jet lag

Kan så klart inte komma ifrån jet lagget. Har inte tid att vara det nu. Bara hemma fram tills lördag innan jag beger mig emot staterna igen. Dagen har bestått av häng med la familia, käkat god svenne pizza, och så tog jag mig en go löprunda och körde även ett benpass med lite core som avslutning. Härligt! Hann även med att träffa älskade Patrik och hans brud, och Kristin en snabbis på hnnes jobb.
Imorgon blir det ännu mer träning. Skall även passa på att träffa llite vänner.
Gårdagen var grym. Överaskade familjen med att komma hem. Bara mammi som visste. Hängde med min älskade Alfrida och hennes familia. Underbar första dag hemma!

Nu ska jag försöka nana mig. Skall försöka komma upp tidigt imorgon så att jag inte sover bort den lilla tid jag är hemma.

Kärlek!


Surprise

Så jag bestämde mig för att mitt äventyr blev Sverige i en vecka. Dötrött ligger jag i min härliga svenska säng och ska nana mig. Underbart att vara hemma och träffa min älskade familj! Love you!


De nya svenska sedlarna

Jag såg precis bilder på de nya svenska sedlarna som kommer ut 2014. Riktigt fina faktiskt. Kul med en 200 sedel tycker jag.


Tomt

Det börjar verkligen bli tomt i Danville. Skolan slutade igår och då åker alla amerikanare hem. Det är nästan bara internationella och de som graduatear kvar. Det är alltid sådan konstig känsla när terminen är över, en känsla av tomhet.
Idag har jag och cami städat lägenheten. Det är så himla skönt med nystädad lägenhet. Imorgon åker Cami hem till Svenneland. Om 8 dagar ska jag vara ute i VA beach för att börja vår pre-season innan serien drar igång. Hoppas innerligt att jag får speltid, annars åker jag fan hem, haha. Innan jag ska till VA beach så ska jag ut på äventyr. Vart är ännu hemligt, haha!

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film. Ps. Ida, kom tillbaka!

Sophomore year done

Då var jag färdig med mina två första år på college. Underbar känsla när jag gick hem ifrån mitt sista prov. Ingen skola på 4 månader. Bara fotboll, beach, och jobb. Hur underbart?! Kommer dock sakna min älskade familj och fina vänner. Men jag är hemma om tre månader.
Nu ska jag fortsätta hänga sista timmarna med ida innan hon beger sig emot svenneland. Jag vill inte att du ska åka ifrån mig!!


Day Glow

Herrejättejävlar vilen rolig kväll vi hade i raleigh när vi var på dayglow. Här är några bilder. Dålig update, men har en jävla massa med skolan eftersom det är finals. Imorgon är det dock över.
Så himla härligt att ha min älskade Ida här. Imorgon åker hon, men jag väntar på att hon ska komma och hälsa på i höst. Kärlek!


Reading Day

Idag har det varit reading day (som vi alltid har dagen före första exam-day) vilket betydde partaj igår, och det blev det vill jag lova. Ida, jag och cami började med att åka till mall och även walmart. Vi handlade våra outfits till Dayglow. Pics will come när vi är färdiga med dom. Därefter åkte vi hemåt för att laga en fantasisk fajitas middag. Tanken var att vi sedan skulle till softball house, men vi bestämde oss i sista sekund för att bege oss till Greensboro med några härliga vänner för att gå ut. Efter polismöte och utgång drog hem mot Danville för att efterfesta. Vi var i säng vid 5.30.
Dagen har bestått utav att softa järnet, åka och käka, plugga, och sedan Late Night Breakfast som skolan alltid arrangerar kvällen innan exams startar.

Imorgon har jag ett 3 quizzer och en presentation. Sedan är det bara två prov kvar i nästa vecka. Underbart!

Nu ska jag lägga mig och nana bredvid min söta, älskade, sovande vän Ida. Jag är så glad att hon är här, hon behövs i mitt liv, min älskade hipster!

