Early morning work out

Sliten tjej med ben som knappt går framåt. Jösses vilken träning jag och Cami hade igår, det känns idag, haha.
Uppe med tuppen är jag iaf. Ett gött bootcamp pass såhär på morgonen innan lektion, härligt!

Såhär ser en sliten Sandra ut kl 6.20 på morgonen


Color outside the lines

Ett prov, en labb inlämning, och ett paper stod idag på schemat. Efter skolan blev det indoor soccer och sedan drog jag och Camiluring till gymmet och körde ett jävla crossfit pass. Jag är så död i mina ben, skönt!
Imorgon skall jag upp och köra bootcamp om jag orkar ta mig upp med dessa trötta ben.
Här är en bild på min luring och jag när vi var i Tennessee.

Kärlek


Sunday night

Ligger i mitt rum och kollar på något tråkigt tecknat karate program med mina homeboys. Det är härligt att göra ingenting, samtidigt som jag är lite rastlös. Jag ska nog snart gå ut i köket och hämta lite glass, namnam.


'Barnkalas'

Rebecca i laget hade barnkalas. Fett roligt med massa lekar och tävlingar, fiskedamm och korv med bröd.
Efter kalaset blev det fest hos några soccer guys som bor i downtown.

Nu på schemat: fotbolls träning :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2107923/images/2013/pic_510567bae087c32cb275551f.jpg" class="image">


Isbana och sommardäck

Bootcamp, skola, arbete, gymträning där jag körde ett gött benpass, middag, och nu sitter jag och min kamrat Camilla (haha) och kollar på 'Den där Mary'.
Det har snöat här idag, plus att det har regnat så vägarna har varit förfärliga. Jag och cami höll på att snurra runt med bilen, nästan ett helt varv, men vi klarade oss oskadda. Det är inte lätt att köra på blank is med sommardäck.

Ikväll blir bara deg. Är redan trött.


Early morning work out

Jag trodde att det var ett skämt när min hjärtevän Cami kom in och väckte mig i morse. Jag trodde klockan var mitt i natten. Men nepp, det var dags att vakna för att köra dagens första pass, bootcamp, start klockan 07.00.

Sängen var väldigt härlig idag, men självdisciplinen övervann idag, och det tackar jag för. Vad kan slå ett härligt morgonpass som en början på en fantastisk fredag?

Egopic. Det blir nog en del sådana framöver :)

Puss och kärlek!


En härlig torsdag

Dagen började med ett härligt bootcamp pass. Sedan var det skola och jobb. Därefter var det dags för dagens andra pass. Det blev ett 15 minuters crossfit pass med min fina sambo. Både hon och jag var helt döda efter. Vi körde 5 pullups, 10 kettlebell swings, och 10 squats med vikt. Efter det kände jag för att göra lite core, så det blev två övningar efter crossfiten.

En liten underlig sak gällande mig och hopprep (som jag hoppar som uppvärmning), jag har bara kunnat göra vanliga hopp innan, kanske något dubbelhopp. Men senast så har jag kunnat hoppa dubbelhopp typ 10 gånger på raken. Nöjd, men lite fundersam över hur det har gått till.

Nu skall jag plugga, sedan ska jag kramas med antingen pandan eller min homeboy, det beror på va jag känner för, haha.

Puss


Bootcamp baby

Det var inte så farligt att vakna tidigare, även fast jag inte kunde somna förrän 1 inatt. Dedication and motivation is the key to success. Bli lite bättre varje dag.

Puss!


Trött tjej som ska vakna tidigt

Idag lirade jag indoor med mitt grymma lag. Fantastiskt roligt, men jösses vad trött jag är i kroppen nu. Att spela fotboll och inte ha spelat sedan i november tär på kroppen.
Ska upp kl 6 imorgon bitti för att träna boot camp, så det är dags att nana mig snart.

Kärlek!


Amerikanare med en amerikansk frulle

Det här äter en amerikanare till frulle. Bagel, ost, ägg, och hallonsylt.

Det här äter en svensk till frulle. Ett knäckebröd med philadelphia ost och kalkon


-3?

Solen skiner, men det är -3(?!) grader ute. Är det ett påhitt?
Idag var det svårt att ta sig ur sängen från en härlig varm famn till ett svinkallt rum.

Jag vill ha värme, sol, beach och färsk frukt nu!


En go filt

Skola, möte med laget, och matlagning. Det är vad dagen har haft att erbjuda. Nu liggerr i min goa säng med min goa filt som jag köpte på Chilli i Sverige. Jag använder den varje kväll, den är så go! De tända ljusen i rummet ger en mysig känsla och får rummet att lukta gott.
 
