig, hade råkat ta hem min bok igår.. Hmm aja.. Nu är den i rätta händer igen.
Jag ville bara dela med mig av min glädje till er :)

Mycket kärlek!

Biology lab

Bowling class: check
Next: Biology lab

Bowlingen gick sådär, helt okej. Nu sitter jag hemma och käkar currykyckling, riktigt gott!
Dags för biology lab om dryga halvtimman och därefter spelar killarna match hemma så vi ska dit och heja på dom.

Hejdåpusshejdå!

1-0 och gött häng

Matchen va åt helvete men vi vann med 1-0 mot Guilford. Jag fick iallafall spela 70 minuter = tummen upp.
Skulle egentligen plugga idag efter matchen men har inte orkat. Jag har istället hängt med mina alla roomies idag vilket inkluderar pernilla, cammeluring, mark in the park, richard, timi och jonathan. Mycket trevligt tycker jag!

Vad hade jag gjort utan er dudes? Är så glad att jag har er mina älskade pinglor, ni gör min dag här i Danville. Tack för det!

vem snor en bok?

tydligen någon.
idag på biologin hade vi genomgång av fetter, proteiner och kolhydrater. efter lektionen går jag fram och ska fråga min lärare en sak om genomgången. observera att jag sitter längst fram en meter ifrån läraren. jag lämnar mina saker på min bänk och går fram. när jag kommer tillbaka en halvminut senare är min biologibok borta, men allt annat ligger kvar.
det är helt sjukt. har man inte råd med en bok så ska man inta tatta av andra. jag blir så trött. den boken kostade mig 150 dollar. 7,5*150 = 1125:- fattigare.



jag måste bli på humör. det är dags för första hemmamatchen. jag klarade av det fysiska testet igår (sjukt jobbigt) och idag är sista hjärnskakningstestet. klarar jag det är jag redo att spela idag. jag är nästan helt säker på att jag klarar det. tyvärr kommer jag inte få starta idag (om jag får vara med), så för er som ska titta på mig live på matchen, be patient. jag tror att jag kommer in ganska fort :)

nu ska jag plugga biologi. nej just det ja, det var ju någon som snodde min bok idag

Bowling

Nyss hemkommen ifrån min bowlingclass precis. Fantastiskt skoj, det går bra för team Swedish Dudes vilket inkluderar Camilla Sioren, Peroilla Milton and Sandra Johanssen (haha).

På schemat idag:
1. Plugga (english, IDS and biology)
2. Laga mat (hoppas på att Cammiluring lagar mat eller att man kan få sno åt sig ifrån Mark)
3. Hjärnskakningstest (fysiskt och psykiskt)
4. Studytable (vi måste gå till det minst 3 timmar i veckan för att få spela fotboll)
5. Dega

Tomorrow IT IS. First gameday @ home. Hoppas testerna går bra!

Kärleken!


Concussiontest

Yeeey, klarade mitt hjärnskakningstest idag och jag är överlycklig! Nu har jag bara två tester till sen är jag redo att börja träna igen. Förhoppnings är jag spelklar till onsdag.
En till go vinst idag! Vann med 4-1 mot Randolph College idag och det känns riktigt skönt. Keep it up girls!
Nu ska jag nog laga lite mat till mina roomies om dom är hungriga.

Kärleken

Dinner 8pm, old Swedes house

Idag har vi vart och kollat på Men´s soccer team när dom spelade i Greensboro. Dom vann och min roomie Mark stänkte en och två assist tror jag :) Härligt Markie!
nu ligger jag och mina sambos och degarvid datorn, riktigt skön. Vi ska gå bort till några i vårt lag och käka middag om ett tag. Fina kläder, hmm aja.

Angående min omtalade och mycket angelägna hjärnskakning så har det känts riktigt bra idag. Imorgon är det dags för concussiontest och jag är laddad och tror på migsjälv. Klarar jag det imorgon så är det bara några få tester som behövs göras och sen är jag spelklar igen. Riktigt härligt!

                                                                                                                                Love!


Ny dag, nya tag

Idag mår jag sjukt mycket bätte än gårdagen. Härligt! Imorgonbitti innan samlingen till matchen så ska jag göra concussiontestet och se om det blir bättre (håll tummarna därhemma).
Här kommer ett urval av bilder ifrån matchen i onsdags!

F*ck this shit

Först, GRATULERAR PÅ BEMÄRKELSEDAGEN min andra sambo Pernilla som fyller år idag! Mycket kärlek till dig!
Har suttit med en onlinekursuppgift med Cammi och Milton hela kvällen och vi blev precis klara, en timme försent. Hoppas inte att det gjorde något. Roligt fredagkväll vi har haft (NOT). Vi har dock fått oss några riktigt goa skratt vilket jag gillar skarpt.

Idag gjorde jag ett concussiontest igen vilket gick käpprätt åt helvete. Jag måste "klara" det för att få börja träna och spela matcher igen, vilket betyder ingen träning för mig imorgon och ingen match på söndag. Det är nog den första matchen jag missar pga skada.. Ska jag vara helt ärligt så känns det för jävligt. Att titta på när de andra tränar och ska spela gör inte saken bättre.
Aja, jag får se till att klara det där jävla hjärnskakningstestet på söndag så kanske jag får vara med på onsdagens match som sänds live på www.averettcougars.com klockan 22.00 (er tid).

Nu är jag sjukt trött och ska nana mig. Vi ska upp tidigt imorgon och träna. Jag får som sagt inte vara med och träna så jag får sitta och titta på. F*ck this.



Mycket trötthet, huvudvärk, ledsamhet och framförallt kärlek!

Concussion

Matchen gick excellente! Vann mot Randolph Macon med 2-1. Vi låg under me 1-0 först, sen löste vi två mål till slut. Min kära roomie och vän Pernilla stänkte ett av dom.
Hon var även den person som bidrog till min hjärnskakning som jag fick igår innan matchen på uppvärmningen. Hon skjöt en boll i huvudet på mig så att jag blev helt dizzy. Fick gå och sätta mig en stund och sen kändes det lite bättre så jag spelade hela matchen. Första halvleken kände jag mig lite "borta" och frös men det gick över i andra halvleken.
Jag är nöjd med min insats, fick ju spela hela matchen och Coach kom och gav mig en bamsekram efteråt :)
När vi satte oss på den tretimmars bussresan hem började jag känna mig dålig igen. Jag ville lägga mig och sova men Coach sa till mig att jag skulle gå och sätta mig bredvid henne längst fram så att jag inte skulle somna, om det skulle vara så att jag hade fått hjärnskaning.
Idag hämtade Coach Scottie mig för att åka till en Athletic trainer och kolla upp om det va hjärnskakning, och självklart var det det. Dock en lätt så familjen, ni behöver inte oroa er. Jag får inte göra någon fysisk ansträngning alls på två dagar, och sen ska de se om jag är tillräckligt bra för att spela på söndag.

Aja, nog om min concussion. Allt kanske står lite huller om buller men det beror på hjärnskakningen och att jag har lite bråttom till biologi-lab.

Här kommer lite bilder ifrån bussresan dit.

Enjoy and mucho love!


Gameday tomorrow

Ska gå och lägga mig nu, är sjukt trött. Imorgon har vi vår första match och jag kommer få starta! :) Position: Centerback.
Jag kommer missa två lektioner imorgon för vi ska samlas 11.30 imorgon för att bege oss fyra timmar bort och spela. I´m excited!!

God natt och mycket kärlek!

RSS 2.0