Torsdag

Idag kommer dom, min alskade mamma och systrar! Jag ska hamta dom pa flygplatsen runt 18.
Innan det sa har jag fullt upp! Skola, jobb, plugg, annu mer plugg, traning, mer plugg.. Men sen!!!!

Idag vaknade jag upp med solen i mitt rum, vilken harlig kansla! Ska strax kliva upp ur min harliga sang, jag ska bara ligga har och njuta lite till forst :)


Mindre än ett dygn!!

Då är det mindre än ett dygn kvar tills en del av min älskade familj kommer hit! Can't wait!!  Komsi Komsi!!


regn

det regnar och åskar som fan här, så jävla mysigt! Ska bli så skönt att somna till det!

God natt usa, god morgon sverige

Sååååjaaa

Vann även denna match. Såååja Cougars! Nästa match är emot CNU som vi spelade final mot förra året, förlorade med 4-0. Mötte dom även i serien där vi förlorade med 3-2. Jag la mitt första mål den matchen, det är dags för mig att lägga ett mål till, händer det mot dom igen? Min familj minus pappa är ju ändå här då också!

thinking of you

Tracy Chapman gör så sjukt bra musik, det är löjligt!

I call it a night buddies!


Mary Washington

Imorgon är det dags att bege sig med laget mot Washington. Match mot Mary Washington. Jag är laddad! 5 timmars bussresa. Vi åker imorgonbitti vid 9, och kommer vara hemma vid midnatt någon gång.

Let's kick some fucking asses!


PAPPI!

Gratulerar på födelsedagen Pappa! Hoppas du har haft en fantastisk dag!!


Min fina mamma och pappa i Thailand!

<3 <3

W

Och vi tog hem denna matchen ocksa! Jag hoppas att detta kommer fortsatta. Laget kanns riktigt bra och stabilt! Keep it up Cougars!!


Gameday!

Averett - Guilford. LEEEEEGO COUGARS!!!!!!


Ida Fucking Hammarström!


Världens snyggaste Ida jävel! Jag gratulerar så hjätligt på födelsedagen! Jag önskar verkligen att jag kunde vara med och fira din dag! Istället ger jag min kärlek, och jag ger dig min dag!

You fucking rock girl! Saknar dig som in i tusan! <3 <3

Good Luck

Idag spelar Methodist mot Meredith. Dessa lag är båda i vår serie. Självklart håller jag på Methodist där Danielle spelar. Se fan till att vinna den matchen!! Meredith förtjänar ingenting!




Sovmorgon

Första sovmorgonen på fyra veckor. Jag njuter så himla mycket just nu. Ska bli så skönt att kunna vakna upp när jag vill imorgon. Skulle egentligen ha match vid 12, men den blev inställd för att det har regnat så mycket. Coach bestämde då att vi skulle ha träning klockan 10 imorgonbitti, men sedan ändrade hon till 16.30, helt underbart!

Nu ska jag nana mig. Puss och kärlek!

Fredag

Så fick jag mitt andra C idag. Statistics. Men läraren vi har är ifrån Singapore och kan inte prata riktig engelska så hela klassen har problem. Jag får se till att ta tag i skolan på riktigt!

Men nu är det fredag och jag ska inte tänka på skolan. Har precis kommit hem ifrån träning och nu sitter jag oh äter. Sen ska några ifrån laget kolla på film, hur mysigt?!

Jag önskar alla en god helg!

One week

Om en vecka är min älskade mammi och och mina älskade systrar här! Som jag har väntat, kan knappt vänta längre! Det ska bli så sjuuuuuukt kul att träffa dom, och visa dom hur jag bor och hur mitt liv är här på andra sidan. Can't wait!! Kom nuuuuuuuuuu!


Min snygga mammi!


Mina snygga systrar!

C

Mitt första C på ett prov fick jag idag, jävla engelska som jag tycker är såååå tråkigt. Jag måste verkligen picka up i skolan nu. Det enda ämnet som egentligen går bra just nu är Genetics. Jaja, man kan inte vara på topp jämt gissar jag.

Ps. lyssnar på cami och hennes mami när dom skypar, cami pratar just nu med hennes hund Chippen, det är roligt!

Trött tjej!

Matchen vann vi igår med 6-0, helt otroligt! Jag hoppas att det fortsätter såhär!

Har haft sjuuuuuuuukt mycket i skolan denna vecka, har lite kvar, men värsta skoldagen är nu över. Mina senaste dagar har bestått av att gå i skolan, jobba, träna, äta, plugga och lite sömn. Ligger nu i min säng och njuter av att bara kunna ligga och göra inganting. Har en del plugg men jag känner att jag kan ta mig tiden att bara vara, helt fantastisk känsla!


