Tänka om

Jag börjar tänka om gällande utbildning. Jag har alltid velat jobba inom friskvård/sjukvård, men dock alltid tänkt att jag kan komma längre med en ekonomiutbildning. Skolan har en ny utbildning, Nursery. Ska jag tänka om och hoppa på det istället?

Decisions, decisions

Kommentarer
Postat av: Ebba

Ja visst är de snygga, jag älskar dem!

De är dock rätt trånga men jag får gå in dem lite.

Jag tror faktiskt att du gör helt rätt i välja det istället. Du har ju faktiskt alltid varit intresserad av det, så länge jag kännt dig iaf ;) Man ska göra det man tycker är kul & inte tänka för mycket på lön, framgång osv, jag vet själv hur lätt det är. Men i slutändan är inte det de viktiga

Men tänk efter en extra gång innan du väljer om. Jag har ju också valt om fast inom samma område. Man måste testa sig fram för att få svar på vad man verkligen vill. Vad blir du "exakt" om du väljer om? Kan du använda dig av utbildningen i Sverige?

2011-08-23 @ 10:56:05
URL: http://livetarensaga.blogg.se/
Postat av: Ebba

fortsättning på tidigare kommentar:

I Svenneland har jag det good, vädret är rätt skapligt faktiskt, ingen tropisk värme men sådär lite små svensk sommar ca 20 grader och sol. Jag har många bollar i luften, kommer att ha 4 jobb i höst att varva mellan och plugget det + allt annat så det blir en del men jag klagar bannemig inte.

Vi löser en skype-dejt när allt lugnat sig för dig! Vi kan väll bestämma något via bloggen? När lugnar det ner sig igen? Tänker på dig och saknar dig snygging! <3

2011-08-23 @ 15:55:27
URL: http://livetarensaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0