Resten av kvällen består av att läsa igenom lite notes och sedan kolla på "1000 ways to die". Jag är beroende av det programmet.
Det blir nog en tidig kväll, jag är så trött, plus att jag börjar kl 8.
 
Puss och kärlek!
 
 

Härliga söndag

Att vakna när man vill, äta god "söndags-mat", hänga med mina roomies, åka och träna, höra mina homeboys spela fifa ute i vardagsrummet, ligga och ta igen sig i en härlig säng, vakna upp med solen som skiner in igenom fönstret, äta Ben & Jerry's, bara vara..
.. Det är en härlig söndag


Last night was mad real

Gårdagen var härlig. Glada, fulla människor. Själv drack jag tre bärs och två shots på hela kvällen. Perfekt för mig.

Dagen: lite plugg, en runda på gymmet, möjligen crossfit, och sedan blir det massa gött käk och en film :)!


No church in the wild

absolut forsta dagens outfit pa min blogg, och troligen den sista. jag sitter har med en bertz i hand och vantar pa att bli upplockad. ikvall vankas det ferre med laget.
jag alskar min vast, inkopt pa urban outfitters vilket for ovrigt ar min absoluta favorit affar.


En dagens


En käftsmäll.

Vissa människor tror man är vuxna och tar ansvar och förstår, men skenet kan verkligen bedra.
Väx upp och ta ansvar.

The sun is shining

Härliga sol! Det gör mig så glad, när det är klarblå himmel. Det är dock svinkallt! Typ två grader är ju inte mycket att hänga i granen, men solen, åh vad jag gillar den!

På dagens agenda står det träning med mina halvor, indoor soccer med laget och en recruit, och kvällen är ännu oviss.

Kärlek!


Friday night

Det har snöat och då blev lektionerna försenade och vissa blev inställda. Det blir kaos när det snöar lite här. Folk tror att jorden skall gå under, så de åker till affären och köper allt de behöver och sedan håller de sig inne tills snön är borta. Snön är tydligen farlig....

En lektion, jobb, crossfit, fotboll, restaurang med mina vapendragare senare så är jag i sängen. Dags att nana för att gå upp och träna imorgon.

Over and out.


'Laugh til it hurts'

Efter en skoldag, en go lunch med min fina Cami, lite gött häng, en go träning, och en fantastisk dusch ligger jag nu i sängen. Nej, jag ligger inte här för att nana mig än, jag ligger här för att samla lite krafter för att laga något att äta. Jag funderar på vad? Kycklingen är fryst, även laxen. Jag orkar inte riktigt tina det för att sedan laga något av det. Nej, det lutar nog åt att steka lite ägg och göra mig en knäckemacka. Jag får nog tänka lite över detta. Det är ett svårt beslut, haha.
 
Skypade med min fina mamma tidigare. Hon, Pappi, Alfridas föräldrar (Ullis och Peter), och Tobben är i Thailand. Jag är så avundsjuk! Hon visade lägenheten de bor i och deras utsikt, och den var inte dålig. När det är klar sikt så ser dem ända till Phi Phi Island.
 
Ne, nu blir det mat! Puss

Galet

Så fort jag börjar läsa så blir jag trött. Jag går ifrån boken, blir pigg, men så fort jag ens tänker på boken så blir jag trött. Kvällens bok är Zoology.
Härligt att jag börjar 10:20 imorgon iallafall :).


Förändring

Anatomi klass, jobb, cellulär och molekulär biologi, och sista lektionen som skulle vara cellulär och molekulär biologi labb var inställd. Efter skolan åkte jag direkt till City of Danville och betalade en tråkig räkning på 500 spänn. Property Bill, en räkning man måste betala om man har bil.
Har nu lagt mig till ro i min säng. Jag kikar runt lite på mitt nymöblerade rum. Jag kände att jag behövde en förändring i mitt rum, det ger mig liksom ny energi. Jag gillar det mer och mer.
Mer på schemat idag blir en go träning, och kanske lite plugg, om jag orkar.
Idag har förövrigt varit en grå, kall och trist dag, men jag tycker på något sätt att det är mysigt. Fast jag hade mycket hellre velat hänga med mina sjukt bra föräldrar, som glassar i Thailand. Ni har det bra ni, fina päron!
 
Kärlek.

Monday morning

Ligger hemma i min goa säng efter första måndags lektionen. Om en timma börjar nästa, och sedan har jag en labb, och sedan är jag klar. Senare blir det träning och lite plugg. Jag har egentligen ingenting som jag måste plugga, men jag ska läsa igenom mina notes som jag har fått. Den här terminen vill jag få A i alla ämnen igen, då måste jag ligga i redan ifrån början för det är i början som jag alltid tappar det.