Såååja

Vinst emd 5-0. En assist blev det för mig idag. Imorgon är en ny dag och en ny match, jag börjar ladda redan nu!

Nu: Käk och student success center för en jääääävla massa plugg!

In my zone


Gameday

Imorgon (amerikansk tid), idag (svensk tid) har vi match. Vi spelar mot Southern Virginia University. För er som vill kolla på den så visas den live på http://averettcougars.com/ . På vänstra sidan skall det finnas en "Listen Live" knapp. Matchen börjar visas klockan 23.00 svensk tid.

Let's kick some asses Lady Cougars!


Läxor och prov

Idag åkte cami, milton och hennes familj iväg och shoppade. Jag stannade hemma för att plugga. Jag har försökt men jag har inte funnit någon motivation över huvudtaget. Ska åka iväg till food lion och köpa lite godis och sen försöka plugga igen efter det, då kanske det går bättre, haha?

Jag hade Genetics test i fredags, provet är uppdelat i två delar och vi gjorde första delen i fredags. Jag fick 58 av 64 på det vilket just nu är ett A, jag hoppas att nästa del som vi har på fredag går lika bra.

Ska försöka läsa några sidor i min engelska som jag har prov i på tisdag, sen åka till food lion och köpa något gott (=)) och därefter tillbaka till engelskan, historian och kemin. Önska mig lycka till, det behöver jag!

Sjukt tråkigt inlägg om skola, men det är viktigt!

Ps. 10 dagar kvar!!


Mysfaktorn

Dagen har bestått av JV game, käk med laget, Sweet Frog, städning av hela lägenheten, och handlat mat. Nu ligger jag i min säng och njuter av mina fruktdoftande ljus som lyser upp mitt rum, helt underbart! Skulle egentligen ha pluggat men jag har inte ens varit i närheten av att ens öppna en bok. Ibland får man!

Jag verkligen njuter just nu, helt underbart!

Song of the day:
Miguel - Sure Thing


Sensation New Year

Vafan ar grejen med att stalla in Sensation Dusseldorf New Year? Inte okej!

JV Game

Ligger i min sang, den ar sa himla skon! Snart ska jag lamna den for att ga upp och ata frukost och sedan aka till North Campus for att aka ivag pa match, vi har traningsmatch idag.

Hoppas ni alla har en trevlig helg :)

Ps. Jag saknar mina systersoner!

8 matcher på 13 dagar

Då har vi 8 matcher på 13 dagar framför oss, det är sjukt, men skoj! Jag är laddad till tusen!
Här är två bilder ifrån förra årets final emot CNU. Vi ska fan till final detta året också!!




Brasilien i bilder









Brasilien är ett sjukt häftigt land. Jag ska tillbaka. Rio de Janeiro, jag finner inga ord

Något mer detaljerat inlägg om killarnas match

Till Jonathan framför allt: Jag skall försöka vara lite mer detaljerad gällande "killmatchen" jag såg härom dagen. Det var en mycket målrik och underhållande match med många vänner till mig som startade. Det gillar jag, tummen upp för dessa grabbar! Matchen slutade 6-0.
Självklart är de snygga, snyggast är såklart mina vänner!

Work and Commuter Lunch

Jag har nog det softaste (?) jobbet. Dagens jobb började med att min chef kom och hämtade mig för att gå ner och käka lunch,. Resterande tiden av jobbet bestod av att göra ingenting. Jag får använda min telefon, jag får sitta vid datorn, jag får plugga under arbetstid. Jag klagar inte!


Körkort upphittat

Liten notis till er som brydde sig om mitt körkort, jag har funnit det!

Solsken

Jag älskar att ligga i min säng och vakna av att solen gå upp! Det är underbart!

David Guetta ft. Avicii - Sunshine

Awkward

Awkward


My boys!

Look at those handsome guys! Visst är dom söta?!



Jag saknar dessa killar varje dag! Tur att det finns Skype!

Dagen har bestått av 5 lektioner, lunch med cami (hemmagjorda köttbullar och potatismos, mums!), sett första halvleken av killarnas match, träning och lite plugg. Försöker lära mig hur man pluggar, det börjar ta sig, hoppas jag! Notis till mig själv: Don't slacking, keep this up!

Nu ska jag chilla i min stooooora säng som mina kära systrar ska ta över om två veckor då de kommer hit med min älskade mammi! Jag läääääääääääängtar!!

Körkort

Vartfan har jag lagt mitt körkort?! Jag blir galen!


Dagens ros

I min negativa dag vill jag passa på att ge ut dagens ros till en människa som jag lever väldigt nära inpå, det är ju Cami såklart! Hon är en jävla sambo ska ni veta. Jag vill tacka så mycket för att du ALLTID lagar sjukt god mat till mig.
Vi har det förjävla bra här i vår stora tvåa.
 