Last day of school

Kom hem ifrån sports banquet för en stund sedan. Den varade sjukt länge i år. Trodde att jag skulle orka plugga när jag kom hem men jösses vad trött jag är. Dags att nana sig. Lyssnar just nu på idas härliga djupa andetag när hon nanar sig. Det är sjukt rogivande faktiskt. Imorgon är sista riktiga skoldagen och sen är det dags att göra alla finals. Underbart!

Kärlek!


Ida!

Hon är här!


24 timmar

Om 24 timmar står jag på greensboro flygplats och kramar om min älskade idajävel! Underbart! <3


Four loko

Four loko är fan döden!


Dunderkväll in front of us

Kvällen kommer bli fantastisk med fantastiska människor runtom mig.


Lack of concentration

Koncentrationen är som bortblåst. Ligger i min säng och tänker på andra mer relevanta saker än böcker ifrån nya testamentet. This upcoming month kommer vara epic. Mycket kommer hända! Jag ser fram emot resten av april och maj. Ja, hela sommaren egentligen. Men jag vill att mina finals ska vara över. Motivationen börjar försvinna


Löpning

Dagen har besått av skola, plugg, jobb, löpning, och mera plugg. Har även hunnit med att äta en god middag med kära sambocami.
Igår körde jag ett härligt ben pass och avslutade med lite core. Dagen innan det körde jag löpning och trapp-träning. Med andra ord så är jag ganska trött i mina ben idag, så dagens löpning bestod endast av jogging i ca 35 min. Jag hoppas på att träningsvärken ska vara över någorlunda imorgon så att jag kan köra på hårdare löpning igen.
Nu ska jag fortsätta att plugga. Imorgon har jag en stor kemiläxa att lämna in och även ett prov i New Testament som jag inte har börjat plugga på än.

Saknar min älskade familj och mina fina vänner. Tiden här borta går fort så jag har nästan redan nu börjat räkna ner till när jag får se er igen! Kärlek!


Fyra dagar

Då är det bara fyra dagar kvar tills jag står på Greensboro flygplats och hämtar min älskade Idajävel. Jag läääääängtar!


Trötthet

De senaste dagarna har jag varit så fruktansvärt trött. Jag har tagit naps och även lagt mig tidigare än vad jag brukar. Nu ligger jag här och börjar bli trött igen. Och jag som aldrig tar naps eller går och lägger mig innan 11.30. Tur att skolan snart är över så att jag får tid att vila. 6 riktiga skoldagar kvar och sen är det bara finals och sen är mitt sophomore år över. Craziness vad tiden går fort.

Nu ska jag fortsätta läsa kemi. Kärlek och saknad!


Jobb

Ar nu pa jobbet. I kontoret bredvid pagar just nu ett mote som jag ar sa intresserad av att lyssna pa. Hoppas det positiva beslut som tas pa detta mote. It better be!

Känslan

Underbart att vara helt klar med en av mina klasser. Lämnade precis in mitt final paper i IDS. Har även gjort min muntliga del som var final exam. Nu har jag bara ett theatre paper, några quizzer och läxor i chemistry, ett prov och en redovisning i theatre, ett prov och en final exam i new testament, och en final exam i western civilization. Wonderful! Jag kan se ljuset i tunneln!


Papa John's

Har precis käkat en go pirre med min kära vän. Sjukt onyttigt men jösses vad gott. Hade min första final exam idag. Den bestod av en muntlig konversation med min lärare. 49/50 fick jag. Dr Jones är en lärare som jag har mycket respekt för. Han är en fantastisk lärare och människa. Big ups till honom.
Nu ska jag duscha, borsta mina gaddar och mysa ner mig i min stora härliga säng och kolla på film.
Här är en bild på mig och min afrikanska vän pappoe. God natt!


Skola

Det märks att skolan snart är över för nu börjar det bli mycket igen. Vill att det ska vara om 3 veckor nu! Då är skolan över och jag gör något som gör mig lycklig!