Träning, basket, och ferre

Vilken härlig helg jag har haft! Jag har äntligen kommit igång med träningen, och jösses vad jag älskar det! Jag och min fina sambo har köpt varsitt gymkort. När man köper detta gymkort får man en nyckel in till gymmet så man kan gå dit 24/7. Vi har kört en hel del crossfit träning. Jag har lite svårt med tekniken, men det går bättre och bättre.
Igår efter ett härligt pass åkte jag och mina vänner och käkade lunch och därefter bar det av till North Campus där vi kollade på killarnas och tjejernas basketmatcher. Det blev dock förlust för båda. Efter det bestämde jag och Miltonovich oss för att gå över till några i laget som hade fest, och fest blev det. Dock bara en öl för min del, men vad roligt att vara nykter bland fulla människor, haha.
Dagen har bestått av träning, lunch och nap. Lunchen åt vi ute, Camiluringen och jag. Det har nämligen varit 22 grader varmt idag :).
 
För resten av dagen så skll jag plugga lite grann, sedan får jag se vad dagen har att erbjuda. Kankse väcka min vän som ligger här i sängen och fortfarande sover, klockan 17:20....
 
 
 

Another day, another dollar

Jag jet laggar fortfarande. Det är skönt med tanke på att jag inte behöver vakna av klockan.
Idag har jag två lektioner och jobb emellan. Efter skolan blir det en löprunda (om det inte regnar) ner till gymmet för ett härligt pass.

I helgen ska vi boka Las Vegas. Jösses va jag är laddad! Det blir under springbreak, då fyller jag år. Las Vegas for speingbreak and birthday baby!


Boot Camp

Idag drog jag och mina halvor ner till gymmet. Tanken var att vi skulle köra ett vanligt pass, men när vi kommer dit möts vi av en man, förmodligen han som äger gymmet, och han säger att han ska ha ett Boot Camp pass, nyfikna som vi är så bestämmer vi oss för att vara med. Jag är kär! Vilken jävla träning. Min kropp är trött, riktigt trött!


Focused


First day of class

Idag hade jag min första skoldag. Mina skoldagar kommer se ut såhär:
Måndag - Zoology, Oral/Written Biomedical Science, Zoology Lab
Tisday - Anatomy, Cellular & Molecular Biology, och Cellular & Molecular Biology Lab
Onsdag - Anatomy, Zoology, Oral/Written Biomedical Science, Anatomy Lab
Torsdag - Anatomy, Cellular & Molecular Biology
Fredag - Anatomy, Zoology, Oral/Written Biomedical Science
Inte så många klasser, men tre labber vilket kommer bli lite tufft.

Igår sprang jag och min vän Josefin och hennes homeboy ner till gymmet där vi körde crossfit. Det var andra gången jag körde det, och jag tycker ju att det är så himla skoj! En go träningsvärk har jag idag, så idag blir det en liten jogging runda.
Idag har jag och min älskade sambo Cami varit och käkat en god sallad. Himla härligt att ha henne tillbaka igen :)!

Kärlek

Long time no see

Är nu tillbaka i allas vår älskade Danvegas. Jet lag har jag, men det gör mig inte så mycket, jag är trött på kvällen och pigg på morgonen. Folk börjar komma tillbaka till skolan och det gillar jag.
Det är nytt år, och jag har beslutat mig om ett nyårslöfte. Ett nyårslöfte har jag inte haft på flera år, och känner nu att det är dags för ett sådant, och få disciplin på mig själv. Vi får se hur det går med detta löfte, men jag ska iallafall göra allt för att hålla det.
Nog om nyårslöfte. Tiden hemma i Sverige var härlig. Jag spenderade mycket tid med min familj och även vänner. Träning var det dåligt med, jag kände att kroppen behövde vila, och jag var ju även sjuk vilket gjorde att kroppen var svag. Mina systersöner börjar bli riktigt stora, och det är så fantastiskt att få se varje gång jag kommer hem hur dom utvecklas.
Tiden i Danville hittills har spenderats med härligt sällskap, en del löpning, lite shopping, och goda middagar. Imorgon börjar skolan och jag är faktiskt redo. Jag ser fram emot en bra termin och jag ska bli bättre med rutiner när det kommer till läxor.
Nu ska jag snart kliva upp ur sängen. Dagens agenda består av träning och möjligtvis en tur till Chrysler för att göra en liten check på min bil.

Kärlek!


RSS 2.0