Saknad

Idag saknar jag de två bästa människorna på jorden, mina två systrar. Ni är ta mig fan bäst! Ni vet redan det iofs. Fantastiska människor!

härligt väder

Idag har vi haft fantastiskt väder, varmt och soligt. Cami, Miltonovich och jag kom precis hem ifrån IHOP. Det är ju pannkaksdagen idag så IHOP serverade gratis pannkakor. På fredag börjar spring break. Alla ska åka iväg, men jag kommer stanna i Danville för jag måste hålla i mina pengar eftersom jag behöver dom i sommar. Sjukt tråkigt, jag vill också åka med till Mexiko. Men vad ska man göra, jag har ju sommaren att se fram emot. Mitt springbreak kommer bestå av teoriplugg till körkortet, åka en sväng till ikea, och förmodligen åka ut till VA beach. Hoppas vädret är bra så jag kan få lite färg jag också. Nu ska jag plugga för mit prov jag har imorgon, New Testament. Kul.. Saknar min älskade familj och fina vänner!

Weird weather

Så var det 24c och sol idag.. Och sen blev det tornado varning, what's going on med vädret liksom. Snö, åska så att jag tror att jag ska dö, sol och svin varmt, tornado varning. Vad kommer här näst? Is the world about to come to an end?

Idag ska jag dricka exotiska drinkar och festa. Det behöver jag. Ps. Kan någon jävel göra något åt mina kramper? Jag orkar inte mer, dem förstör för mig!


Jävlar i min låda!

Hade precis somnat till, och så känner jag hur hela rummet lyser upp och en sekund senare kommer världens jävla smäll. Jag överdriver inte när jag säger att hela lägenheten gungade till. Och en av mina ramar ramlade ner. Craziness! Tur att jag precis fick ett sms om att jag får nattligt sällskap


Regn

Ps. Det regnar som bara den här nu. Jag älskar att somna till regnet som smattrar mot fönstret!


Kemi

Fy böveln vad min vad min kemi är svår. Har nu suttit med samma tal i 65 minuter. Jag lägger ner det nu, orkar inte för tillfället. Jag tar nya tag imorgon istället.

Skänker en tanke till vår kronprinsessa som ska få en framtida tronföljare i vilken sekund som helst. Jag gillar vår kungafamilj, jag tycker att de är ett bra ansikte utåt och representerar vårt land bra. Sverige är ett land som har haft monarki längst och jag tycker definitivt att vi ska fortsätta att ha det. Hur trist hade det varit utan vår fina kungafamilj?

Ne, nu är det dags att nana sig, klockan är natten!


Brainstorm - Intalande

Det är mäktigt hur människan kan intala sig saker såsom hur man känner inför saker och människor. Vad man har intalat sig en dag vara sanning, kan nästa dag vara en lögn. Spännande. Med det säger jag god natt folket!

Kid Cudi <3

Kid Cudi - Dat New New

Ledig dag

Med tanke på snön så var skolan idag inställd. Det kan ju vara farligt att ta sig till skolan då.. Haha, jag klagar iofs inte. Dagen har bestått av sovmorgon, göra klart mitt IDS arbete, hjälpt till med teatern som skolan ska ha i nästa vecka, tagit mig en löptur, och bara chillat med en vän. Riktigt härlig dag! Nu på schemat står en go kvällsmat bestående av mjölk och flingor, och en film. Underbara måndag för en gångs skull! Pratade med mins systersöner Lionel och Maximus idag. Ni är så himla underbara! Söta, snygga ungar!!

Märkligt väder

Danville är verkligen en stad med märkligt väder. För bara någon vecka sedan kunde man gå runt i shorts och t shirt. Nu snöar det som aldrig förr. Märkligt! Jag hoppas att snön fortsätter för då blir skolan inställd.. ja du görde rätt. De påstår att det kan vara farligt för oss som inte bor på campus att ta sig till skolan så då beslutar som sig för att ställa in alla klasser istället. Sometimes you just gotta love the States. Dålig update, jag vet. Jag måste bli bättre, men finner ingen tid eller lust. Och ja, jag ska fixa så att mina kära läsare kan börja kommentera igen. Men inte just nu, too much to do. Liten update. Var en vända i VA Beach nu i helgen. Vad jag älskar det stället! Skolan går bra, träningen går bra. Mina sommarplaner går bra. Jag ska avslöja mina planer så fort de är 100%. Nu ska jag skriva klart på mitt arbete som ska in på tisdag. har en sida kvar, härligt! Det får jag en klapp på axeln för! Efter det ska jag och cami och kanske kenny boy på hibach restaurang, namnam!

