cook out and indie music

ska bege mig till en cook out med laget hemma hos Yasmin. packar väskan och gör mig iordning till lite Mumford & Sons, tummen upp!

kärlek!

på dagen på dagarna

vaknade imorse med en go famn runt mig, underbar start på dagen! dagen har bestått av något fantastiskt. jag har äntligen ordnat med gåvan ifrån min fina pappa. på måndag eller tisdag visar jag bild. dörefter åkte jag och kollade på Kenrick när han lirade backet. sedan åkte vi hem till honom och käkade pizza och spelade chack. nu ligger jag i sänge, redo att nana.
 
holla later beautiful people!

hills and 1.5 miles and work out

idag hade vi lopning med laget. vi varmde forst upp, sedan var det 1.5 mile pa tid. jag sprang pa 9min36sek och kom in som nummer fyra i mal. darefter korde vi backlopning. vi gjorde korta och brandta, langa och sega och sa korde vi baklanges. jag hade sa mycket energi efterat sa jag bestamde mig for att bege mig till gymmet dar jag korde trapptraning till uppvarmning (jag gick 804 trappsteg for att vara exakt, haha) darefter korde jag ett rygg/triceps pass och avslutade med core. nu ater jag svingod pasta med hemmagjorde revbensspjall, namnam!

karlek!

bara fyra veckor kvar

om fyra veckor är jag hemma på svensk mark igen. det skall bli härligt att komma hem en sväng. saknar familjen och vänner.

.

Inte okej.

dålig update

veckan med mammi och pappi var verkligen vad jag behövde. gött att hänga med dom. vi åt gott, var på beachen, shoppade, hängde på hotellet, poolen, kollade på fotboll osv osv. de lämnade mig i torsdags, och sedan dess har jag tränat, festat lite, och hängt med min vän kenrick. imorgon skall jag och fixa med en grej jag fick av mina föräldrar när jag var här. jag berättar när allt är färdigt med den, det har vart en jävla massa problems, men imorgon skall jag och fixa.
tack älskade pappa och mamma för den fina gåvan!

nu ska jag kolla på film med kelsey, host daughter i familjen.

kärlek!

fina föräldrar

dåligt med update, men hänger med mina fina päron. underbart att ha dom här! fick även träffat min coach ifrån college som kom och kollade på våran match. hon analyserade matchen och gav mig en hel del råd. hon är underbar!

holla later buddies!

Exhausted

Har varit på OneLife (gymmet) i 6 timmar nu. Självklart har jag inte tränat konstant i 6 timmar. Jag började med 3 km löpning, därefter blev det ett rygg/triceps pass och avslutade med core. Därefter lirade jag lite basket med min homie. Sedan dök jag i poolen där jag simmade 1.6km (en mile). Därefter tyckte jag att jag var förtjänade lite gött häng i jacuzzin.
Nu väntar jag på att min homie ska spela klart sin basketmatch och sen blir det käk och film. Imorgon kommer mina älskade föräldrar!! <3


Lägligt

Om två dagar kommer mina fina föräldrar hit. Can't wait to see them! Ni kommer jävligt lägligt skall ni veta! Mina fina föräldrar! Mamma Margareta och pappa Tommy!


You are my cougar, my only cougar..

Jag saknar mitt college lag något fruktansvärt mycket! Ni är ta mig fan i en klass för sig!






No hope

Jag vill inte ge upp, jag ska inte ge upp, men idag känns det som om jag vill ge upp


halvbra dag

Jag börjat med dom dåliga, för jag föredrar att avsluta med de bra så att jag har positiva tankar när jag avslutar detta inlägg.

Dåliga saker som hänt denna dag:
1. jag blev inte uttagen till helgens match som är i Ohio.
2. jag fick en speeding ticket (73 på en 60 väg :()

Bra saker som hänt denna dag:
1. skypade med mina fina föräldrar. Bara en vecka kvar till jag får träffa dom!!
2. joinade ett sand soccer lag. Det kommer vara en jättestor sand soccer tournament ute på stranden denna helg.
3. äter svensk choklad, nam nam!

Nu ska jag fortsätta äta choklad och dricka lemonade

Kärlek!

Update

Förra inlägget skulle ha blivit uppdaterat igår.
Igår åkte jag och simmade, sedan var det dags för fotbollsträning som var riktigt hård. Därefter åkte jag hem, duschade och begav mig till bww för att se matchen och käka wings, namnam! Dagen har bestått av field day med kelsey i hennes skola. Det är något de gör när det närmar sig sommarlov och det är stationer där de tävlar emot varandra.
Här är lite bilder ifrån senaste dagarna


God morgon

Tar en day off och kör endast fotbollsträning idag. Åker nog till gymmet och simmar lite och sätter mig i jacuzzin.

Idag är det tre år sedan jag tog studenten. Vilken härlig tid det var. Sjukt vad tiden går fort, det är skrämmande!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2107923/images/2012/pic_205424055.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2107923/images/2012/pic_205424056.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2107923/images/2012/pic_205424060.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2107923/images/2012/pic_205424065.jpg" class="image">


God natt!

Svintrott tjej sager god natt!


Död tjej

Jag tränar minst två gånger om dagen just nu. Går upp på morgonen och kör löpning och gym, åker hem och äter, åker till fotbollsträning, och ibland efter fotbollsträningarna så åker jag och spelar basket.
Idag morse körde jag 1.5 miles på löpband med uppförsbacke. Därefter körde jag bröst/biceps/axlar och avslutade med core. Sedan var det fotbollsträning där det var sjukt mycket löpning. Nu har jag precis duschat och ätit och är helt död! Jag skojar inte! Ska snart möta några tjejer ifrån laget och dra till coldstone (glass).
Ps. Snart kommer mina fina föräldrar, jag längtar!!!!


Lördag

Denna dag har vart fantastisk! Startade den med ett konditionspass, därefter blev det beach som följdes utan sushi middag, sedan var blev det ett litet tivoli där jag och min homie strosade runt lite. Frozen yoghurt till efterrätt, sedan åkte vi till en bar där vi tog en öl och spelade biljard. Efter det fick vi inte nog av spelade så vi åkte till en annan bar, tog en öl, och spelade dart. Sjukt trevlig dag. Nu är jag så trött att ögonen går i kors.
Imorgon blir det konditionsträning och möjligtvis ett pass på gymmet.

Holla later buddies!


beach life to the next life

en go löprunda och sen beach med min homeboy ikväll blir det nog reaggea concert på beachen. good day


I already knew

Jag blev inte uttagen till dagens match. Jag visste redan det.

Jag fortsätter kämpa


grym

haft en grym dag. work out, beach, träning, och lirat lite basket. träningen gick riktigt bra, men jag är nästan säker på att jag inte blir uttagen till morgondagens match (får reda på det imorgonbitti). Aja, jag jag så gott jag kan. Jag ska göra bättre, jag vill göra bättre.
shootout till min förbannat bra syster som äger. hon spelade match igår och började på bänken. efter ett tag blev hon inbytt och la 3 mål på 15 minuter. sen kom hon in i andra halvlek och stänkte en till. matchen slutade 4-1. stjärna är vad du är!!

dags att nana, puss och kärlek!

RSS 2.0