Green tea

Ljusen är tända, det är söndag kväll och jag sitter i min härliga säng med en kopp grönt te i handen. Myssöndag! 


16

I somras satte jag ett mal for mig sjalv, mitt mal var att forsoka lagga 16 mal denna sasong. Idag uppnadde jag mitt mal. Malet var formodligen det snyggaste mal jag nagonsin har gjort under dessa 18 ar jag har spelat fotboll. Fran 35 yards out skjuter jag bollen rakt in i hogra krysset. Jag kan fortfarande inte tro att det var jag som skjot, jag ar ju liksom inte bra pa att skjuta, eller hur pappi?
 
Sa, varfor satte jag malet 16 mal? Jo, for det ar min mammas turnummer :)
 
Imorgon ar det match igen och jag har redan borjat fokusera. Piedmont is going DOWN!
 
 

Besviken

Nagot som gor mig besviken och arg ar nar en person, som skall vara din van och stotta dig och heja pa dig nar du har en framgang, gar bakom ryggen pa dig och snackar skit med en annan person som aven denne skall vara din van. Vad ar det for javla stil? Man gor inte det, det ar lagt, riktigt lagt. Skitsnacket kommer inte gora dig till en battre person, det ar bara du som kan forbattra digsjalv. Jag sager fuck that.

Nej mammi, detta handlar inte om mig (vad jag vet). Detta handlar egentligen om alla, i alla situationer.

Med det sager jag god natt!

Regional Ranked and Player of the Week

Helgens matcher vann vi. Laget kanns i riktigt bra form och det kanns som att vi kommer ga riktigt langt, bara alla spelare haller sig ifran skador.
Idag fick vi veta att vi har gatt upp till en 9e plats i rankingen. Tydligen skall varan region vara den svaraste i hela USA.
Denna vecka blev jag Player of the Week. Det ar alltid kul att fa en utmarkelse. Dock ser jag det mer som en utmarkelse for laget, vi lagger manga mal, och jag rakar vara den som touchar bollen innan den gar i mal. Denna helg la vi 6 mal och slappte inte in ett enda, det ar riktigt bra!
Imorgon ar det match, jag har redan borjat ladda!

Vinst igen

Gårdagens match vann vi med 2-0. Det var en seg match och planen var i get att hänga i granen, men vi vann iallafall. Roadtripen hem tog 9.5 timmar, det var riktigt segt att veta att man hade 5 timmar kvar på bussen kl 8 på kvällen. När jag kom hem var jag trött men kunde inte somna, och jag övervägde att strunta i mina klasser idag. Så imorse går jag in på min mail och ser då två mail, där mina lärare skriver att respektive klasser är inställda, TACK! Även träningen är inställd idag, skönt. 



Georgia and Alabama

Förstoch främst, gratulerar till min äldsta storasyster på dagen! 

Igår åkte vi ner till Georgia (8 timmar buss), och idag hade vi match. Vi vann med 4-0. Efter matchen kollade vi på killarnas match och sedan satte vi oss på bussen för att åka ytterligare 1.5 timma till Alabama. Så nu ligger jag på hotellrummet i Alabama. Vi har ätit och tagit en promenad till en affär för att köpa godis och Gatorade (typ Powerade). Nu ska jag chilla för resten av kvällen med laget. Mysigt!
Imorgon är det dags för en till go vinst. Vi möter Huntingdon. Vi har aldrig spelat mot dom tidigare. 

Kärlek från Alabama baby! 


Senior Game in pics






Senior Day !

Idag är det senior day. Det är en dag då alla seniors på laget skall hyllas. Detta. Görs innan vår match och efter. Det är en göad dag med lite vemod i. Idag skall bli en happy day med många skratt! Jag är så glad att vara här och skall njuta den tid jag har kvar.
Matchen början 20.00 svensk tid, och ca 19.40 börjar senior recognition, där de pratar om alla seniors och våra  framgångar. 
Matchen kan ni se på www.averettcougars.com (klicka på länken "stream"). Senior recognition filmas också :)

Kärlek! 

Homecoming i bilder






En härligt helg med mycket häng med mitt fantastiska lag :).
Jag börjar förstå american football nu, så för första gången tyckte jag faltiskt att det var roligt at kolla på matchen.

Nu, lektion.
Sen, fokus! Gameday! 

Homecoming och hat trick

Helgens matcher resulterade i tva vinster och en lika. Fredagens match mot Methodist vann vi med 1-0. Lordagen hade vi traningsmatch. Jag var inte med pa den matchen, men jag och nagra andra i laget stod for hejarklacken :D! Sjukt roligt, och matchen slutade 2-2. I lordags var vi aven pa american football matchen och det var aven Homecoming weekend. Homecoming ar nar alla som har gatt pa skolan ar valkomna tillbaks till skolan och det bjuds pa mat och andra roligheter. Svin mycket folk och en riktigt harlig stamning! Lordagkvallen spenderades pa vaningen under, med en go middag och harliga grannar.
Sondags matchen vann vi med 7-0, och jag gjorde min forsta college hat trick :). Vi ar nojda med insatsen denna helg aven om vi inte spelade sa bra som vi kan pa fredagens match.
Personligen resulterade denna helg i att jag blev Player of the Week, med 4 mal och en assist (ett mal pa fredagens match och tre mal pa sondagens).
Ny vecka och nya matcher, och vi blir lite battre varje dag. Pa onsdag har vi match mot Greensboro och pa lordag ar varan senior game mor Mary Baldwin.
Puss!

RSS 2.0