Thank God this day is over soon

Denna dag har inte varit bra. Genetiken gick åt helvete, Western Civ gick väl okej, Chemistry gick ännu mer åt helvete, Stats gick åt helvete, Lab gick ganska åt helvete också. Idag har varit en sån dag då jag inte fattar någonting. Jag hatar dom dagarna. Men nu är den snart över. Jag ska plugga nu efter att jag har ätit, och om två timmar ska jag möta upp Felle och gå till biblioteket för att få hjälp med Statistiken. Sen är denna dag äntligen över.
Jag måste även lära mig hur man pluggar, jag vet fan inte hur man gör..

Nu ska jag käka klart min mat, läsa lite engelska och sen Statistik. Sen ska jag ha egentid!
Ledsen ni därhemma att jag inte har hört av mig, men har som ni säkert har förstått en hel jävla del att göra just nu, så jag hör av mig när det har lugnat ner sig.


Tournament in Lexington, VA

Short update.
Kom hem ifrån Lexington idag. Har varit där med laget över helgen och spelat två matcher. Första spelade vi emot ett lag son heter Washington and Lee som är rankade 5e bästa laget i hela vår region. Vi förlorade med 5-0, jag tycker att 5-0 va lite väl mycket för att visa hur matcher var. Sjukt bra lag dock.
Andra matchen spelade vi idag. Vi vann med 3-2. Jag kände redan på uppvärmningen att det skulle gå åt helvete för mig. När väl matchen började köttade jag på ganska bra, men när det kom till mina avslut så gick det åt helvete. Jag hade 9 skott varav 2 var på mål. Jag tog även en straff som jag inte satte.. Sjukt dåligt, men made it up med att lägga vårt första mål. Vi låg under med 2-0 i halvlek. Mitt mål kom i 76e minuten och de två andra i 84e och 85e. Sjukt intensiv match på slutet.

En sjukt trevlig helg med laget i Lexington, jag gillar att åka iväg med laget.

Nu ska jag sova, har 6 lektioner på rad imorgon med början 8.00 och jag slutar 4.45pm, sjuuuuuukt seg dag, men det är bara att gilla läget.

God natt staterna, god morgon Svenneland!


Traveling for the weekend

Då var denna veckas skola över och väskan är packad. Vi har två borta matcher denna helg så vi åker iväg hela helgen och kommer hem igen på söndag. Lexington, Virginia it is!


Detta årets foto på oss


Och detta är min profilbild på Averett Cougars hemsida.

För er som vill följa oss när vi spelar så kommer nog dom uppdatera då och då på Twitter: AverettUCougars på twitter.

Nu ska jag packa klart det sista och sen bara vänta in tiden på att åka iväg.

HOLLLAAAAAAAAA!

Twitter?

Ibland kommer jag på migsjälv med att jag loggar in på min blogg och skriver korta inlägg. Kanske ska jag börja använda min Twitter (som jag faktiskt redan har för att följa andra). Blogg för längre inlägg och twitter för korta inlägg. Jag har ju twitter som app så det är ju bara för mig att trycka på den så är jag inne på min twitter.

Hur som haver, här är min Twitter för er som är sugna på att följa mig om jag börjar skriva: Bebbeluring


Mannen, myten, yatzy-spelarn


Rolig fakta om Malin Knappe:
Yatzymästare
Största fylle-sms:arn och det tillhör ovanligheten om du inte har tagit emot ett kärleksfullt sms ifrån Knappe när du kollar mobilen dagen efter.
Googlar du henne så får du där veta att hon har hjälpt till att döma matcher på Ekåsvallen vilket är en mycket god insats i ett föreningsperspektiv. 
Hon gillar att spela yatzy på fyllan.
Det sägs även att hon skall ha gått vilse efter att ha kalasat lite väl hårt.
Hemma i Sverige bor hon inte allt för långt ifrån Lygnevi där bland annat legenden Björn Rosenström brukar spela på somrarna. 
Listan kan bli lång, jag avrundar här. Hon är en jävla legend helt enkelt

Pics















Några bilder ifrån dagen innan jag åkte tillbaka till staterna. Härligt sällskap, jag saknar er!

Missing in my life


Krigsstigen

Wynter Gordon - Dirty talk (Laidback Luke remix)


soft jobb

sitter och jobbar just nu, sa javla soft. pratar med nagra studenter som sitter har och softar. det ar vad min arbetsdag bestar av idag.

Kanye fucking West

Kanye West ft Jay-Z – No Church In The Wild Lyrics

Human being to the mob
What’s a mob to a king?
What’s a king to a god?
What’s a god to a non-believer?
Who don’t believe in anything?

