celebrate life with house

jävlar, kommer nog aldrig tröttna på sensation white. vilket drag, vilket party, vilken folksamling, vilket sjukt bra nyårsfirande!
åkte 30/12. hamnade längst upp på en vindsvåning, eller kalla det svit/penthouse. den dagen/kvällen chillade vi med lite shoping och restaurangbesök. 31/12, självaste nyårsafton drog vi ut på staden tidigt för att fixa de sista smådetaljerna inför kvällen. 20.00 började insläppet. vi fick sjukt bråttom ifrån hotellet där vi förkrökade och receptionisten sa att det inte fanns några taxibilar på några timmar..(?!) paniken som uppstod.. vi sprang ut på gatan och stannade första bästa bil som vi bad snällt om de kunde köraoss till arenan. självfallet!
väl där går inte att förklara i ord eller bilder, det måste upplevas. vilken känsla! vi trillar in på hoteller igen vid 8.00 dagen därpå. jag och malin somnar i badet. vaknar, somnar, vaknar och inser att vi inte kan sova i badkaret.
dagen består av att sova och därefter bar det av till allstadt (gamlestaden i düsseldorf) för middag. vi beslutar om att dra ut och ta några glas. den kvällen slutade med att både malin och linda står på en bardisk med en strippstång och dansar som aldrig förr. hemtrillandes vid 3-tiden och dags att packa och sova. upp 6.00 för att åka till flygplatsen.

nu är jag hemma, sjukt trött och med ännu en upplevelse ifrån sensation. vilken grej! ett litet urplock av bilder kommer här. Gott nytt år på och hoppas på ännu ett händelserikt år!














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0