Easter weekend

Då va denna härliga helg över. Den har varit välbehövlig. Har hunnit med att fira födelsedagar, festa, städa lägenheten, gå på bio, träna, och även pluggat lite grann (borde egentligen ha pluggat mer dock). En härlig helg med andra ord.
Kon precis hem ifrån lite löpning med en tjej i laget. Sprang bl a en mile på 6.14. Inte så tokigt, men har bestämt mig för att komma ner på ca 6 min (helst under).

Nu ska jag duscha och sen försöka plugga litegrann. Nedan kommer några bilder ifrån helgen.
Puss och kärlek!


Honor's banquet

Här kommer två bilder ifrån middagen jag var på härom dagen. Fick ett litet fint diplom för att jag hade skött mig bra i skolan och för att jag är en atlet på det. Inget märkvärdigt, vi va typ 30 stycken som fick det priset, haha.


Laget

Fick precis mail ifran coachen i VA Beach. Vi ska tydligen vara 8 internationella: 3 fran Nigeria, 3 fran England, och 2 fran Sverige. Jag ar laddad till tusen. Vill bara komma i battre form an vad jag ar. Vill hitta mer motivation an vad jag redan har.

Forsov mig till forsta lektionen imorse dar vi hade en quiz. Jag gick till lararen efter klassen och fick gora quizzen da sa det var himla bra. Nu sitter jag pa jobbet och ska efter det bege mig och trana. Harligt! Det blir nog en liten loprunda och sen blir det lite core.

Nu ar flygresan bokad hem. Ar hemma den 1 augusti. Inte sa langt kvar! Karlek!!

Semi Pro Soccer

Då är allt fixat inför sommaren. Jag kommer ju inte hem förrän i början av augusti i sommar. Anledningen är för att jag ska stanna i USA i sommar och spela semi pro soccer. Det är just nu en av de fem högsta ligorna i USA (den professionella ligan finns ju inte längre).
Laget jag ska spela i heter VA Beach Piranhas så jag kommer vara ute i VA Beach hela sommaren, underbart! Pre-season börjar 6 maj och första matchen är 14 maj. Allt är betalt förutom om jag vill göra något speciellt. Jag kommer med största sannolikhet även ha ett jobb som ledare/tränare på ett summercamp för yngre.

Jag är sjukt glad att få möjligheten att spela semi pro. Det är lite tråkigt att inte komma hem förrän i augusti, men jag känner att det här är en möjlighet jag borde ta. Jag kommer iallafall vara hemma i tre veckor. I juli kommer även min älskade vän Natasha och hälsar på, jag längtar redan!!

Min sommar är något jag ser fram emot varje dag!


1 vecka 4 dagar

Nu är det inte långt kvar tills min älskade idajävel kommer hit. Fy satan vad jag längtar! Kom nu! Äntligen ska jag få träffa min pingla och du ska få se hur jag lever mitt liv over here.

Idag är det min älskade vän Kennys födelsedag! Gratulerar på dagen homie :D!

Nu ska jag plugga. Holla later!


Jag lever

Helgen har inte varit energi givande alls. Upp klockan 5.45 både lördag och söndag. Lördagen åkte vi till Liberty University och spelade indoor tournament. Sjukt skoj! Mötte D1 lag. Tjejerna var stora som hus! Vi vann en, lika en, och förlorade två. Den kvällen somnade jag 9.00 och vaknade fem gånger av att det kändes som att någon hade misshandlat mig. Det fanns nog inte ett ställe på kroppen där jag inte hade ont. Detta gjorde det inte lättare att gå upp samma tid dagen efter då vi skulle jobba för att få ihop pengar till laget. Fyfan!
Nog om en energi krävande helg. Skolan rullar på och denna vecka är vi lediga på fredag, underbart! Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på honors banquet.

Holla later buddies!


Exhausted

Jag är helt död


RSS 2.0