We make it out alive
All right, all right
No church in the wild

Tears on the mauseoleum floor
Blood stains the coliseum doors
Lies on the lips of a priest
Thanksgiving disguised as a feast
Rollin’ in the Rolls-Royce Corniche
Only the doctors got this, I’m hidin’ from police
Cocaine seats
All white like I got the whole thing bleached
Drug dealer chic
I’m wonderin’ if a thug’s prayers reach
Is Pious pious cause God loves pious?
Socrates asks, “Whose bias do y’all seek?”
All for Plato, screech
I’m out here ballin’, I know ya’ll hear my sneaks
Jesus was a carpenter, Yeezy, laid beats
Hova flow the Holy Ghost, get the hell up out your seats
Preach

Human being to the mob
What’s a mob to a king?
What’s a king to a god?
What’s a god to a non-believer?
Who don’t believe in anything?

We make it out alive
All right, all right
No church in the wild

I live by you, desire
I stand by you, walk through the fire
Your love is my scripture
Let me into your encryption

Coke on her black skin made a stripe like a zebra
I call that jungle fever
You will not control the threesome
Just roll the weed up until I get me some
We formed a new religion
No sins as long as there’s permission’
And deception is the only felony
So never f-ck nobody wit’out tellin’ me
Sunglasses and Advil
Last night was mad real
Sun comin’ up, 5 a.m.
I wonder if they got cabs still
Thinkin’ ’bout the girl in all-leopard
Who was rubbin’ the wood like Kiki Shepard
Two tattooes, one read “No Apologies”
The other said “Love is cursed by monogamy”
That’s somethin’ that the pastor don’t preach
That’s somethin’ that a teacher can’t teach
When we die, the money we can’t keep
But we prolly spend it all ’cause the pain ain’t cheap
Preach

Human being to the mob
What’s a mob to a king?
What’s a king to a god?
What’s a god to a non-believer?
Who don’t believe in anything?

Will he make it out alive
All right, all right
No church in the wild
No church in the wild
No church in the wild
No church in the wild


Respond to Malin

Malin, I fucking glad to hear! Love it!
Jag tror det killar lite på min rumpa också, kanske..

Kanye West ft. Jay Z - New Day

Fundering

Kanske blir jag en psykolog i framtiden?!

Concussion Helmet

Förra säsongen så fick jag ju som säkert några av er vet två hjärnskakningar. Coach gav mig då en hjälm som skyddar huvudet. Tro det eller ej men jag har använt det i tre matcher nu och det är grymt! Här kommer lite bilder på en av matcherna. Skratta om ni vill, I don't give a shit :D



Mål!


Hur cool är jag inte? Haha, jag skrattar åt migsjälv när jag ser detta. Jag ser ut som en ultranörd, men den gör sitt jobb!


Här hade jag dock fått en jävla smäll på huvudet så hjälmen hade åkt av. En jävla tur att jag hade den på mig, annars hade jag nog fått min tredje.

Nu ska jag nana, ska upp tidigt imorgon för att styrketräna och sen ha fotbollsträning.

Good Night States, Good Morning Sweden!


JV Game och öl pyramid

Lirade träningsmatch igår. Vi vann med 3-1, go vinst. Fula va dom. Jag la ett mål.
Efter matchen svidade vi om och började kröka och drog först till Lupos house och sen gick vi till JPs house för partaj. Mycket poliser inblandat och andra skandaler, a normal party night here in the States.
Hur som haver så var jag och Cami hemma vid 4.30 och hon lagade mat till oss, sjukt go mat sådär efter en kväll med öl. På tal om öl så håller Cam ioch jag på med ett projekt här i lägenheten. Vi bygger en öl pyramid som bara ska bestå av Budweiser. Det blir med andra ord mycket Budweiser denna termin.

Dagen har bestått av chill i lägenheten och pyttelite plugg, orkar inte riktigt plugga och har även svårt för att plugga, men jag måste lära mig.
Härnäst på schemat är sushi date med Cami och Fifa Jossan. Hur underbart?

Day off from school tomorrow, how wonderful?

Puss och kärlek!

Volleyball

Vi vann matchen med 2-1, riktigt nice med att börja säsongen med en go vinst.
Dagen har besått av skola, fixa american bank account, jobb, skype med älskade syster, tittat på vårt college volleyball, och kollat på film i skolan med en del elever. Riktigt nice dag.
Morgondagen består av JV game (träningsmatch) och därefter väntar ett lock med Budweiser som skall drickas flitigt på.

Nu är det snart dags för sängen, min säng är så rackarns go!!


Gameday

Gameday imorgon. Jag haar en sjukt jävla förkylning som har satt sig i kroppen, får fan ordna sig till imorgon.

I'm getting into my zone, do not disturb!


RSS 2.0