Min älskade systerson

Med tanke på att min blogg är fucked up så har jag inte kunnat skriva på några dagar. Ska ordna med min blogg sä fort jag får tid över.

Jag vill gratulera min söta snygga, bästa systerson i efterskott! 2 år fyllda, vad stor du börjar bli älskade Maximus! Hoppas att du hade en fin födelsedag med massa roliga presenter! Du är en av de fyra bästa killarna i världen!! <3 massa kärlek ifrån Muffinsmoster!


Valentine's Day

Kom precis hem ifrån en go lunch som min fina roomie bjöd på. Tack ska du ha Cami, vi är nog det finaste paret tror jag! Ikväll ska jag på middag och bio med min andra dejt för denna dag, även det skall bli mycket trevligt. Nu på schemat är plugg för fulla muggar. Jag vet, jag måste fixa med min blogg så att man kan kommentera. jag kommer förmodligen göra om hela skiten. Kanske ska fråga min älskade roomie om hjälp, hon har alltid en fin design. Kolla in henne: www.camillaks.blogg.se Holla at you later

Rest In Peace

Du var en fantastisk sångerska, en av mina favoriter i yngre dagar. Vila i frid Whitney Houston


Mamma och pappa

Mina fina föräldrar har numera en synlig och permanent plats på min kropp


Älskade Mamma och Pappa

Skypade precis med mina fina föräldrar. De kom hem ifrån Thailand idag, och de verkar ha haft en fantastisk resa, som alltid när de åker iväg. Bruna är dem också. Välkomna hem till kalla Sveriga säger jag ifrån staterna! <3 <3

Uppdatering om min vardag

Riktigt seg på det här med att uppdatera bloggen. Jag har fortfarande inte fixat så att ni kan kommentera. Jag måste lista ut hur jag gör det. Uppdatering om min vardag kommer här: Skolan går just nu jävligt bra, jag hoppas innerligt att det fortsätter så. Alla prov, alla läxor och inlämningar, och alla quizer utan två har jag fått A på. Med tanke på den dåliga terminen jag hade i vintras så behöver jag verkligen detta. Jag är även med och bygger en teater scen. Anledningen till det är för att jag då inte behöver gå på en teater och göra ett arbete. Det är faktiskt ganska soft. Träningen går fint. Gym, löpning, indoor soccer, och officiella träningar med coach. Jobbet går fint även det, jobbar ca 8 timmar i veckan så jag får ihop en liten slant. Just nu är en vän och hälsar på vilket är fantastiskt roligt. Snart är det spring break och de flesta i laget ska åka till Mexiko, Cancun. Jag har inte råd med det med tanke på att jag med största sannolikhet ska stanna i USA över sommaren, så jag behöver spara pengar. Vad jag ska göra under sommaren i USA är fortfarande lite hemligt, jag lovar att jag ska berätta när allt är 100%. Detta är vad som händer i min vardag i runda slängar. Nu ska jag fixa med tvätt och sedan plugga lite. Imorgon är vi lediga ifrån skolan vilket betyder sleep in, fantastiskt! All kärlek till familj och vänner, ni är fantastiska!

Härligt!

Vill bara nämna för er hemma i svenneland att här i Danville har det varit sådan värme att man kan traska runt i shorts och t-shirt.
Nu ska jag nana, imorgon är det fredag och då ska vi festa! Time flies, det är galet!

Kärlek!!


kompis, det går bra nu

Jag fick ett mail idag som basically gjorde min dag. Porten är öppnad, nu är det bara jag som är ett hinder. Jag ska inte vara ett hinder, jag ska gå hela vägen. Jag vill det!

Soligt och varmt

Vaknar upp och solen lyser in, underbart! Ska bli upp mot 20 grader idag, fantastiskt!
Ska pallra mig iväg till skolan nu, gymma mellan mina klasser, jobba efter sista klassen och sen ska jag hem och plugga lite och kanske se en film? Jag har oerhört lite i skolan just nu, nästan skrämmande.

Notis till mig själv: i'll be back where i was few monyhs before!


Det går bra nu

Jag vågar knappt skriva att det går bra nu, för då brukar det oftast gå käpprätt åt helvete, men jag vill bara dela med mig till vänner och familj. Det går så bra i skolan just nu och det gör mig glad och motiverad. Jag hoppas innerligt att det fortsätter så hela vägen ut, det behöver jag efter en riktigt usel hösttermin.

Nu ska jag läsa lite till sen ska jag nog dra mig till gymmet en stund, om det inte blir för sent.

Ps. Saknar min fina familj. Jag önskar mina föräldrar några fina sista dagar innan ni beger er hem till icecold sweden.

Kärlek!


RSS 2.0